Založ si blog

Už nie len covid očkovanie povinné, ale už aj covid PCR a AG psie testovanie!

Nie NR SR, ale len apartheid prítomný v NR SR v podobe 77 Covidchuntovských Covid poslancov za dnešnú Covidchuntovskú proti národnú, proti štátnu „Covid vládnu“ koalíciu, v nedeľu (25.7.2021) ráno o 9:00 hod. chválili novelu zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorým sa zavádza zákonná povinnosť už nie len na Covid očkovanie, ale už aj na povinné Covid PCR a psie AG testovanie!

Dodnes sa Covid apartheidníci tvárili, že Covid testovanie je „dobrovoľné“ lebo Mikasove vyhlášky ÚVZ nemali oporu v Zákone a teda aj Štefan Harabin ich mohol označiť (a mal pravdu) za NULITNÉ, „inak povedané“ nemali žiadnu právnu silu!

Po schválení tohto Covid aparteidného zákona a po nadobudnutí jeho účinnosti, už toto ani Štefan Harabin a ani nikto iný na Slovensku nebude môcť povedať, že Mikasova vyhláška je zákonne nulitná lebo to už nebude pravda.

Táto Covid apartheidná Covidchuntovská sebranka dala Jánovi Mikasovi do jeho rúk takú právnu silu, že si to možno v tejto chvíli ani neuvedomujú, pretože teraz, už Ján Mikas nebude potrebovať uznesenie „Vlády“ SR na to, aby vydal akúkoľvek Covid apartheidnu vyhlášku, ba nebude potrebovať ani poverenie od ministerstva zdravotníctva, ktorému priamo podlieha – file:///C:/Users/Spravca/Downloads/Org-Schema-MZSR-01-02-2021.pdf .

Ján Mikas na základe, možno alebo celkom (?) vymyslených, zmanipulovaných Covid štatistík a ich „očakávania“ vo vývoji Covid „pandemickej“ situácie, môže kedykoľvek, kedy sa mu zmyslí, vydať Covid apartheidnu vyhlášku na základe tejto zvrátenej apartheidnej novely Zákona 355/2007 Z.z. a celkom „zákonne“ prikáže ľuďom buď sa dať „slobodne“ „dobrovoľne“ zaočkovať alebo sa budú musieť nechať, v nejakých ním určených pravidelných intervaloch, Covid testovať, či sa im to páči alebo nie lebo už nie len vyhláška, ale ZÁKON!!!

Teda potrebuješ ísť do obchodu – Covid očkovať alebo Covid testovať!

Aby Vaše/naše dieťa staršie ako 12 (možno 10?! Možno menej?! Možno už novorodenci?!) rokov, mohlo ísť na prezenčnú výučbu, rozumej riadne do školy, ako za posledné desaťročia, tak – Covid očkovať alebo Covid testovať!

Ak bude chcieť ísť občan na spoločensko-športovo-kultúrne podujatie, tak len – Covid očkovať alebo Covid testovať!

Ak „náhodou“ v čase konania akýchkoľvek celoštátnych volieb napr. v čase konania Parlamentných volieb, sa podľa Jána Mikasa, tak „zhorší“ Covid „pandemicka“ situácia a ona sa jednoznačne zhorší lebo, ak nedôjde k predčasným PV, tak by sa mali konať na prelome mesiacov február/marec, kedy je špička výskytu akýchkoľvek respiračných ochorení, už niekoľko storočí dozadu a aj dopredu pravidelne (!), ku ktorým jednoznačne patrí rovnako škodný Covid, ako jeho staršia sestra Chrípka, tak potom volebné miestnosti budú môcť navštíviť a svoje volebné právo využiť len tí občania, ktorí dostanú na výber toto – Covid očkovať alebo Covid testovať! – INAK NIE!!!

Už je ti to SLOVAČ trošku jasnejšie o čom je táto apartheidná Covid novela???

Nuž dobre! Uvidíme, aké k tomu zaujme stanovisko Ústavný súd SR a hlavne „prezidentka“ Zuzana Čaputová, ktorá zabelelo zaryto mlčí! PREČO?

