Založ si blog

Jaroslav Naď, kráľ kráľov levitácie!

Tak čo Slováci, stále nič?

Stále je všetko v pohodičke?

Stále nevidíte čo sa to tu deje?

Stále nevidíte, že niekto riadi „našich vládnych“?

 

Na úvod citát – „Sú to tridsaťročné šroty. Je jedno, kam pôjdu“ – autor Richard Sulík, sa takto vyjadril na adresu našich stíhačiek miG-29!!! – https://hnonline.sk/slovensko/96072637-su-to-tridsatrocne-sroty-je-jedno-kam-pojdu-hovori-sulik-co-si-myslia-poslanci-o-migoch-velka-anketa

 

Zámerne so vybral toto vyjadrenie Sulíka lebo všetci tí, ktorí sú resp. boli za to, aby sme, teda oni s Čaputovou na čele, poslali naše „šroty“ MiG-29 na Ukrajinu, Ukrajine, sa vyjadrovali presne takto, že áno, naše MiG-29 nie sú ničím iným len kopou šrotu!!!

A zrazu sa včera Jaroslav Naď na FB pochváli takto – „Prvé štyri stíhacie lietadlá MiG-29 boli bezpečne odovzdané ukrajinským ozbrojeným silám a už opustili územie Slovenskej republiky.“ A „chrabro“ dodáva – „V priebehu nasledujúcich týždňov budú Ukrajine odovzdané aj ostatné lietadlá, z operačných dôvodov však nebudeme vopred poskytovať žiadne ďalšie informácie.“

Niečo neskutočné!!!

Ako je možné, že „šroty“ sa vzniesli?!

Využil Naď svoje schopnosti kráľa kráľov mágov a levitáciou ich premiestnil na Ukrajinu, ukrajinskej strane?!

Veď na svetových burzách šrotov musel po tomto Naďovom levitačnom kúsku so „šrotmi“ zavládnuť doslova Boom lebo od dnes, sa „šroty“, akékoľvek šroty, už nebudú musieť prevážať cestnou, železničnou, leteckou, lodnou dopravou, ale jednoducho Naď použije svoje schopnosti mága a levitáciou premiestni akýkoľvek šrot, z akéhokoľvek bodu A na našej planéte na/do akéhokoľvek bodu B v rámci našej planéty a keď si to USA budú priať, tak aj v rámci našej slnečnej sústavy či vešteckých paralelných vesmírov!!!

Ja viem, že píšem o vážnej veci, ale neviem sa ubrániť takémuto sarkazmu na adresu Naďa, o ktorom už aj jeho „koaličná“ kolegyňa Romana Tabáková povedala, že na branom výbore v našom parlamente Naď o stíhačkách jednoznačne klamal…, ale ak by to nebolo pre nás všetkých, tu na Slovensku také nebezpečné, ta by to bolo do popuku!!!

Ďalšia vec, ktorá je do „popuku“ je to, že zrazu nám už USA nezaplatia v hotovosti tých sľubovaných 900 miliónov v prípade, že ich počúvneme (lebo USA „pomáhajú“ len d chvíle, kým ich počúvate a sa im klaniate!) a naše stíhačkové „šroty“ pošleme Ukrajine, ale už nám doslova nasilu nútia od nich prevziať akési pre nich nepotrebné vrtuľníky a ešte im máme za to doplatiť 340 miliónov z našich zdrojov, ktoré však nateraz nemáme!!!

Budeme si musieť aj na toto požičať?

To čo je?

Kde je dnes Boris Kollár, ktorý sa dušoval, že áno, on bude súhlasiť s tým, aby naše stíhačky „odleteli“ na Ukrajinu, ale len za tejto podmienky – „Podľa Kollára by peniaze mohli ísť napríklad na sociálne výdavky. „Vieme pomôcť ukrajinskému ľudu, ale aj nášmu ľudu,““ – https://www.trend.sk/spravy/kollar-uradnickej-vlade-neprechadzali-ziadne-zakony-aktualna-je-funkcnejsia

 

Veru, veru Naď opäť pomohol „hlavne slovenskému ľudu“!!!

Naozaj Slováci, toto sa už musí skončiť!

Musí sa skončiť hlavne aj to, ako sa oni správajú?

