Založ si blog

Schutz zo Sme. sk sa neskutočne bojí Rusov, zatiaľ čo Slovákov vôbec nie? !

Začnem asi takto – „…aj Hitler mal presne takýchto novinárov, ktorí mali vzorce a mali presne napísané, ako majú manipulovať s verejnou mienkou. A na konci dosiahli svoje. Šírili lži a stokrát opakovaná lož na konci sa stala pravdou.“ –      https://dennikn.sk/minuta/3032232/?ref=mwat

 

Vieš Slovák, kto toto povedal?

Nuž ver, že nik iný ako „veľký“ Igor Matovič (IM) včera v pléne parlamentu, keď sa obhajoval pred hlasovaním pri jeho odvolávaní!

A ktoréže „slovenské“ média mal predovšetkým na mysli?

Nuž ver, že tie, ktoré sa už niekoľko rokov sami pasujú do role tých „našich mienkotvorných“, jediných „pravdu“ majúcich a áno tých, čo aj IM vyniesli v ostatných PV na výslnie, až na stoličku „premiéra vlády“ SR!!!

Sú to Aktuality.sk, Denník N a SME.sk, TV JOJ, TV Markíza…!

Nechcem IM nadržiavať, ale občas povie aj pravdu, hlavne vtedy keď vie, že už niet pre neho úniku a to ani skrze jeho a ich bludov v „objektívnych“ médiach…

Takže k veci.

Pamätáš si Slovák na tento výrok – „Na neočkovancov sa nedá ísť iba cukrom, ale treba aj poriadne dlhý bič!…, .. neočkovaní by mali kvičať ako svine na bitúnku… keď hlavný prúd rozumu je, ako neočkovaných poriadne diskriminovať, aby ich zvýšený diskomfort dotlačil pod ihlu.“

Áno, takto sa vyjadril na hlavnej stránke Sme.sk (1. júl 2021), ich „novinár-komentátor“ Peter Schutz (PSch) na vtedajšiu absolútnu väčšinu Slovákov, ktorí sa odmietli nechať „zaočkovať“ experimentálnou chemickou zlúčeninou „proti“ C-19…

Márne sa dnes snažím dopátrať na stránkach korona.gov.sk , ako aj na stránkach ÚVZ SR, ako aj na stránkach Ministerstva zdravotníctva, akú že to máme k dnešnému dňu Covid zaočkovanosť?!

Naozaj neviem sa tohto údaju dopátrať!

Ale o tom potom…

Vrátim sa späť k PSch.

Málinko rozoberiem ten vtedy jeho nehumánny výrok na absolútnu väčšinu slovenského obyvatelstva.

Keď prasiatka kvičia na bitúnku, tak prečo takto reagujú?

Nuž s najväčšou pravdepodobnosťou asi preto lebo ich ide človek utratiť, aby mal čo jesť a aby prežil!

Bol som pri viacerých domácich zabíjačkách a poviem celkom úprimne niekedy sa mi zdá, že keď to prasiatko ťaháme za pysk von z chlieva, tak akoby cítilo kam a prečo je takto z doteraz teplého chlieva vyťahované…

Inak povedané prasiatka nie sú len utratené, ale povedzme si to na rovinu – sú zabité!

Takže mám si Schutzov výrok na nás covid experimentálne neočkovaných vyložiť tak, že by sme nemali len kvičať, ako tie prasiatka na bitúnku, ale aby sme boli aj…

Ani to nejdem dokončiť lebo mi je z toho na nič!!!

Dávam PSch a jemu podobným, na vedomie, že celá moja rodina, mojich 80 ročných rodičov nevynímajúc, sme sa nenechali touto, pre nás absolútne nedôveryhodnou chemickou látkou „zaočkovať“ a sme tu, zdraví a plní síly!

