Založ si blog

Tak čo, Monika Tódová a spol. , tromfnete Maroša Žilinku? !

Smelo do toho!

A opäť tu máme „investigatívnu“ „mega kauzu“!

„Mega kauzu“ na Maroša Žilinku lebo Maroš Žilinka je terazky GP SR a ako taký „nespratník“, si napriek odporu „demokratov“, dovoľuje plniť svoje povinnosti vyplývajúce mu zo Zákona o prokuratúre, len a výrade na základe Zákonov SR, čím si v plnom rozsahu plní svoju Ústavnú povinnosť!

Ústava SR, v Čl.149, ukladá okrem iného aj GP SR, akémukoľvek(!), toto – „Prokuratúra Slovenskej republiky chráni práva a zákonom chránené záujmy fyzických a právnických osôb a štátu.“

A keďže tak koná a koná aj v prípadoch ľudí, ktorí sú pre dnešných „vládnych“ „demokratov“ nepohodlní, rovnako nepohodlní pre „objektívne demokratické“ média, tak je potrebné ho akýmkoľvek spôsobom očierniť, pošpiniť a našiť mu „somárske uši“, nech už je to začo koľvek a o čomkoľvek, bez ohľadu na to, či to je niečo nekalé…hlavne, keď to v spoločnosti prinesie želaný/želateľný okamžitý efekt – „že Maroš Žilinka je spätý s opozíciou, s jej oligarchami…“!!!

No i stalo sa to, že „objektívne média“ vytiahli na M. Žilinku „mega kauzu“ typu – kúpa bytu od Penty!!!

Nie, nejdem tu obhajovať Maroša Žilinku lebo on žiadnu obhajobu nepotrebuje, on sa dokáže celkom v pohode obhájiť aj sám a tí, čo na neho hádžu špinu podobného typu, mu podľa môjho osobného presvedčenia a názoru, nesiahajú ani len po prach na opätkoch jeho topánok!

Ale čoho sa dotknúť chcem je to, že Maroš Žilinka, sa okamžite v tejto veci takpovediac „vyzliekol donaha“ a na FB dopodrobna opísal, ako sa k danému bytu dostal, hlavne čím ho financoval a kedy ho na svoju dospelú dcéru prepísal – https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid03Qfh7M8UCq5csbgg6eiDp5xr334qxe6eH3DDz44gviZpdS2Bcxjae8259c3YAqbjl&id=100064021966129

 

Z uvedeného je jasné, že predmetný byt kúpil za cenu, citujem z FB M. Žilinku – „Dohodnutá kúpna cena predstavovala sumu podľa verejne dostupnej ponuky, bez akýchkoľvek zliav.“

Že to financoval resp. spolu s manželkou financovali takto – „Všetky finančné prostriedky na kúpu nehnuteľnosti sme poskytli dcére s manželkou z príjmov pochádzajúcich výhradne z našich platov a z kúpnej ceny z predaja nášho 3 – izbového bytu v Piešťanoch. Všetky prevody finančných prostriedkov boli realizované bezhotovostne bankovými prevodmi.“

 

Takže pre „investigatívnych“ novinárov napr. typu Moniky Tódovej z Denníka N, by to nemal byť problém, si to preveriť/overiť po vlastných „informačných“ linkách…

 

Takže toľko k Marošovi Žilinkovi a k jeho ďalšej „mega kauze“…

 

No a teraz k tým, čo mu idú, aj takýto nekalým spôsobom po krku…

Hlavne média a ich starí známi „investigatívni“ protagonisti…

Napr. taký Denník N a jeho „novinárska“ hviezda Monika Tódová, ktorá nemá problém sa svojou „investigativitou“ dostať k materiálom, ktoré sú určené výhradne OČTK…a ktoré sa výlučne týkajú tých, ktorí sú pre bývalú opozíciu a dnešnú „vládnu“ koalíciu a ich mecenášov, doslova tŕne v očiach a ktovie v čo ešte!

 

Nuž „vážení“ „investigatívci“ zo všetkých „objektívno-demokratických“ médií, dokážete urobiť to isté, čo Maroš Žilinka?!

Alebo ho nebodaj ešte aj tromfnete?!

Nože skúste vy takto dopodrobna opísať, ako ste sa dostali k vašim lukratívnym nehnuteľnostiam!

