Založ si blog

Hegeromatovičovci – covid tretia vlna – pripraviť sa – pozor – štart! Odštartované!

Prosím zapamätajme si dátum 29.júla 2021. To je deň, kedy „ministerstvo“ Covid zdravotníctva SR, pod vedením bez mozgového vojaka (sám to o sebe prezradil, že on nerozmýšľa, len vykonáva príkazy, ktoré sú mu dané!) BG Vladimíra Lengvarského, odštartovalo na Slovensku povinnú tretiu vlnu C-19!

Presne tak, ako bolo povedané, naplánované. Presne tak, ako to povedal polo mozgový Vladimír Krčméry – dôkaz o jeho polo mozgu je TU – „Posledná misia Krčméryho: Zanechala na mne následky! Odumrela mi polovica mozgu, no ja sa nesťažujem“ – topky.sk, 06.05.2021o 17:00 hod. – https://www.topky.sk/cl/10/2110241/Posledna-misia-Krcmeryho–Zanechala-na-mne-nasledky–Odumrela-mi-polovica-mozgu–no-ja-sa-nestazujem.

Krčméry o začiatku tretej Covid vlny nešpekuloval, nepredpovedal, on to povedal na priamo suverénne, dôkaz o tom je TU – „Potvrdili ďalšie dva prípady delty. Krčméry: Tretia vlna príde v auguste“ – Pravda.sk, 28.06.2021 o 15:48, aktualizované o 17:59 – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/592916-krcmery-predpoklada-ze-dalsia-vlna-pandemie-pride-v-auguste/

Tu V. Krčméry len netvrdí, kedy tretia vlna C-19 (je to vôbec ešte C-19?) na Slovensko príde, ale on s istotou vie, aj to, kto ju tu dovlečie.

V.Krčméry vtedy s istotou povedal toto – „…vždycky býva tak spojená s príchodom, masívnym príchodom z dovoleniek, takže my ju skôr očakávame žeby mohla prísť skôr v auguste…“

BUM! A je to tu! „Covid nostradamová“, pardon Krčméryho „predpoveď“ jest naplnená!

Máme koniec júla 2021 a tak sa ľudia „masívne“ vracajú zo zahraničných dovoleniek a keďže po návrate späť na rodnú zem slovenskú, hlavne toho „dobytka“, tých ktorí sa nenechali „presvedčiť“, je potrebné sa nechať PCR otestovať na prítomnosť C-19 v ich organizme, aj keď im absolútne po zdravotnej stránke nič NIE JE (!), po niekoľko miliónovom zväčšení ich mikro biologickej vzorky, tak je „jednoznačné“, že to bude práve ten slovenský dvojnohý „dobytok“, ktorý bude a už sa aj začína stávať tým, ktorý tu prinesie tretiu vlnu a preto je potrebné v spoločnosti vyvolať voči ním Covid nenávisť!

A teraz, ako sa nám tá tretia vlna rozbieha.

Za „ministerstvo“ Covid zdravotníctva to 28.06.2021 oznámil, rozumej odštartoval epidemiológ Martin Pavelka, ktorý sa na Slovensko vrátil po 16 rokoch v zahraničí, niekedy v lete, možno na jar 2020! (Kto ho volal a prečo? Dostal tu výhodnejšie Covid experimentálne podmienky, ako tam, kde bol 16 rokov?!)

A tento Martin vo štvrtok 28. júla 2021 Slovákom zvestoval toto – „Reprodukčné číslo je na Slovensku už tretí týždeň po sebe nad svojou kritickou hodnotou. Otvorene teda môžeme skonštatovať, že na Slovensku sa už začala tretia epidemická vlna. Táto epidemická vlna je charakterizovaná novým variantom delta, ktorý bol prvýkrát detekovaný v Indii a ktorý je infekčnejší ako predošlé varianty. Do stretu s ním sa dostane každá jedna osoba,“

A „ministerstvo“ Covid zdravotníctva SR, to Covid nenávistne voči nezaočkovanému dvojnohému dobytku, takto zdôraznilo a oficiálne potvrdilo – „Tretia vlna je výlučne epidémiou nezaočkovaného obyvateľstva,

Takéto vyhlásenie „ministerstva“ Covid zdravotníctva SR ,ja celkom jednoznačne považujem za obzvlášť závažný trestný čin šírenia a podnecovania nenávisti voči vybraným skupinám obyvateľstva!

„Ministerstvo“ Covid zdravotníctva SR, týmto Covid nenávistným, doslova urážajúcim a dehonestujúcim ľudskú dôstojnosť zdravého obyvateľstva SR, nielenže brutálne zavádza, ale aj hrubo, nehanebne klame!

Pretože pri odštartovaní tretej Covid vlny bolo zo strany „ministerstva“ Covid zdravotníctva SR, povedané aj toto – „Z pozitívne testovaných ľudí na Slovensku za posledné dva týždne bolo 76 percent nezaočkovaných.“

Nuž pozrime sa na ich oficiálne Covid štatistiky uvádzané na – Korona.gov.sk.

Tu sa dozvieme, v časti – „rozšírené štatistiky“, aj toto číslo – „7-dený priemer prípadov = 38.