A áno, bol som v období február 2022 (aj moja najbližšia rodina) respiračne chorý, vraj na C-19, neviem – možno, ale podstatné je to, že som nasadil Ivermektín (lekára som o tom informoval a on mi len upozorňujúco veľmi vľúdne povedal – „ale opatrne s tým Ivermektínom“, jednoznačne apeloval na jeho dávkovanie…) a na predpis lekára aj antibiotikum Isoprinosin  a do dvoch týždňov som bol absolútne fit – začal som posilňovať presne v tých istých dávkach ako predtým a život išiel opäť tak ďalej, bez akýchkoľvek obmedzení, ako predtým a upozorňujem PSch, že už tiež nie som vekovo najmladší – 56 ½ r.

Takže jednoznačne „nekvičím, ako to prasiatko na bitúnku“, náš zdravotnícky systém som nijako veľmi nezaťažil, ba dokonca som tomuto štátu ušetril niekoľko eur na experimentálnej covid vakcíne, ktorej sme museli na pokyn Bruselu (sám Matovič to priznal – viď. jednu diskusiu na Denník N – Monika Tódová) nakúpiť povinne kvantá, ktoré po vypršaní ich respirácie skončia (už skončili?) v „Dunaji“…

Takže PSch sa absolútne neobáva občanov SR, keď ich takto nehumánne častuje, doslova ľudský ponižuje, ba aj naďalej veselo píše tie svoje „novinárske komentáre“ na tom istom Sme.sk a pre nich ide život ďalej, ako by sa ani nechumelilo…

PSch mal takýchto článkov o covid vakcinácií ešte neúrekom i keď si už dával pozor na svoj „jazyk“ resp. klávesnicu….

Ja osobne považujem jeho vyjadrovanie sa na adresu obyvateľov SR za jednoznačné hanobenie časti národa a verím, že po zmene vlády SR (aj palácového obsadenia!) sa ním a jemu podobným, budú s absolútne rozviazanými rukami venovať OČTK!!!

Ale čo som si u tohto „novinára, komentátora“ všimol, je to, že niečo také si nedovolí k Putinovi a k Rusom ako takým!

Jeho posledný článok na Sme.sk z 29. septembra 2022 pod názvom – „Nord Stream – labutia pieseň?, je pre mňa osobne jednoznačne manipulatívny, keď sa PSch zamýšľa nad tým, že za poškodeniami NS I. a NS II. stojí s najväčšou pravdepodobnosťou ruský Gazprom, teda Putin a Rusko/Rusi ako také/ako takí!

Niečo úžasné!

Tak mu pripomínam niekoľko faktov, ktoré si PSch akosi nestihol pri svojej proti ruskej zaslepenosti všimnúť!

Joe Biden a Antony Blinken sa ešte pred 24. februárom 2022 jasne vyjadrili, že ak RF vojensky vstúpi na územie Ukrajiny (však sami hovorili, že RF nemá inú možnosť, ako tam vojenský vstúpiť! Čo ich viedlo k takýmto jasným vyjadreniam?), tak NS II. nebude nikdy spustený!

Použijem výrok klasika – „A čo oni, oni USA, s tým majú?“

Veď NS II. je čisto projekt Nemecko-Ruský!

Takže nemalo by záležať výhradne na týchto dvoch, či NS II. spustený bude alebo nie?

A ak by aj spustený nebol, tak prečo by ho Rusi nebodaj Nemci, mali takýmto spôsobom poškodiť?

Mne to logiku nedáva, avšak PSch očividne áno!

Ďalej.

Putin sa jasne predčasom vyjadril, že spustenie NS II. je tak jednoduchá vec, že stačí len otočiť kohútikom a plyn do Nemecka bude  bez problémov prúdiť!

Pravda, ak EÚ/ Nemecko budú ochotní si sadnúť s ruskou stranou za jeden veľký rokovací stôl a navzájom si vydiskutovať svoje požiadavky, svoje postoje a dohodnúť sa tak, aby nikto netrpel – ani Ukrajinci, ani Rusi žijúci na východných územiach Ukrajiny, aby bola zabezpečená bezpečnosť pre všetky národy Európy bez výnimky…!

Ako viem EÚ/Nemecko akosi nereagovalo a keď reagovalo, tak len a výhradne v zmysle USA národnoštátnych záujmov v Európe!!!

