Založ si blog

Čaputová, Heger a spol. – stačilo, sranda skončila!

STAČILO!

Slovač čo im ešte dovolíme?

Nie, nejdem teraz rozoberať, kam nás „naši najvyšší“ ťahajú, do čoho nás zaťahujú lebo by to bol článok na desiatky strán!

Dnešný môj článok je o tom, že už niet priestoru na to, aby títo, čo za nás rozhodujú, tam boli len tak, ako doteraz, bezstarostne, že sa im všetko prepečie, že nás budú opíjať propagandou, že Slovač si pošomre a ide sa ďalej, ďalej v predklone pred USA administratívou a protiruskou krvilačnou centrálou EÚ!!!

Tak isto nestačí, aby dnešní opoziční politici, či už parlamentní alebo mimoparlamentní, len vypisovali statusy na FB a natáčali, aj keď vo väčšej miere pravdivé videá, a ulice sú prázdne!

Opoziční politici, ktorí sedia v laviciach NR SR, by dnes nemali sedieť vo svojich parlamentných kanceláriách a odtiaľ vypisovať statusy na sociálnych sieťach, čo s nami dnešná „verchuška“ vystrája lebo to jasne vidíme a pociťujeme v každodennom živote aj sami a za toto si ich, opozičných politikov neplatíme!

Toto si môže dovoliť opozičný parlamentný politik vtedy, keď sa národu žije dobre, keď mu nič nehrozí – viď desať rokov bezstarostnej opozičnej „práce“ v NR SR napr. takého Igora Matoviča!

Dnes by mali byť, minimálne parlamentní opoziční poslanci, celé dni v uliciach našich krajských a okresných mestách, aby sa ľudia k ním pridali lebo Slovač, len tak sama od seba do ulíc nevyjde (pravdepodobne sa má ešte dobre?!).

Každý deň napr. od 17:00 hod. alebo od 18:00 hod., by mali byť aspoň na hodinu veľké demonštrácie po celom Slovensku a to až do chvíle, kým by sme túto dnešnú propagandistickú diktatúru neprinútili k ich politickému pádu!

 

Áno, toto je dnes potrebné urobiť zo strany Slovače lebo o niekoľko týždňov neskôr, pri dnešnej protištátnej a proti národnej politike „našich“ zapredancov vo „vedení“ štátu, už nemusia byť naše ulice ulicami, ako ich poznáme dnes!!!

 

Takže Áno STAČILO, SRANDA SA SKONČILA!!!

 

SLÁVA SLOVENSKO!

SLÁVA NÁROD SLOVENSKÝ!

SLÁVA SLOVENSKÁ REPUBLIKA!

 

 

 

Šéfredaktor Matúš Kostolný z Denníka N, toto je tiež len taká moja satira. Môže byť?

17.06.2024

Denník N má vraj satirickú reláciu pod názvom – „Toto vystrihneme“ Jej ostatná verzia bola odvysielaná na Podcaste Denníka N dňa 13.6.2024 – Pozri resp. vypočuj si TU (teda ak si to predplatíte!) – https://dennikn.sk/4047208/toto-vystrihneme-bluznivy-sen-tychto-dni-yodel-remix/?ref=list No a tu sa im podaril takýto satirický kúsok, teda satirický podľa [...]

Opäť ďalší brutálny útok médií na poslanca Parlamentu SR, bez poskytnutia všetkých informácií!

12.06.2024

Je na čase, aby dnešná Vláda SR začala konečne vládnuť tvrdou demokratickou rukou! Čo to znamená vládnuť tvrdou demokratickou rukou? Nuž nič viac, nič menej, ako si začať naplno plniť svoje PVV a tieto plnenia riadne skrze, minimálne novú STVR, obyvateľom SR vysvetľovať! Opäť sa tu roztrhlo mediálne vrece s brutálnym osočovaním poslanca Parlamentu SR MUDr. Petra [...]

Tento jasný odkaz Slovákom nie sú moje slová, ale plne s nimi súhlasím!

12.06.2024

V tomto mojom článku, teda ak ho mojim článkom môžem vôbec nazvať, zaznie názor jedného z nás, jedného z nás Slovákov, ktorý má s najväčšou pravdepodobnosťou za sebou bohaté životné skúsenosti a ktorý naplno zažil dobu prednovembrovú, ako aj dobu po novembrovú, až do dnešných neutešených pochmúrnych takmer vojnových kapitalistických dní. Takže tentokrát [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Podvodníčka vydávajúca sa za vyšetrovateľku okradla seniora o 4300 eur

17.06.2024 15:03

Páchateľka mala podľa polície seniorovi zavolať s tým, že jeho dcéra spôsobila dopravnú nehodu.

Moskva / Lekár / Sanitka / Záchranka /

Desiatky ľudí v Moskve skončili v nemocnici. Otrávili sa šalátom z donáškovej služby

17.06.2024 14:11

U všetkých nakazených sa zistilo, že majú príznaky botulizmu.

Jozef Hanuska

Skutok preklasifikovali. Synovi smutne známeho vraha hrozí za brutálnu vraždu ženy doživotie

17.06.2024 13:50

Polícia v januári informovala o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia pátra po nezvestnom 15-ročnom Marošovi z Bratislavy

17.06.2024 13:40

Odišiel v sobotu z miesta svojho bydliska na Bagarovej ulici v hlavnom meste na neznáme miesto.