Áno, národ slovenský už nemá inú možnosť, ako si uplatniť v plnej sile svoje Ústavné právo na základe Čl.32 Ústavy SR, ktorý nám, drvivej väčšine národa slovenského, dáva túto možnosť, toto ústavne právo a nič voči nemu nezmôže akýkoľvek apartheidny zákon, žiadna apartheidná Mikasova vyhláška a znie takto – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“ !!!

SLOVAČ, náš politický, ľudský, občiansky otvorený odpor je NEVYHNUTNÝ!

UŽ NESPIME, POĎME VON do ulíc našich miest a mestečiek na tak dlho, kým túto Covid apartheidnu chamraď politický nezhodíme!!! NIČ INÉ NÁM NEOSTÁVA!!!

POHÁR TRPEZLIVOSTI NÁRODA UŽ DÁVNO PRETIEKOL!!!

A čo povedali po schválení tohto aparteidného zákona jeho protagonisti?

Nuž medzi také, ktoré stoja za povšimnutie je potrebné, aby sme na nich nezabudli, keď sa raz budeme môcť porátať s týmito Covid apartheidníkmi, patrí vyjadrenie „ministra“ práce, sociálnych vecí a rodiny Milana Krajňáka, ktorý zastupuje tú politickú súčasť dnešnej apartheidnej Covid koalície, ktorej predseda Boris Kollár sveto svete tvrdil, že on a jeho Covid apartheidne hnutie, vraj „Sme rodina“, NIKDY, opakujem NIKDY nepodporia akýkoľvek zákon, ktorý by rozdeľoval občanov SR na takých či onakých! ZRADILI a PODOPRILI! Vraj zamedzili rozdeleniu občanov SR na Covid „zodpovedných“ (Covid zaočkovaných) a Covid „nezodpovedných (Covid nezaočkovaných, ktorých čaká povinné Covid testovanie, vždy kedy sa to Jánovi Mikasovi prisnije!), tým, že dosiahli prísľub Covid apartheidného „ministra“ Lengvarského, že tí čo nebudú Covid zaočkovaní, síce budú mať povinnosť sa dať Covid otestovať (INAČ NIČ!), ale Covid apartheidne hnutie Sme rodina dosiahlo politický „úspech“ a „pomoc“ pre tento Covid „dobytok“, že im to uhradí štát!

Nuž totálny apartheidní Covid IDIOTI!

A ktože je to ten štát?! Vy Covid apartheidníci? NIE!

Štát sme MY občania SR, ktorí si zo svojho zárobku za prácu, ktorú poctivo vykonávame, vydržiavame, žiaľ aj Vás aparteidných Covid politikov a teda tie Covid testy si zaplatíme opäť len My a všetci bez rozdielu, či „sa nám to páči alebo nie“, ako by povedal Covid apartheidny „klasik“ Roman Mikulec!!!

A čo povedal Milan Krajňák? Nuž „len“ toto, že ľudia sa nemusia báť, že ak nebudú Covid zaočkovaní, žeby sa napr. nedostali do práce mimo územia SR, do ktorého dochádzajú buď denne alebo na jedno-dvojtýždňové turnusy (utierať západným kapitalistickým starcom zadky! Prečo im to nerobia ich deti, ich občania? Pretože na to majú nás východných slovanských hlupákov, za čo im zaplatia na ich pomery doslova potupnú almužnu!)) obchodov, reštaurácií, hotelov a pod. lebo Covid testov je na sklade dosť a ja dodávam, že ak by aj nebolo, tak trnavská, v pred Covidovom období firmička, dnes po 15 mesiacoch Covid „pandémie“ na Slovensku už firma s veľkým Covid kreditom, zabezpečí pre Štátne hmotné rezervy SR toľko Covid testov, koľko si Covid apartheidníci zapískajú! HNUS!!! Milan Krajňák budeme si to pamätať!!!