A keď to urobíte, tak až potom máte morálne právo sa dopodrobna hrabať napr. v majetkových pomeroch dcéry Maroša Žilinku!

A že vy nie ste verejní funkcionári?

Naozaj?

A kto je verejnejší funkcionár, ak nie novinár, ktorý svojou novinárskou činnosťou v mnohých prípadoch nie len ovplyvňuje verejnú mienku, ale ju doslova deformuje a utvára na svoj resp. obraz tých, čo ho platia???!!!

Koľkých ste svojou „objektivitou“ dostali preč s politického, ale aj spoločenského života…?

A koľkých zase naopak, ste svojou „objektívnou manipuláciou“, dostali na miesta najvyššie v našom štáte?! Viď napr. Čaputovú! Nebyť vás vtedy a dnes, tak Čaputová by pravdepodobne nedosiahla ani len na pozíciu poslankyne parlamentu!

Ja viem, vám dnes ešte žiaden Zákon nepredpisuje, nenariaďuje, aby ste každoročne podávali svoje majetkové priznania, ale som hlboko presvedčený, že ta doba, kedy sa takáto zákonná úprava v našich zákonoch objaví, už nie je ďaleko…a to vás máta od večera do rána a od rána do večera…

A potom sa ukáže, či vaše príjmy, za adekvátne časové obdobie, sú adekvátne vašim majetkovým pomerom…

 

Záver:

A aby „investigatívci“ z „objektívno-demokratických“ médií sa nemuseli „prácne“ skrze svoje neodtajniteľné zdroje trápiť, akéže to Maroš Žilinka má príjmy, ta nech sa páči, tu je majetkové priznanie Maroša Žilinku za rok 2021, voľné prístupné na – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=vnf/oznamenie&UserId=ZiliMaro , z ktorého sa dozviete, že za  rok 2021, mal M. Žilinka príjmy vo výške 70 760,00 € z výkonu verejnej funkcie a iné 0,00€.

 

PS:

Podľa „objektívno-demokratických“ médií a všetkých ich „investigatívcov“, je najhlavnejší problém ten, že danú nehnuteľnosť, ktorú Maroš Žilinka so svojou manželkou riadne, za riadnu trhovú cenu, plne zdokladovanú, akými prostriedkami resp. za aké finančné prostriedky kúpili pre svoju plnoletú dcéru, je ten, že ju stavala jedna z mnohých dcérskych resp. odnoží, spoločnosti PENTY…a že týmto je nejako nekalo M. Žilinka spojený s Jaroslavom Haščákom (mimochodom poznáme sa osobne, aj sme sa niekoľkokrát osobne stretli lebo sme vzdialená rodina, avšak už viac ako 20 rokov sme sa nevideli, nerozprávali a pravdepodobne si Slavo na mňa už ani nepamätá!), je podľa môjho presvedčenia totálny BLUD!

To každý, kto si kúpil a býva v nehnuteľnosti, ktorú postavila developerská spoločnosť PENTY, je teraz nejakým spôsobom spojený s podnikateľskou činnosťou PENTY resp. so samotným Jaroslavom Haščákom…?!

Nuž tak sa pýtam, tých dnešných „investigatívcov“, ktorý sa stavajú do polohy etalónov spoločenskej čistoty – „Vaše nehnuteľnosti v ktorých bývate, kto staval? Aká spoločnosť. Aký developeri? A prečo neskúmate investigatívne, či pozadie týchto developerov, týchto nehnuteľnosti, nie je náhodou tiež nejako prepojené na niektorého z vašich politicky, mediáne a inak nedotknuteľných miláčikov…?

Fakt, naozaj trápne, čo všetko vystrájate okolo napr. samotného M. Žilinku a to len preto lebo sa správa vo svoje funkcií GP SR, výsostne profesionálne a nedáva súdom podnety, nezákonne podnety na súdenie a následne vzatie do väzby tých, o ktorých si vy zbožne želáte žeby tam mali byť lebo vám to niekto takto nariaďuje a dobre vás za to platí?!!

A najsmutnejšie na tom všetkom je to, že časť obyvateľov SR, vám to papká aj s navijakom a potom vo voľbách, volí tak, ako volí!!!

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.