Čo sa na časovej osi stalo ďalej?

Rusi umožnili na východných územiach Ukrajiny, aby sa tam konalo slobodné referendum (nie pseudoreferendum, ako to prezentujú neoliberálne západné média s našimi „objektívnymi“ na čele) o tom, či sa chcú stať súčasťou RF.

Ako tieto referendá dopadli všetci vieme – presne tak, ako to z roku 2014 na Kryme…

 

V tom istom čase sa nemecký kancelár Olaf Scholz vyjadruje, že na Ukrajinu Nemci už nepošlú žiadne svoje tanky…

 

V tom istom čase sa v Nemecku koná prvá demonštrácia, na ktorej jasne zaznie, že sú proti ruským sankciám, že žiadajú čo najskoršie spustenie nie len NS I., ale hlavne NS II.

Potom, čo sa na NS I. a NS II. stalo, je jasné, že takýmto nemeckým demonštráciám je koniec, niekto im to prekazil! Žeby Rusi? Nuž podľa PSch jednoznačne áno!

 

V tom istom čase sa spúšťa do prevádzky Baltic Pipe, teda plynovod medzi Nórskom a Poľskom…

 

Na základe vyššie uvedených skutočnosti sa poľský exminister zahraničných vecí a súčasný europoslanec za stranu Občianska platforma Radek Sikorski, Radek Sikorski poďakoval USA v súvislosti s poškodením NS I. a NS II. takto –  „Vďaka, USA.“

Ja neviem, ale PSch tam asi namiesto USA vidí Ruská federácia!!!

 

Atď., atď., množstvo indícií na to, aby PSch a jemu podobní pochopili, že asi za touto sabotážou nie sú Rusi, ale niekto úplne iný!

Iný ten, komu tento stav NS I. a NS II. vyhovuje!

A nie sú to ani Rusi a Nemci už vôbec nie!

Ostáva ešte jeden najhlavnejší podozrivý?

Áno ostáva, ale toho PSch a jemu podobní nevidia resp. vidieť nechcú, ba čo je najhoršie vedieť ani len náznakom nesmú???

Nuž keď je PSch presvedčení, že všetky indície o barbarskom poškodení NS I. a NS II. vedú na východ, teda na RF a Rusov, tak potom čo mu bráni na ich adresu napísať napr. toto?

„Na Rusov sa nedá ísť iba cukrom, ale treba aj poriadne dlhý zbraňový bič. Rusi by za to, čo vykonali, čo konajú na území Ukrajiny, čo vykonali na NS I. a NS II., mali kvičať ako tie svine na bitúnku, keď hlavný prúd rozumu je, ako Rusov poriadne diskriminovať, aby ich zvýšený diskomfort dotlačil k poslušnosti voči USA a spol.“

 

Prečo PSch niečo také nenapíše na Rusov?

Prečo?

Veď nemal problém toto napísať o Slovákov!

O vtedajšej jasnej absolútnej väčšine Slovákov!

Žeby to bolo tým, že PSch sa Slovákov ani za máčny mak nebojí?

A Rusov sa bojí?

Pravdepodobne asi áno, keď okolo nich takto chodí po špičkách, čo sa napr. „ruskej“ sabotáže ohľadne NS I. a II., týka!!!

Pevne verím, že pozorný čitateľ pochopil, že tento môj článok nebol len a výhradne o Petrovi Schutzovi z akéhosi „objektívno-mienkotvorného“ média pod názvom Sme.sk, ale o všetkých tých našich „slovensko-objektívne“ zapredanecky píšucich „novinároch“, ktorým ja osobne neverím ani len ten ich „novinársky nos“ na ich „objektívno-novinárskej“ tvári a nie to ešte to, čo napíšu, povedia…!!!

Verím, že po predčasných PV sa na ich, minimálne ostatné 2 a pol ročne „objektívno-mediálne“ vyčíňanie nezabudne a budú sa po práve zodpovedať za svoje „objektivizmy“ pred už naozaj nezávislými, s naozaj rukami rozviazanými OČTK!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.