Založ si blog

Označenie občana SR – c-prekonaný – považujem za brutálne klamstvo!

Dnešní Covid apartheidníci, na to, aby nami mohli ľahšie ovládať, ľahšie nami manipulovať, tak si nás označili, ako nejaký jatočný dobytok.

Jedných si označili „O“ – Covid očkovaní, druhých – „P“ – Covid prekonaní a tých „najnezodpovednejších“, pre vymedzenie ich občianskej, ľudskej „slobody“, si označili, že musia byť „T“ – Covid AG resp. PCR testovaní!!!

V dnešnom mojom názorovom článku sa budem venovať predovšetkým označeniu „P“, teda Covid „prekonaný/í“!!!

Zatiaľ čo označenie „O“ je jasné, aj označenie „T“ je celkom jasné, tak označenie „P“ je totálny BLUD!!!

Najskôr, čo zanemená resp. aký význam má slovo „prekonaný/í“, väčšinou sa používa v súvislosti niečo prečkať, prežiť niečo nepríjemné, bolestivé, prekonať vlastnými silami nejakú prekážku a pod. Teda používať toto označenie, ako medicínsky výraz, že niekto niečo prekonal, je také dosť alibistické vyhnúť sa priamemu pomenovaniu, čo sa z daným jedincom po zdravotnej stránke stalo lebo z tohto slova nie je jasne zrejme, či daný jedinec, daný medicínsky problém „prekonal“ len tak sám od seba (napr. svojou silnou imunitou! A potom je potrebné to dokázať, ak ho chcú za to Covid tyranizovať!), alebo mu bolo v „prekonávaní“ zdravotného problému pomáhané zvonka napr. podávaním liekov a pod.

Dnešní Covid apartheidníci za takéhoto človeka vo vzťahu k C-19 považujú, takého jedinca, ktorého akýsi covidový AG alebo PCR test označil za C-19 pozitívneho a následne po opakovanom c-testovaní ho označil za C-19 negatívneho, ale daný jedinec musí mať na to potvrdenie od svojho ošetrujúceho lekára!

Od toho ošetrujúceho lekára, ktorý ani nebol pri stanovovaní tejto veľmi „nebezpečnej“ diagnózy lebo tú určila vatová tyčinka AG resp. PCR testu!!!

Za „prekonaného“ sa považuje aj ten, čo bol na základe AG resp. PCR testu hospitalizovaný a po pobyte v nemocnici, keď bol prepustený už ako úplne Covid zdravý, tak je papierovo označený za C-19 prekonaný!!!

Vcelku zaujímavé, že???

Prečo sa títo Covid apartheidníci dnes vyhýbajú slovu Covid vyliečený/í, ako čert svätenej vode?

Veď v prvopočiatkoch začiatku Covid „pandémie“ na Slovensku to nebol problém!

Tu je dôkaz – tlačová správa Ministerstva zdravotníctva SR, zo dňa 26. marca 2020 – „Dvaja Slováci sa už môžu radovať z vyliečenia z ochorenia COVID-19 (koronavírus). Ide o ženu a muža z košického regiónu. Muž bol hospitalizovaný a žena po celý čas v domácej karanténe.“ – https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-dvaja-vylieceni-26-5-2020

 

Veru, v marci 2020 ešte nebola na svete „zázračná“ Covid vakcína a teda nebol dôvod ľudí strašiť, že sa z Covidu resp., že sa Covid nedá liečiť a tak sa pravdepodobne pozabudli a hovorili o vyliečení sa z C-19!!!

Prečo sa od marca 2020 nešlo touto cestou???

Prečo sa neliečilo, keď bolo jasne povedané, že sa vyliečili z C-19???

A keď sa niekto z niečoho vyliečil, v tomto prípade z veľmi „nebezpečného“, vtedy ešte nepoznaného nového koronavírusu, tak musel byť zákonite niečím a niekým liečený/í!!!

Ako to, že už v marci 2020 sme na Slovensku vyliečili prvých dvoch Covid pacientov a dnes po vyše roku a pol to už liečiť nedokážeme a tvrdíme/tvrdia, že jediným nástrojom proti/na C-19 a jeho „grécke“ mutácie, je len a výhradne USA c-experimentálna vakcína Pfizer???!!!

Takže, záver je jasný! Aby nás/vás občania SR stále držali v Covid strachu a Covid strese, tak zámerne nepoužívajú výraz Covid vyliečený/í, ale to zahmlievajú, podlo zavádzajú, akýmsi nič nehovoriacim výrazom Covid prekonaný/í!!! ( k dnešnému dňu, správnejšie k 2.11.2021(!), na základe ich Covid štatistiky na korona.gov.sk, je Covid „prekonaných“, pardon – Covid „neaktívnych“ – približne 748 000, ALE tento úfaj sa akýmsi „zázrakom“ na stránkach Ministerstva zdravotníctva SR od 3.11.2021, už NEUVÁDZA – PREČO??? – https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-2-11-2021-vysledky )

Aj toto je dôkaz toho, že je to všetko zámerná veľmi nebezpečná hra s nevinnými ľudskými bytosťami na Covid „nebezpečenstvo“, z ktorého sa môžeme vykúpiť len pravidelným C-experimentálnym očkovaním a pritom sa vie, že už v marci 2020 existovali liečivá, ktoré dokázali Covid pacientov vyliečiť!!!

A preto ja týmto Covid apartheidným zapredancom neverím a NIKDY veriť nebudem, že majú úprimný záujem ochraňovať naše zdravie a životy!!!

Apropo, prečo sa už konečne na Slovensku nehovorí nahlas, že pôvodný Covid-19 je dielom človeka, že ho s najväčšou pravdepodobnosťou „vyrobili“ v USA/Čínskom Wu-chane???

Čo, Covid vakcinačný apartheidníci, nehodí sa vám to do tej vašej špinavej covid teroristickej hry na vlastnom národe???

Veď to, že sa jedná o umelo vytvorený korona vírus nepochybuje už ani taký Covidfil, akým je český biológ Jaroslav Flegr, ktorý predpovedal množstvo Covid apokalyptických scenárov vývoja Covid „pandémie“ v Čechách, ako je zbieranie Covid mŕtvol po uliciach českých „měst a vesniček“, ktorý o C-19 a jeho pôvode povedal toto – „Náhody sa môžu diať, takéto veľké však nie,“ , to hovorí v súvislosti úniku C-19 z laboratórií vo Wu-chane – https://dennikn.sk/2335516/koronavirus-podla-flegra-unikol-z-laboratoria-osloveni-vedci-vidia-len-spekulacie-bez-dokazov/

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Kuba

Rusko verbuje do armády stovky Kubáncov, láka ich na vysoké platy a ruské pasy

05.05.2024 14:30

Od začiatku ruskej invázie vo februári 2022 sa údajne pripojili k ruským ozbrojeným silám stovky Kubáncov, vyplýva z uniknutých dokumentov.

Ukrajina SR ČR Čaputová Pavel Návšteva

Prezidentka sa chystá na sklonku svojho mandátu navštíviť Ukrajinu

05.05.2024 14:00

Naznačila, že návšteva by mala obsahovať stretnutia s ukrajinským prezidentom, predsedom vlády a parlamentu.

USA, Ukrajina, tanky, Abrams, vojna

Tisíce vojakov zabíja rakovina. Môžu za to zbrane s ochudobneným uránom?

05.05.2024 14:00

Ochudobnený urán, ktorý je zložkou protitankových striel, u vojakov údajne spôsobuje nádorové ochorenia. Sporná munícia sa pritom stále využíva - aj vo vojne na Ukrajine.

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.