Takže za posledné dva týždne je to približne 38 prípadov pozitívne Covid testovaných x 14 dní = 532 občanov SR Covid pozitívnych.

A keďže 76% tvorí, ten dvojnohý nezaočkovaný Covid „dobytok“, tak je to približne 404 občanov SR.

Zvyšok sú logicky tí Covid zodpovedný, Covid zaočkovaní a tých je teda približne 128 !!!

Ako je to možné? Veď všetci Covid očkovací protagonisti na začiatku tvrdili, že Covid zaočkovaní sú absolútne chránení! Čím sa im vytvoria podmienky na slobodný život, bez obmedzení a pod.

Medzi slovenské Covid vakcínu propagujúce „celebrity“, sa dostala z vlastnej vôle aj Zuzana Čaputová, totálne „nadstranícka, všeľudová prezidentka“, ktorá v reklamnom Covid šote vo februári 2021, pod názvom „Vakcína je sloboda“ tvrdí toto – „Očkovanie nás už stáročia chráni pred množstvom chorôb. Dôverujem odborníkom, a preto vakcínu aj dnes považujem za jedinú cestu, ako poraziť vírus a vrátiť naše životy do normálu. Verím, že každý dostane šancu sa zaočkovať, aby sme znova mohli žiť bez obmedzení.“ – video končí Covid grafikou dva vztýčené prsty do tvaru „V“ s týmto textom – „Vakcína je sloboda“. „Vakcína je nádej“, „Vakcína je vzdelanie“, „vakcína je kultúra“, „Vakcína je víťazstvo“ a opäť končí ešte raz „Vakcína je sloboda“!!!

Nehanbí sa dnes Zuzana Čaputová za tieto sprostosti, čo narozprávala o Covid vakcíne ešte vo februári 2021??? (podľa mňa nie, ba dokonca je na to aj patrične hrdá! HNUS!!!)

Nuž, ako dnes Zuzana Čaputová vysvetlí tieto svoje Covid tvrdenia tým 128 občanom SR, ktorí ja napriek Covid vakcinácií sú Covid nakazení a sú aj prenášačmi C-19(pravde podobne delta alebo už inou ešte agresívnejšou mutáciou C-19?!) dnes na konci júla 2021?

Akáže ich to teraz čaká Covid „sloboda“? Čaká ich 14 dňová karanténa a opätovné pretestovanie? Alebo ich čaká druhé kolo úplného Covid zaočkovania, čo znamená tretia a štvrtá dávka Covid vakcíny???

Nuž veru Covid idiotizmus ako HROM!!!

A ešte jedna moja reakcia na toto jej Covid šou vyjadrenie – „…Verím, že každý dostane šancu sa zaočkovať…“

Veru, dnes Zuzana Čaputová už nemusí len veriť, dnes už môže mať istotu, že každý dostane „šancu“ (povinnosť!) sa Covid zaočkovať lebo bez mihnutia oka, po 24 hodinách od schválenia v NR SR Covid apartheidnej novely zákona č.355/2007 Z.z, túto Covid apartheidnu novelu podpísala!!! Teda sa s ňou plne stotožnila a v budúcnosti (už neďalekej) za to, aj ona ponesie trestnoprávnu zodpovednosť za ustanovenie Covid apartheidu na Slovensku!!!

Záver je len jeden jediný.

Tretia vlna Covid šialenstva bola Covidchuntovládou odštartovaná a nezastaví ju nik iný, ako občan/občania SR len tým, že si natvrdo uplatní/uplatnia svoje ústavne právo/práva podľa Čl. 32, Ústavy SR – vypovie poslušnosť „vládnej“ moci lebo vládna moc koná v jasnom rozpore s Ústavou SR, teda odstraňuje základné ľudské práva a slobody v nej jasne definované!!!

A na toto mu/im ostala už len tá povestná ULICA!

A áno, ako sa spieva v jednej kultovej piesni od skupiny ELÁN (Ulica) – „Ulica je krásny dom, vstúpme doň,…“, poďme občania SR do tohto dnes „krásneho domu“ a urobme všetko potrebné, aby sme si následne mohli povedať, že tá naša slovenská ulica je naozaj KRÁSNY DOM!!!

 

Zdroje:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/595946-slovensko-ostava-nadalej-zelene/

https://korona.gov.sk/wp-content/uploads/2021/07/tk_covid_automat_a_epid_situacia_210721.pdf

https://slovensko.hnonline.sk/6093201-na-slovensku-sa-uz-zacala-tretia-vlna-do-stretu-s-deltou-sa-dostane-kazdy-tvrdi-epidemiolog

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/595761-politici-vyhrali-nad-odbornikmi-epidemiolog-pavelka-virus-to-rozdeli-za-nas/

https://www.aktuality.sk/clanok/8qsk9sg/epidemiolog-na-slovensku-sa-uz-zacala-tretia-epidemicka-vlna/

https://www.youtube.com/watch?v=FUnOZ44e8nY&ab_channel=Ministerstvozdravotn%C3%ADctvaSlovenskejrepubliky

 

 

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.