Založ si blog

Nikdy im to nezabudnime. Nikdy nezabudnime, aj na Vianoce 2021!

Dnes sa všetko točí okolo pádu „vlády“ SR!

Zahmlieva sa!

Manipuluje sa verejnou mienkou!

Čaputová sa súcitne tvári, že chce, čo najskoršie predčasné PV!

Ale nikto v médiach sa ani len slovkom nezmieni o tom, čo sme tu prežívali takto pred rokom, pred dvomi…

V dnešnom mojom „spomienkovom“ článku, sa povenujem tomu, čo tu na Slovensku bolo pred rokom.

Čo sme tu museli zažívať!

Bezdôvodne zažívať!

Ako nám tu totálne-totalitárne bezdôvodne zaťažovali život diktátorsko-despotickí „vládni“, na čele s „autonómnou“ Čaputovou!

Slováci, už ste zabudli?

Slováci nikdy nezabudnite!

Slováci, aj na tieto veci musí prísť spravodlivosť a to ihneď po tom, čo sa zloží nová SLOVENSKÁ VLÁDA po predčasných PV!!!

Už žiadna nulová tolerancia!

Ale právo a spravodlivosť, len a výhradne na základe našej platnej právnej legislatívy!!!

Žiaden revanš! NIE, len spravodlivosť!

Áno, veľa výkričníkov lebo téma je vážna, čo jasne vyplynie z ďalšieho obsahu tohto môjho názorového článku, podloženého výhradne faktami!

Teda žiadne výmysly, žiadne dezinformácie, ba ani žiadne hoaxové konšpirácie!

Predvianočný čas roku 2021…

Na úvod, čo bolo iné pred rokom, ako je teraz?

Pýtam sa na stav respiračnej chorobnosti. Na stav Covidu. Na spôsob života, aký vedieme dnes – neobmedzená mobilita, nenosenie rúšok, respirátorov, covid zaočkovanosť/nezaočkovanosť… a je všetko v poriadku, a prečo sme takýto život bez obmedzení nemohli viesť aj vtedy???

Takže ešte raz, čo bolo pred rokom v decembri 2021 iné, ako je dnes v bežnom živote, čo sa covidu týka???

Lebo pre osvieženie pamäti Slováci, vám dávam do pozornosti tieto fakty.

 

  1. november 2021 – Ministerstvo zdravotníctva SR (MZ SR) – „COVID-automat sa sprísni pre nezaočkovaných“ – čítaj TU – https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-automat-sa-sprisni-pre-nezaockovanych

 

Situácia dnes? Nuž takáto – https://covid-19.nczisk.sk/sk – pozitivita plne zaočkovaných podľa laboratórnych testov až 63,4% a podľa AG testov, je pozitivita na Covid u plne zaočkovaných, až 74,7 %!!!

Dnes počet hospitalizácií covid zaočkovaných aspoň 1. dávkou – 188 a počet hospitalizácií nezaočkovaných 167!!!

Dnes počet plne covid zaočkovaných (2 dávky) -51,21%.

A koľko Slovákov by malo byť Covid zaočkovaných podľa „Národnej stratégie očkovania proti ochoreniu COVID-19 v podmienkach Slovenskej republiky“ podľa MZ SR, aby sme boli pred C- 19 v bezpečí?

Nuž toľko – file:///C:/Users/Spravca/Downloads/Strategia-ockovania-COVID-19.pdf , strana 3 – citujem – „…aby sme dosiahli požadovaný efekt – vzhľadom ku premorenosti populácie na základe výsledkov plošného testovania, by mali byť zaočkovaní skoro všetci občania SR…“

 

Fíha! Platí to aj dnes?

A kde sú tí, čo vtedy nahlas kričali, že ďalšia vlna pandémie C-19 bude výhradne covid pandémiou covid nezaočkovaných?!

 

Ďalšie opatrenie MZ SR z pred roka – 9. december 2021 – „Ministerstvo zdravotníctva so župami pripravuje týždeň očkovania“ – https://www.health.gov.sk/Clanok?mzsr-so-zupanmi-pripravuje-tyzden-ockovania , aj tu dávam do pozornosti vyššie napísané, vyššie uvedené fakty, že – Dnes počet hospitalizácií covid zaočkovaných aspoň 1. dávkou – 188 a počet hospitalizácií nezaočkovaných 167!!! A aj opäť toto, že dnes – https://covid-19.nczisk.sk/sk  – pozitivita plne zaočkovaných podľa laboratórnych testov až 63,4% a podľa AG testov, je pozitivita na Covid u plne zaočkovaných, až 74,7 %!!!

 

A ďalšie opatrenie MZ SR z pred roka – toto môžem celkom pokojne nazvať aj ako „Vianočný covid vakcinačný darček MZ SR“ – 12. december 2021 – „Rozbehla sa kampaň na podporu očkovania Darujme si Vianoce“ – https://www.health.gov.sk/Clanok?rozbehla-sa-kampan-na-podporu-ockovania-darujme-si-vianoce – nezabudni Slovák, že dnes platí toto – počet hospitalizácií covid zaočkovaných aspoň 1. dávkou – 188 a počet hospitalizácií nezaočkovaných 167!!!…, …dnes pozitivita plne zaočkovaných podľa laboratórnych testov až 63,4% a podľa AG testov, je pozitivita na Covid u plne zaočkovaných, až 74,7 %!!!

