Založ si blog

Nechápem, prečo eurokomisia je tak zbabelá! Prečo Rusom na území EÚ nezakáže aj dýchať!

Akási eurokomisia je už načisto zmyslov zbavená!

Na jej čele stojí akási Ursula.

Pozná ju niekto?

Kto to je?

Kto ona je, tá Ursula, že takto kyve a narába s našimi životmi?

Akým právom rozhoduje o našich životoch, o životoch ľudu slovenského?

Prečo neustále roznecuje vojnový konflikt na východ od nás?

Prečo sa nesnaží o jeho mierové urovnanie?

PREČO, PREČO, PREČO???

Myslím, teda som presvedčený, že stačilo!!!

Musí prísť na Slovensko taká vláda, musíme si zvoliť takých našich Vládnych zástupcov, ktorí strhnú tu falošnú, farizejskú, pokryteckú, cynickú… masku z tvári tých, akou je aj táto, istá Ursula a jej podobní!!!

Tak im nestačí, že nás uvrhli a ešte väčšmi uvrhnú do biedy len preto, že majú v sebe hlboko zakorenenú nenávisť voči Rusku, Rusom, a nezbavili by sa tejto nenávisti voči ním, aj keby Rusi/Rusko, sa úplne poddalo diktátu Bruselu a bolo tak poslušné, akými sme sa za tie roky v EÚ, bohužiaľ, stali aj My!!!

Nie, Rusov, Rusko si nepodmania!

Rusko a Rusov nie je možné zničiť!

S Rusmi a Ruskom je potrebné rokovať a brať ich pri týchto rokovaniach vážne, jedine a výhradne, len ako rovný s rovným…!!!

Avšak oni žijú v tom, že áno a práve preto nateraz vymysleli ešte väčšiu hlúposť, ako doteraz, ako ešte väčšmi, vraj zničiť Rusko, národ ruský a to tým, že im zhoršia podmienky na vstup do EÚ!!!

Fakt, idioti!

Oni si naozaj myslia, že keď im zdvihnú poplatky za udelenie víz zo súčasných 35 € na nejakých 85 €, že Rusi na to nebudú mať?

Oni si naozaj myslia, že keď Rusom predĺžia lehotu na vybavenie víz na vstup do EÚ z 10 dní „až“ na dní 15, že Rus, sa okamžite položí?

Že päť dní naviac je pre neho celá večnosť?

To si Ursula a spol. naozaj myslia, že teraz sa Rusi zosypu a okamžite napr. spustia plyn do EÚ skrze Nord stream I. aj jeho „brata“ dvojku???

 

Nuž ja si myslím, že tá Ursula a spol. sú veľmi slabí!

Veď, keď už tak bežných Rusov nenávidia, keď si želajú ich zánik, tak nech sa neboja a nech vydajú tú poslednú sankciu a tá je, že aj keby sa nejaký ten Rus ocitol na území EÚ, tak mu je potrebné zakázať dýchať!

Zakázať dýchať ten náš politicko-demokratický „čistý“ vzduch!

Verím, že toto každého bežného Rusa okamžite zadusí!

Fakt, nemám na to viac slov, len jedno jediné – IDIOTI!!!

A pýtam sa – dokedy budeme v Bruseli a vo väčšine štátov EÚ trpieť takýchto zmyslov zbavených nenávistníkov, totálne neschopných myslieť mierovo…???!!!

 

PS:

Otázka do našich veľhôr – vám ruskí turisti nechýbajú?

Vám ich peniaze nechýbajú?

Neverím, že nie!

Ale verím tomu, že sa bojíte povedať nahlas – „Vráťte nám ruských turistov“!!!

Lebo čo by tu, už aké zlo vykonal ruský turista?

Nuž asi „len“ toľko, žeby napr. Vysoko Tatranské hotely, minimálne po zimnej sezóne, dlhé hodiny prepočítavali tržby, zisky, ktoré by tu rozšafní ruskí turisti zanechali, tak ako po minulé roky…

Na popradskom letisku nestačili pristávať lietadlá z Ruska…!!!

Sa preberme, aj my tu doma, ako si sami sebe absolútne bezdôvodne ubližujeme, aby sa akási Ursula v Bruseli vytešovala, ako zase o niečo viac „zatočila/li“ Rusom krkom!!!

A toto nemá absolútne čo do činenia s tým , čo sa deje na východ od nás lebo tento spor mal mierové riešenie oveľa skôr, ako k tomuto konfliktu došlo a má mierové riešenie aj dnes, keby…, ale to už každý pochopil, čo je potrebné robiť, urobiť okamžite, aby v Európe nastal trvalý mier…!!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.