Založ si blog

Heger okamžite dole! Pre Boha, nech už mlčí!

Naozaj toto sa už nedá počúvať!

Dokedy budeme nútený počúvať od Hegera, ako to „predsedu vlády“ SR takéto nehorázne hlúposti, fantazmagórie, doslova BLUDY!

Áno, práve teraz ma rozčúlila reportáž na SRo s týmto absolútne nič znamenajúcim človiečikom, pravda, ak by nebol na pozícií na ktorej je…

V Prahe je vraj „mega“ samit tých „najmúdrejších“, tých čo chcú všetkým len „dobre“, teda, vraj „lídrov“ štátov EÚ…

Novinári sa ho (Hegera) pýtali, že čo je na tomto samite najdôležitejšie.

A z Hegera vypadlo toto – „Najdôležitejšia je otázka plynu. A viete kto môže za vysokú cenu plynu? Putin! Putin môže…, …Putin…, …Putin…“

A takto stále dookola, stále len Putin, Putin, Putin, do aleluja!

Takže Heger, nie Putin, ale takýto európsky „lídri“ akým ste napr. vy, celá eurokomisia na čele s akousi Leyenovou, vy všetci čo ste hlboko vtrepaní do USA priazne, vy, vy za to môžete, za túto mizériu, ktorú dnes prežívame, a ktorú ešte len prežívať budeme.

A hlavne najviac všetkému na vine sú ti vaši bohovia, tam v Bielom dome vo Washingtone a dnes ten najhlavnejší vinník, akýsi Joe Biden, ktorý ani len nevie kadiaľ ma zísť z pódia, na ktorom čosi čítal resp. mrmlal…!!!

Áno, tam je potrebné hľadať vinníka, vinníkov!!!

A preto je potrebné, nie len na Slovensku, ale aj v celej EÚ dať dole takýchto EÚ „lídrov“, ktorí jednoznačne Európanom škodia a škodia im vedome!!!

Toto je môj názor a pevne si za ním stojím!!!

Vy vidíte dnes len Putina!

V poriadku.

A od roku 2014 ste nevideli, čo sa dialo na východe Ukrajiny?

Nie, nevideli ste aké peklo tam prežívali obyvatelia hlásiaci sa k ruskej národnosti, k ruskému, jazyku, k ruskej kultúre…???

Nevideli???

Vy nevidíte, že Ukrajina zakázala všetko ruské?

Že zakázala hovoriť v ruštine, že zakázala ruské média, že zakázala ruskú kultúru, že zakázala vôbec Rusom žiť na území Ukrajiny, že zakázali Rusom…

To títo Rusi tam žijúci nejako ubližovali ukrajinskému národu?

To Rusi ich tam vraždili alebo to bolo naopak???

Toto nevidíte???

Čo by s nami robila EÚ, keby sme toto isté urobili na našom území napr. tým obyvateľom Slovenska, ktorí sa hlásia k maďarskej národnosti, k Maďarskej republike ako takej???

A čo by s nami porobil svet, ten anglosasky, keby sme ich nebodaj ešte aj vraždili, ako to robili rôzne vojenské zoskupenia na východe Ukrajiny (nacistický pravý blok, nacistický AZOV) s ruskojazyčnými Ukrajincami???

DOSŤ BOLO TEJTO PROPAGANDY!!!

DOSŤ BOLO TÝCHTO PREKRÚCANÍ SKUTOČNOSTI!

NAOZAJ DOSŤ!!!

 

PS:

Ešte veľmi málo „nepodstatná“ otázka.

Kde je na Ukrajine opozícia?

Existuje vôbec?

Ako to, že sa „naša“ Čaputová nestretáva vo „svojom“ paláci s dnešnou Ukrajinskou opozíciou, ako sa stretáva napr. s bieloruskou opozíciou?

Ukrajinská, dnešná opozícia má na Ukrajine aké práva?

Má jediné právo, právo neexistovať???

A prečo napr. ministerstvo zahraničných vecí SR, dnes prostredníctvom Káčera, nepošle na účet ukrajinskej opozície minimálne tých 750 000 eur, ktoré svojho času posielal na účet bieloruskej opozície (Cichanovskej?) jeho predchodca Korčok???

Veru „demokracia“ ako hrom, kde nieto opozície!!!

A takúto Ukrajinu chce do EÚ a NATO „naša“ Čaputová a spol.!!!

A čo potom?

Čo potom, keď sa Zelenského Ukrajina stane členom EÚ a NATO, to potom čo urobíme s Rusmi trvalo žijúcimi na území akéhokoľvek štátu EÚ?

Nasilu ich vysťahujeme v dobytčích vagónoch späť do Ruska alebo nebodaj s nimi urobíme také poriadky, aké s Rusmi robili ukrajinské nacistické vojenské zoskupenia na východe Ukrajiny od roku 2014???

Naozaj, dosť bolo týchto vojnovo-štvavých idiotov!!!

CHCEME ŽIŤ V MIERI SO VŠETKÝMI NÁRODMI SVETA A HLAVNE SO VŠETKÝMI NÁRODMI EURÓPY, RUSOV NEVINÍMAJÚC  LEBO AJ ONI JEDNOZNAČNE PATRIA K NÁM!!!

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.