 

A pamätáš si Slovák/Slovenka, kto a ako sa mohol pohybovať, kto mohol ísť do akého obchodu resp. iného verejne prístupného zariadenia?

Nie?

Nuž pripomínam – „Pre zaočkovaných a prekonaných budú stále otvorené aj neesenciálne prevádzky…“, ale POZOR, len s COVID PASOM – https://www.aktuality.sk/clanok/w54388q/koronavirus-vlada-uvolnuje-opatrenia-navstevy-pocas-vianoc-budu-povolene/

 

A na toto si Slováci spomínate?

16.12.2021 – „Lockdown bude od 19. 12. do 10. 1. 2021, platiť budú výnimky – súhrn (2)“ – https://www.vlada.gov.sk/lockdown-bude-od-19-12-do-10-1-2021-platit-budu-vynimky-suhrn-2/

 

Ako to, že dnes, o rok neskôr, už takýto Lockdown nie je potrebný? Čo sa dnes, oproti rovnakému obdobiu roku 2021 zmenilo v oblasti C-19?! Veď WHO nezrušilo Pandémiu covid-19?!

Teda covid pandémia je aj dnes! Aspoň podľa WHO a všetkých, čo ju poslušne počúvajú!!! Slovensko nevynímajúc!

 

A ešte jedna pripomienka, na toto si Slováci spomínate (?) – „VESTNÍK VLÁDY Slovenskej republiky, Ročník 31, Uverejnené 24. novembra 2021, 262 VYHLÁŠKA

Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa nariaďujú opatrenia

pri ohrození verejného zdravia k povinnosti prekrytia horných dýchacích ciest“ – https://www.minv.sk/swift_data/source/verejna_sprava/vestnik_vlady_sr_rok_2021/vyhlaska_262.pdf

Ste Slováci zabudli, aj na toto absolútne nedôvodné opatrenie, za nedodržiavanie ktorého vás v obchodoch a interiéroch váľali po zemi???

Už si na túto vašu ľudskú, občianku…potupu nepamätáte? Nespomeniete?

Tak ja vám z tejto vyhlášky čosi odcitujem – „§ 2 – Prekrytie horných dýchacích ciest v interiéri – ods.(1) Podľa § 48 ods. 4 písm. r) zákona sa všetkým osobám nariaďuje riadne prekrytie horných dýchacích ciest (nos a ústa) použitím respirátora na verejnosti vo všetkých priestoroch interiérov budov, prostriedkoch verejnej dopravy, taxislužbách alebo inej preprave s osobami, ktoré nie sú členmi spoločnej domácnosti.“

Toto vás dnes necháva chladnými? Ako to, že dnes už toto nie je potrebné, hlavne keď infekcia C-19, dnes najviac ohrozuje práve plne covid zaočkovaných?

Prečo sa dnes, odrazu o tom mlčí!

Kde sú dnes, všetci tí „Petrovia Schutzovci“, čo nás, covid nezaočkovaných, chceli svojho času nechať „kvičať ako prasce na bitúnku“…???

Áno, ani na toto nesmieme zabudnúť! Že nás tu aj takto častovali, aj takýto „novinári“!!!

Ešte raz, ako to, že my nezaočkovaní nemáme aj tento rok na jeseň a začiatok zimy svoju covid pandémiu, ako nám pred rokom kričali, že keď bude ďalšia vlna covid pandémie, tak to bude výhradne covid pandémia nezaočkovaných?!

Som šťastný, že ja a moja rodina, aj široká rodina, sme mali rozum a sme sa nenechali plne nasýtiť experimentálnou covid vakcínou (Pfizer!)

A aby som neostal dlžný svojej povesti, tak na záver ešte jeden citát – „Prezidentský palác sa dnes zmenil na očkovacie miesto…, … prispeli svojim rozhodnutím zaočkovať sa k bezpečnosti a zdraviu nás všetkých,“ – Komu patrí tento covid vakcinačný citát? A kedy bol daný na verejnosť?

Nuž písal sa 17.december 2021 a patrí nikomu inému, ako covid vakcinačnej reklamnej agentke Čaputovej – dôkaz TU – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02JKoSwNfMkAico3hNLNVxMka9Uw5xFEuJCBgMBYU11o9RrPBxuxqm37Pb4WyCLSQ6l

 

Záver:

Áno, som rád, že dnes máme aspoň bez respirátorové, bez covid vakcinačné, bez covid pasové predvianočné obdobie, ale k úplne šťastnej vianočnej atmosfére ešte niečo „málo“ chýba!

Čo také?

Nuž to, aby sme riadnym ústavným spôsobom poslali všetkých tých, korí nám pripravovali „šťastné a veselé“ predvianočné/vianočné obdobia v minulých dvoch rokoch, do politického zabudnutia na večné časy a aby sme ich na základe našej platnej právnej legislatívy postavili pred riadny súd, a nech nezávislý Súd (Súdy) rozhodne, či sú, aj vo vyššie mnou napísanom, vinní, a ak sú vinní, tak nech im vymeria spravodlivý trest…!!!

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.