Založ si blog

Slovač, kto z Vás im dal na toto mandát!

NIKTO a ešte raz NIKTO!!!

Dnešnej Covid apartheidnej chuntovláde, nedal z občanov SR na Covid segregáciu, Covid tyraniu, Covid teror a na prísne donucovaciu Covid vakcináciu, NIKTO mandát, nech s tým, čo konajú, akokoľvek súhlasí!!! (absolútnu väčšinu v tomto súhlase, tvoria zapredanecké média!)

Ak niekto dnes súhlasí s Covid vakcinačno-segregačnou „politikou“ týchto „politických“ tyranských bláznov, tak to v žiadnom prípade neznamená, že im udelil na toto svoj mandát a že oni takto konať môžu!!!

NIE a ešte raz NIE!!!

Ak dnešní, ale aj budúci politickí diktátori, chcú nasilu c-zaočkovať každého občana SR, vrátane detí a to spôsobom, ako to na TB uviedol „minister“ zdravotníctva V. Lengvarský – „…akýmkoľvek spôsobom motivovať ľudí k očkovaniu…“ (za tento výrok by mal byť okamžite trestne stíhaný v kolúznej väzbe!), tak na toto dnes nemajú MANDÁT a ak tak chcú nasilu konať, cielene na tento účel meniť zákony SR a pod., tak najskôr, nevyhnutne musia urobiť toto!!!

Avšak ešte predtým, kým napíšem, čo by mali urobiť, sa pristavím pri BG V. Lengvarskom a pýtam sa ho, čo si má občan SR predstaviť pod jeho vyjadrením, že motiváciu občanov ku Covid vakcinácií, chce/chcú dosiahnuť „akýmkoľvek spôsobom“???

Lebo ja si pod pojmom dosiahnuť niečo „akýmkoľvek spôsobom“, môžem pri ich politickej mentálnej vybavenosti a ich obrovskej chuti „vládnuť“ diktátorsko-tyransky predstaviť napr. aj tvrdý nátlak, nátlak dokonca fyzický! Že si to nemôžem myslieť? A čo si pod týmto Lengvarského vyjadrením predstavuješ ty, občan-volič SR?!

A teraz späť k tomu, čo by mali dnešní „vládni“ vykonať, ak chcú zaviesť doslova povinné očkovanie, ako povedal BG Lengvarský „celoplošne alebo pre vybrané skupiny“!!!

Všímaš si občan-volič SR, že sa už prestalo hovoriť len o povinnom očkovaní občanov SR 60+ a prešlo sa na komunikáciu plošného povinného očkovania? Pamätáš si na Matovičové blúznenie o celoplošnom AG testovaní, z ktorého sa stala celoplošná každodenná „rutina“???

Ani toto resp. takéto vyjadrenia týchto politických tyrano-diktátorov ťa nestavia do pozoru?!

Takže, ak dnešní tyrano-diktátorsko-covidovakcinační doslova blázni, si myslia, že majú na toto mandát, ktorý získali v PV 2020, ako prvá Matovičova vláda a následne zásluhou výhradne, len Z. Čaputovej, od 01.04.2021 aj druhá Matovičova „vláda“, tak sa škaredo mýlia!!! Nie, na toto Vám žiaden občan – volič SR mandát nedal!!!

A preto, každý, kto chce na občanoch SR praktizovať takúto Covid vakcinačnú tyrano-diktatúru, tak si jednoznačne musí od občanov na to vypýtať mandát!

Ako? Nuž takto!

Okamžite podať demisiu!

Vypísanie predčasných volieb!

Následne všetky strany, ktoré chcú zaviesť tento tyrano-diktátorsky Covid vakcinačný teror, nech si toto dajú, ako bod číslo jedna do svojho politického predvolebného programu a nech sa s takýmto politickým programom uchádzajú o mandát občana-voliča SR v riadnych PV!!!

Garantujem všetkým, všetkým dnešným Covid vakcinačným teroristom, že na základe takéhoto politického programu neprekročia ani len troj percentnú hranicu v PV, na základe ktorej by mali nárok aspoň na „všimné“ od občanov-voličov SR za volebný výsledok!!!

A ak by niektorá zo strán aj s takýmto tyrano-diktátorským predvolebným politickým programom, sa dostala do NR SR po predčasných PV a boli by súčasťou akejsi „vládnej“ koalície, tak potom nech si to dajú, ako bod číslo jedna do Programového vyhlásenia Vlády SR, nech s tým predstúpia pred poslancov NR SR a ak im to NR SR, počtom poslancov najmenej v počte 76, schváli, tak až potom môžu uvažovať o takýchto neľudských krokoch, ktoré by však mohli vykonať až vtedy, ak by sa im podarilo o tomto v NR SR presvedčiť ústavnú väčšinu poslancov NR SR (90!) lebo na toto je potrebné zmeniť Ústavu SR!!!

INAK NIE!!!