A oni sa správajú takto, ako to v rovnakom FB statuse napísal samotný mág levitácie Naď – „Táto vláda bude naďalej pomáhať zachraňovať nevinné ľudské životy, nech sa ktokoľvek a z akýchkoľvek zištných alebo iných dôvodov hádže o zem“ (!!!)

Je toto normálne!

Akáže sú oni „vláda“?

Oni už nie sú z politicko-mocenského hľadiska v našom štáte nič!

Oni sú už len dosluhujúci demisní politickí panáčikovia, ktorí nemajú kompetenciu už na nič!

Absolútne na nič!!!

Pravda, Čaputová ich drží!

Drží lebo musí?!

A počujte Slováci, resp. čítate Slováci, čo vám arogantný mág, mágov levitácie šrotov odkazuje?

Nuž on vám odkazuje, že si bude robiť s našim majetkom, s našou bezpečnosťou, čo on uzná za vhodné a vy, sa môžete tak akurát „hádzať o zem“!!!

Nuž nechcem byť v tejto chvíli rovnako „uletený“ ako samotný Naď,  ale mu odkazujem, že čas kedy s ním národ slovenský, ľud republiky Slovenskej, obyvatelia Slovenskej republiky a občania-voliči Slovenskej republiky doslova a do písmena „politicky hodia o zem“, je už tak blízko blízučko, že si samotný Naď a jemu podobní, ani len nevedia predstaviť!!!

 

Záver:

 

Na záver si neodpustím ešte zopár poznámok!

Pýtam sa, uvedomuje si Naď a všetci tí, čo sním súhlasili, aby sme naďovou levitáciou odpravili naše stíhačky na Ukrajinu, Ukrajincom, koľko ďalších príde vďaka našim, dnes už „našim“ stíhačkám, o život nevinných ukrajinských obyvateľov, vojakov, keď už nehovoríme o obetiach, o „nepodstatných“ obetiach na strane ruskej federácie???

Uvedomujú si títo vojnoví štváči, že naše Mig-29 neprispejú k ukončeniu konfliktu, ale len a výhradne k ďalšiemu nezmyselnému krvi prelievaniu a to na obidvoch stranách sporu?!

A že konflikt ešte oveľa viac vyostrujú…?!

Zamýšľajú sa oni vôbec nad takýmito dôsledkami ich konania?!

Ako si niekto môže myslieť, že jadrová veľmoc, sa po tom všetkom, kam sa až dostali, otočí na opätku a so sklonenou hlavou opustia územia východnej Ukrajiny?!

Veď to je blud!

Neklamme sami seba!!!

Tu nepomôže nič iné, len okamžité zastavenie nezmyselných bojov a okamžité začatie mierových diplomatických rokovaní?!

Dnes musí byť každému rozumne zmýšľajúcemu obyvateľovi, hlavne Európy a ešte hlavnejšie Európy východnej, že tento vojenský konflikt medzi USA/NATO/EÚ/Ukrajinou a Ruskou federáciou…, nemôže skončiť inak, len ako dohodou, mierovou dohodou a že každá zo strán tohto konfliktu bude musieť urobiť isté ústupky?!

Lebo dohoda to je schopnosť spraviť ústupky, kompromisy…!!!

Áno je pravda resp. pravdu majú tí, čo tvrdia, že Európa, svet už nikdy nebude taká/taký, ako pred týmto vojenským konfliktom, a že dôjde aj k novému prerozdeleniu hraníc v rámci bývalej Ukrajiny ako takej!

Darmo sa niekto na západe, v USA stavia na zadné, skutočnosť je takáto?!

Viď posledné stretnutie najvyšších štátnych predstaviteľov v Moskve – RF a Číny, ktoré niekto trefne nazval JALTA 2!!!

Na dnes k tejto téme „len“ toľko“…

 

 

 

 

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

Ako vytrhnúť KDH PS stoličku.

14.04.2024

Na úvod len toľko, že pre názov dnešného môjho článku som sa inšpiroval v známej českej kultovej komédií z roku 1977 (vynikajúca socialistická československá filmová tvorba!) – https://www.csfd.sk/film/33317-ako-vytrhnut-velrybe-stolicku/prehlad/ Iste, dnešná téma nepatrí do kategórie politickej komédie, ale do politickej reality. Možno sa niekomu bude zdať, že [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.