Založ si blog

Čínske covid opatrenia sú bakané, zatiaľ čo tie naše boli „svetové“? !

Áno, aj tento môj názorový článok bude ostrý, tvrdý, ale férovo priamy!

 

Avšak na úvod jedna veľmi dôležitá otázka, na ktorú sa akosi dnes nikto nepýta!

Prečo? Prečo je okolo toho tak ticho?

Nuž otázka znie – Už WHO zrušila celosvetovú covid pandémiu?

Akosi neviem o tom nájsť ani jednu jedinú zmienku!

To znamená, že svetová covid pandémia WHO nebola zrušená a teda covid pandémia trvá!

Ako to, že na Slovensku nemáme žiadne covid opatrenia typu covid pasy lebo covid vakcína je bezpečná lebo covid vakcína je sloboda lebo covid vakcína…ako to, že dnes na slovensku takmer polovica populácie nemá v sebe ani len jednu jedinú dávku tej „úžasnej“ covid vakcíny (Von der Leyenovej Pfizer!) a i napriek tomu nemusia mať covid pasy – covid AG test nie starší ako 72. hod, covid PCR test nie starší ako 48 hod…atď. lebo inak nemôžeš ísť do práce, do obchodu iného ako s potravinami…? Už si občan-volič SR zabudol???

Ale to je na iný článok a chce to podrobnú analýzu…

 

Nuž teda takto.

 

„Naše objektívne“ média nám priniesli z ďalekej Číny takúto správu – „Sme na inej planéte ako Katar? Číňania dosahujú svoje covidové rekordy“ – https://svet.sme.sk/c/23078067/cina-pandemia-covid-19-rekord-nakazeni.html alebo aj takto sa nad čínskymi covid opatreniami dnes rozčuľujú v Aktuality.sk – „Číňanom dochádza trpezlivosť s covidom aj komunistami. Takéto protesty nezažili celé desaťročia“ – https://www.aktuality.sk/clanok/4kBvuV8/cinanom-dochadza-trpezlivost-s-covidom-aj-komunistami-taketo-protesty-nezazili-cele-desatrocia/ , keď to isté robili Slováci, tak ich nazývali dezoláti, opice a pod.

 

„Naše objektívne“ média poukazujú na to, že čínsky ľud, sa ponosuje na prísne covid opatrenia, ktoré na nich uvaľuje ich komunistická vláda a oni vidia na TV obrazovkách, že napr. na MS vo futbale v Katare, nie sú žiadne covid obmedzenia, žiadne respirátory, žiadne požadovanie covid pasov o covid testovaniach, o covid vakcinácií…jednoducho nič, a teda čínsky pospolitý ľud sa pýta, či Čína je na inej planéte, ako napr. Katar a aj všetci tí zahraniční fanúšikovia futbalu, čo sú tam na preplnených štadiónoch!

 

Mňa absolútne nezaujíma, čo sa v Číne deje, aké tam majú covidové opatrenia…

V Číne žijú takmer dve miliardy ľudí,  nuž tak nech si doma urobia poriadok sami a my im nič nevnucujme, ba ani nenanucujme!

 

Ale čo ma zaujíma a zaujímať bude je to čo tu s nami covid vystrájali naši „vládni“ za plnej podpory Čaputovej a média, tie „objektívne“, boli doslova zúrivé, aby sa tie covid „pandemické“ opatrenia dodržiavali lebo, kto ich slobodne nedodržiaval resp. sa snažil si zachovať zdravý rozum a nevidel najmenší dôvod plniť takéto, zo zdravotníckeho hľadiska, absolútne nezmysli, tak tí boli dezoláti, hoaxéri a dokonca podľa naj agresívnejšieho covidopandemavakcinára  Petra Schutza zo Sme.sk, ak si nenechajú aplikovať experimentálnu covid Pfizer vakcínu, tak by mali „kvičať, ako tie svine na bitúnku“!

Už ste Slováci zabudli? A tento agresívny „novinár/komentátor“ zo Sme.sk, v tomto médiu veslo vypisuje ďalej, tie svoje agresívne články…Nuž však nech vypisuje, ale nechajme rovnako zaznieť aj múdre názory z tej druhej strany brehu Covid „pandémie“ , minimálne na/v RTVS!!!

Keď sme tu doma museli byť doslova v domácom väzení, i napriek tomu, že sme boli po stránke vírusovej úplne zdraví a videli sme napr. v Srbsku, v Bielorusku, ale aj inde vo svete, že tam nie sú žiadne takéto covid maškarády a pýtali sme sa, ako to, to my tu na Slovensku, sme z inej planéty(?), žijeme na inej planéte(?), tak vtedy „objektívne“ „naše“ média, sa nad tým nepozastavovali, ale naopak, o takýchto demokratických štátoch vyhlasovali, že sú dezoláti, a že covid s nimi zatočí!

Nuž, nezatočil!

Ako to, že Bielorusi ešte na covid do dnešného dňa nevymreli? Veď ak dobre viem, tak tam neboli žiadne Covid patrenia, ba dokonca keď v EÚ, v USA…boli najtvrdšie covid opatrenia, obmedzenia, tak bieloruský prezident Lukašenko išiel so svojim národom hrať hokej, pozri TU –  https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/547319-recept-na-virus-od-lukasenka-praca-sport-sauna-vodka/ – názov článku – „Recept na vírus od Lukašenka: práca, šport, sauna, vodka“

 

 

Alebo vyšiel s nimi na jarné polia roku 2020 a povedal jednu múdru vetu – „Ak teraz na jar nevyjdeme na polia, tak čo budeme na jeseň jesť?“

Kto rozumie po rusky pozri TU – https://www.youtube.com/watch?v=kkuEfOQ6IZc&t=286s&ab_channel=CTVBY

 

Záver:

Myslím si, že nateraz k tomu nie je potrebné viac napísať. Pevne verím, že ten čas už nie je ďaleko, keď aj u nás bude môcť zaznieť verejne bez „vládnej“ dehonestácií, bez „vládneho“ vypínania, že sú to články a informácie s nežiadúcim obsahom a tak podobne, aj iný, napr. covid názor, ako ten jeden jediný „pravdivý“ a dozvieme sa veci, z ktorých sa nám budú oči prevracať, ba niektorým aj žalúdok…!!!

 

Čaputová a spol. , tento USA republikánsky návrh zákona je ako ušitý pre vás! Prijmete ho za svoj?

20.04.2024

Málo kedy sa stáva, že z USA k nám príde niečo dobré. Málokedy sa stáva, žeby návrhy zákonov, ktoré sa navrhujú v USA kongrese (tento krát v dolnej komore), by mohli byť v našom Parlamente nie len navrhnuté, ale aj bezpodmienečne prijaté! A dnes je potrebné o takomto návrhu zákona, ktorý je na ceste do USA Kongresu, širokú slovenskú verejnosť poinformovať lebo [...]

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.