Občan, volič SR, vážená Slovač, uvedom si, že len takto môžu zaviesť v našom štáte povinné očkovanie vakcínou, ktorá je ešte stále v experimentálnom stave alebo akoukoľvek inou vakcínou na akékoľvek iné ochorenie!!! Lebo jedine na základe Tvojho mandátu môže/môžu, nami volení zástupcovia konať! Ešte raz INAK NIE, nech sa už akokoľvek politický naparujú!!!

Prešiel som si ich druhé Programové vyhlásenie „Vlády“ SR (PVV), platné na obdobie rokov 2021-2024 s dátumom 28.4.2021 (128 stranové!) a to hlavne tú časť, kde sa venujú nášmu zdravotníctvu, začínajúce na str.33, pod názvom – „ZLEPŠENIE STAROSTLIVOSTI O ZDRAVIE OBYVATEĽSTVA“, kde sa okrem iných „ušľachtilých“ ich cieľov môžem/môžeme dočítať napr. aj toto – „Vláda SR deklaruje, že kľúčovými hodnotami v systéme zdravotníctva sú spravodlivosť, solidarita, kvalita a rovnosť prístupu k zdravotnej starostlivosti pre každého občana“

Čítaš občan SR, že zdravotná starostlivosť pre každého občana SR? Naozaj? Platí to aj dnes?

Dnes, keď akási politická skade ruka, skade noha – V. Remišová, vyzýva inú politickú skade ruka, skade noha – Z. Čaputovú, aby „ jasne a priamo podporila povinné očkovanie proti koronavírus.“ a následne na základe tohto povinného c-očkovania, chcú obmedziť bezplatnú, pre „všetkých občanov SR“ bezplatnú zdravotnú starostlivosť, pre všetkých tých občanov SR, ktorí sa nenechajú c-zaočkovať!!!

Veď toto je v priamom rozpore s Ústavou SR, Čl.40 –  „Každý má právo na ochranu zdravia. Na základe zdravotného poistenia majú občania právo na bezplatnú zdravotnú starostlivosť a na zdravotnícke pomôcky za podmienok, ktoré ustanoví zákon.“

Pýtam sa ťa občan-volič SR, vidíš tu niekde napísané, že ak sa nenecháš nasilu/bezdôvodne povinne zaočkovať vakcínou, ktorá je nielenže v štádiu experimentálnom, ale ktorá dokonca spôsobuje aj smrť u niektorých jedincov (ŠUKL oficiálne na Slovensku uznal 7 (!) obetí po aplikácií tejto vakcíny!), ktorej daný jedinec absolútne nedôveruje a preto si nechce svoj organizmus s ňou chemicky poškvrniť, vidíš tu niekde napísané, že aj keď si platíš riadne, dlhé roky zdravotné poistenie, tak strácaš nárok na bezplatnú zdravotnú starostlivosť a tým pádom aj na Tvoje/moje ústavne právo na ochranu tvojho/môjho zdravia??? Lebo ja NIE!!!

Ďalej.

Od zajtra t.j. od piatku 10.12.2021 sa flagrantným spôsobom začnú porušovať naše základné ľudské a občianske práva aj v oblasti voľného pohybu, ako občana SR, po vlastnom štáte, ktoré mne/Vám jednoznačne garantuje Ústava SR v Čl. 23, ods.(1) – „Sloboda pohybu a pobytu sa zaručuje.“ !!!

Ako to korešponduje s nariadením „Vlády“ SR, že od piatka 10. decembra 2021 budú môcť využívať verejnú hromadnú dopravu len občania c-očkovaní, c-prekonaní (toto je blud, povenujem sa o tom v samostatnom článku!) alebo c-testovaní???

A takýchto otázok na dnešné Covid-segregačno-tyransko-diktátorské eldorádo, ktoré tu, z čoraz väčšou razanciou zavádzajú títo Covid apartheidníci je neúrekom!!!

A preto na záver tohto môjho názorového článku ešte raz dôrazne zdôrazňujem, že ak niekto chce na Slovensku zavádzať takéto diktátorsko-tyranistické praktiky, tak nech si na to vypýta zvolenie/mandát od väčšiny občanov-voličov SR v riadnych Parlamentných voľbách lebo inak na takéto konanie nemá MANDÁT/PRÁVO!!!

Zdroje:

https://www.tyzden.sk/politika/79121/som-za-akykolvek-sposob-motivacie-ludi-na-ockovanie-tvrdi-lengvarsky/

https://www.ta3.com/clanok/220591/tb-ministra-zdravotnictva-v-lengvarskeho-o-novych-protipandemickych-opatreniach  – cca 8:30 minúta

https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=494677  – str. 33

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/609616-remisova-vyzvala-prezidentku-aby-priamo-podporila-povinne-ockovanie/

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/

https://ekonomika.sme.sk/c/22796144/neockovani-pacienti-s-covidom-by-mohli-hradit-cast-liecby-rozmysla-vlada.html

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 22:18

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.