Málinko odbočím, aby som poukázal na to, že Covid nie je medicínsky problém, ale čisto zámer, ako rýchlo a bezstarostne zbohatnúť!

Veď aké už nasadenie musíte vynaložiť na to, ak dostanete od štátu zákazku napriamo (?), vy nemusíte rozmýšľať, doslova nikoho zamestnávať, nič vyvíjať, nič vyrobiť len si od juhokórejskej firmy cez internet na donášku objednáte tovar, nabalíte si na ňu svoju maržu (za pracovný „výkon!) a miesto doručenia udáte – Správa štátnych hmotných rezerv SR, Pražská 29, 812 63 Bratislava, Slovenská republika a ako kontaktnú osobu uvediete Predsedu ŠHR – Ing. Ján Rudolf, PhD., Tel: 02 / 57 27 84 52, predseda@reserves.gov.sk, info@reserves.gov.sk a kšeft je dokonaný!!!

Trnavská Covid firmička Eurolab Lambda a.s.  na základe www.finstat.sk mala za rok 2018 pri celkovej tržbe 4 335 141 € stratu vo výške 6674 € (!), za rok 2019 pri celkovej tržbe 4 653 991 € (rozdiel oproti roku 2018 minimálny nárast o 7,36%) mala zisk 31 758 €, a teraz POZOR (!) – za Covid rok 2020 mala tržbu neuveriteľných 55 511 859 € (!), teda nárast tržby za rok 2020 oproti roku 2019 neuveriteľných, priam rozprávkových o 1092,78 % a zisk vo výške – 3 724 735 €!!! (https://www.finstat.sk/35869429)

Z tohto pohľadu má Milan Krajňák pravdu, Covid testov, hlavne tých psích AG bude dosť!!!

No čerešničkou na apartheidnej Covid torte je „Janka“ B. Cigániková, ktorá bola spravodajkyňou predkladanej apartheidnej novely zákona č. 355/2007 Z.z., ktorá sa celý čas bila do pŕs, že síce nie celkom je ona a SaS stotožnená so znením tejto Covid apartheidnej novely, ale za jej prijatie sa bila, ako ten najväčší Covid apartheidny lev.

Po schválení tejto apartheidnej novely v NR SR v nedeľu ráno (25.7.2021), niečo málo po 9:00 hod., táto Covid apartheidná „politická dáma“, dostala zo seba priamo ešte pri kecpulte v NR SR tieto naozaj hlúpe, nadmieru povýšenecké, nesmierne drzé, doslova Covid provokačné slová – „Občania Slovenska, už nebude treba nič zatvárať“ (https://www.youtube.com/watch?v=pfnpPSFFEFM&ab_channel=JaroGregor)

Áno, táto „politická dáma“ provokačne občanom SR odkázala, aby mohli žiť normálnym životom bez Covid stresu, Covid strachu, tak sa na základe apartheidného zákona budú musieť dať Covid zaočkovať (jednoznačne proti vlastnej vôli!) alebo budú musieť povinne chodiť na Covid testy pravidelnejšie, ako na toaletu!!!

Nuž tejto „politickej dáme“ a všetkým jej podobným odkazujem toto – „Áno, máte pravdu! Príde čas a to už čo nevidieť, keď sa nebudú zatvárať žiadne prevádzky, školy, športovo-kultúrno-spoločenské podujatia, jedným slovom NIČ, kam ľudia musia chodiť slobodne lebo sa zrušia tie Vaše nezmyselné apartheidne opatrenia a všetky zákony s tým spojené!

Ale čo sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude zatvárať, tak to ste Vy a Vám podobní – celá Covid apartheidná dnešná Covidchuntovláda, všetci tí 77 poslanci Covidchuntokoalície, čo zahlasovali za takýto Covid apartheid a keď to Zuzana Čaputová podpíše a neobráti sa na Ústavný súd SR, tak potom bude braná na rovnakú zodpovednosť aj ona, presne tak ako Vy „politická dáma“ Jana B. Cigániková a Vám podobní!!!“

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.