Založ si blog

Rusov ženieme do náručia Číny a prosperity, nás do ešte väčšieho područia USA a biedy!

Dávno pred tým, ako som napísal svoj prvý verejný článok, tu na blog Pravda, som tvrdil a stále to platí, že s Rusmi sa nebojuje, ale vyjednáva!

Že USA nevedia žiť v mieri, z mieru, z mierových časov, v čase mieru, ale výhradne z vojen a vo vojnách, ďaleko od ich pevninského územia!

Celkom jasne to povedal aj americký exminister zahraničných vecí Henry Kissinger, toť na stretnutí „mocných“, na Svetovom ekonomickom fóre vo švajčiarskom Davose.

Kissinger hovorí – „…s Moskvou je nevyhnutné rokovať.“ A dodáva, že – „…V opačnom prípade riskujú (EÚ/Európa), že Rusko vstúpi do permanentnej aliancie s Čínou.“

Iste, niekto by namietal, že H. Kissinger má už 98 rokov a teda nevie čo hovorí.

Dobre, tak potom prečo všetci počúvajú Georga Sorosa, ktorý je len o niekoľko rokov mladší (91)!!!

Oni síce svorne tvrdia, že Sorosa nepočúvajú, ale dennodenná skutočnosť je iná!

Iste, v pozadí sú aj iné figúrky ako napr. Klaus Schwab, Bill Gates a pod.

Podstata veci spočíva v tom, podľa môjho názoru a presvedčenia, že USA začali svoju vojnu voči ZSSR/Rusku, ihneď po ukončení II. sv. vojny, potom ich na istý čas pribrzdilo obdobie „studenej vojny“, ale po rozpade Východného socialistického bloku európskych štátov a po rozpade ZSSR, sa ofenzíva USA voči Rusku rozvinula naplno, o čom svedčí neustále rozširovanie NATO, zo 16 členov NATO v roku 1990 na súčasných 30!!! A vždy len smerom na východ, vždy bližšie a bližšie k hraniciam Ruska!!!

Od roku 1990 USA úplne zabudli na dialóg s Ruskou federáciou a išli cestou NATOnizácie Európy lepšie povedané militarizáciou Európy zameranej voči Ruskej federácií.

Každým rokom boli väčšie a väčšie požiadavky na členské štáty EÚ/NATO, aby sa zvyšovali vojenské výdavky, vraj pre lepšie zabezpečenie vlastnej obranyschopnosti! A voči komu sme sa mali brániť, keď Rusko o nás vyše tridsať rokov ani len nezavadilo?!

My toto o sebe, vo vzťahu k Rusku, môžeme povedať to isté?!

A dnes „žneme“ úrodu na východ od nás!

Áno, až tu dospela tá anglo-saská spupnosť, povýšenectvo, nenávisť voči Rusom(všetkým Slovanom) a hlavne kapitalistická nenásytnosť!!!

Západ nevie už dlhé desaťročia prekusnúť, že Rus je tak veľká zem, že Rus je doslova vo všetkom sebestačná, že Rus je slovanská, že Rus je hrdá a vlastenecká!!!

Západ nevie zabudnúť Rusku najme to, že v II. sv. vojne porazil jedného z nich, jedného z anglo-sasov – hitlerovské nacistické Nemecko!!!

 

Dnešná situácia je asi takáto – My, „vyspelý“ Európsky Západ (možno vyspelý technológiami, ale celkom isto zaostalí rozumom, ako nezničiť samých seba) robíme presne to, čo nedávno povedal Sergej Lavrov o Číne, že Čína neskáče ako USA pískajú, avšak my všetci, celá EÚ, skáčeme presne v rytme USA piskotu!!!

Kto to nevidí a necíti práve v tieto ostatné dni, tak tomu už niet pomoci!

A teda Rusko celkom jasne mieri so svojou spoluprácou na Východ a na Juh – teda orientuje sa na užšiu spoluprácu s Čínou, s Indiou, s niektorými veľkými štátmi Južnej Ameriky a s mnohými štátmi, USA a Západom, zbedačenej Afriky!!!

Rusi s Čínou a spol. majú tendenciu vytvoriť nové svetové spoločenstvo, ktoré nebude mať najmenšiu konkurenciu! V NIČOM!!!

My sa odpojíme od lacného plynu a lacnej ropy z Ruska a napojíme sa na oveľa drahšie energetické suroviny z USA a morských ropných plošín!

Rusko, Čína a spol. budú prekvitať, budú smerovať k blahobytu a My totálni hlupáci sa zavesíme dobrovoľne na „šnúrku od gatí“ USA a budeme sa seba trýzniť drahými energetickými surovinami, budeme sa seba trýzniť drahými potravinami, budeme sa seba trýzniť rôznymi „pandémiami“ a bude nám „dobre“!!!

A bude nám dobre?

NIE, bude nám zle, ako nám ešte nikdy tak zle nebolo!

Preto na záver vyzývam všetkých rozumných ľudí, ktorým Západná a USA proti ruská propaganda ešte úplne nezatemnila mozog, pardon rozum lebo mozog má každý, ale rozum nie, aby sme sa zbavili tej pomyselnej nadradenosti na Ruskom, nad Rusmi a začali tvrdo tlačiť na našich volených zástupcov, aby prestali s Ruskom BOJOVAŤ a začali s nim ROKOVAŤ!!!

Lebo len toto je cesta von z tejto dnešnej mizérie!!!

Na teraz len toľko, aj keď téma je to obšírna, zároveň nie tak jednoduchá, ako som ju vyššie v stručnosti načrtol, ale mierové rokovania s Ruskom je potrebné započať IHNEĎ!!!

A tieto rokovania viesť nie z pozície nadradeného, ale výlučne z pozície sebe rovného/sebe rovných!!!

Žiadne zbytočné podmienky, žiadne sankcie, ale jasné férové, obojstranne akceptovateľné, obojstranne výhodné  DOHODY!!!

Zahoďme tu anglo-saskú ješitnosť, spupnosť a nadutosť, je nám len a len na príťaž!!!

 

Zdroj:

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/627832-kissinger-ukrajina-by-sa-mohla-vzdat-casti-uzemia/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.