Založ si blog

Víkend jasne potvrdil, že jedinou alternatívou pre SR, sú predčasné Parlamentné voľby!

Kto aspoň okrajovo zachytil, čo i len jednu z politických debát za ostatný víkend v „našich objektívnych“ médiach, musí jasne  a objektívne priznať, že niet inej cesty, ako vyjsť z tohto marazmu, ako len a výhradne predčasné PV.

Takže žiadne nové vymenovanie „novej“ vlády na pôdoryse terajšieho parlamentu, ba ani vymenovanie úradníckej vlády, ktorá by mala „vládnuť“ do riadneho termínu parlamentných volieb!

Toto je môj odkaz do „prezidentskej“ kancelárie samotnej „prezidentke“ Čaputovej, ktorú si svet mýli s jej milým a so Slovinskom…a ona to považuje za zábavné a jej naklonené !naše slovenské“ média to dokonca považujú za vtipné!!!

HNUS a ŠKANDÁL!

 

Tak napríklad moderátor V politike na TA3 (Richard Dírer), sa nechal počuť, že ich nedeľná politická debata bude, okrem iného aj o tom, ako zabrániť šíreniu ruskej propagandy na území SR!!!

To čo je za idotizmus?

To tu máme len a výhradne ruskú propagandu?

A kde je tá pro USA  teda USA a pro Bruselská teda Bruselská propaganda?

Tá tu nie je?!

Tieto tu ne sú?!

Pán Dírer, túto pro USA a pro Bruselskú propagandu tu máme šíriacu sa ihneď od 18.11.1989…a stále sa zväčšuje a nadobúda obludných rozmerov a to takým tempom, že dnes sa už ani nedá hovoriť o pro USA a pro Bruselskej propagande, ale rovno o ich diktáte, ako máme žiť, koho máme bezbreho velebiť a koho máme na smrť nenávidieť, koho voliť, koho nevoliť atď., atď.!!!

V ďalšom priebehu tejto diskusie sa Dérer nechal počuť, keď sa pýtal tam prítomného politika za SMER-SSD (Richard Takáč), kde on, moderátor politickej diskusie na TA3(!), má istotu, že keď sa budú konať predčasné PV, že SMR-SSD po nich nepôjde do povolebnej vládnej spolupráce s extrémistami, fašistami a tak pod.

Toto je čo za novinársky amaterizmus?

Čo je toto za manipulatívna otázka?

Tak aby ste „pán novinár/moderátor“ Dírer vedeli, tak po predčasných PV, bude zostavená len a výhradne taká vláda, o ktorej v slobodných (naozaj budú slobodné?) PV rozhodne slobodný občan – volič SR!!!

A nikto iný!

Takže vyhradzovať si z vašej strany teraz pred PV, právo na akúsi „istotu“, kto s kým po PV a za akých podmienok je nanajvýš, ak to pomenujem jemne, nedemokratické, ba priam z úst moderátora TV s celoštátnym dosahom, doslova slovenského voliča urážajúce!

Takže áno, aj preto je potrebné ,aby sa konali predčasné PV, aby sa upravil Zákon o médiach, tak aby sa do politických debát dostali všetci politici, za tie politické subjekty, ktoré boli v PV zvolené do SNR, aby si moderátori resp. politickí oponenti nevyberali, koho do diskusie áno a koho nie, aby daný politik vedel jasne zareagovať na takéto a podobné excesy „objektívnych“ politických moderátorov…!

A teraz stručne konkrétnejšie.

Už v Sobotných dialógoch na SRo, sa Milan Krajniak, terajší „minister“ práce, rodiny a sociálnych vecí, teda člen „vlády“ SR, jasne vyjadril, že EE máme preto takú drahú lebo platíme za Nemecky idiotizmus v podobe toho, že si odstavili atómové elektrárne a majú jej málo!

Takže Krajniak jasne vyvrátil blud, že EE máme preto takú drahú lebo Putin lebo Ruská federácia lebo vojna na Ukrajine…

Ešte raz, EE je pre Slovákov, preto taká drahá lebo Nemecká „zelená“ politika a Nemci, a celý „úžasný“ „zelený“ Západ, vykúpil na dva roky dopredu všetku EE vyprodukovanú na území SR lebo jej majú málo preto lebo si odstavili totálne hlúpo jadrovú výrobu EE…!!!

 

Ďalší blud a vedomá manipulácia zaznela z úst Igora Matoviča na RTVS v O 5 minút 12, že na Slovensku zomieralo na C-19 preto toľko ľudí lebo sa nenechali covid experimentálne zaočkovať, čomu podľa neho je na vine celá slovenská opozícia!

A „objektívny“ moderátor Marek Makara nič, tíško, mlčal…

Takže nie preto umierali ľudia „na“ C-19, že takmer presne pred dvoma rokmi (31.10/1.11 2020!) ich Igor Matovič a spol. vyhnali na prvé celoplošné covid psie AG testovanie, kedy ešte experimentálne C-19 vakcíny neboli na našom „medicínskom“ trhu, ale podľa Matoviča preto ľudia umierali ihneď po tomto prvom celoplošnom testovaní lebo sa týmito experimentálnymi vakcínami nedali experimentálne zaočkovať!!!

 

Naozaj počas tohto víkendu zaznelo z úst „objektívnych moderátorov“ „našich“ médií a z úst „vládnych“ politikov (ak sa o nich dá vôbec hovoriť ako o politikoch) toľko bludov, nezmyslov, zavádzaní, manipulácií…, že jediným východiskom je resp. sú, predčasné parlamentné voľby, podľa možnosti čo najskôr!!!

 

Samozrejme, že v mojich ďalších názorových článkoch sa tým ich bludom budem podrobnejšie zaoberať a podrobnejšie ich rozoberiem…

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.