Založ si blog

Pozor, hrozí ďalšie zneužitie vedúcej úlohy Ústavného súdu Slovenskej republiky!

Táto hrozba tu bezpochyby je!

Vedúca úloha Ústavného súdu SR sa dnešnou Covidchuntovládou na čele so Zuzanou Čaputovou, podľa môjho názoru využíva vždy, ak ide nie o záujmy väčšiny občanov SR, ale výhradne o záujmy absolútnej menšiny, tej menšiny, ktorá sa síce dostala k moci na základe riadnych všeľudových volieb, ale svoje pôsobenie si vykladajú nanajvýš diktátorsky!

Diktátorsky v tom, že čím je väčší odpor obyvateľstva SR voči ich „vládnutiu“ a nimi doslova ovládaniu celej slovenskej spoločnosti, proti jej vôli (áno, aj podplácaním a nie malým!), tým väčšmi zneužívajú svoje právomoci, hlavne schvaľovaním absolútne diktátorských, despotických, genocídnych až aparteidných zákonov svojou koaličnou väčšinou v NR SR a potom sa tvária, že konajú len a na základe zákona!

Nuž pozor! To neznamená, že ak sa v NR SR schváli zákon, že tento je demokraticky a slúži pre blaho väčšiny občanov SR! NIE! Za posledný rok a pol sme svedkami, že v NR SR si „vládnuca“ diktátorská chunta schvaľuje také zákony, ktoré im majú „rozviazať“ ruky, ako ešte väčšmi gniaviť tento národ a ako sa ešte väčšmi politický zabetónovať na svojich pozíciách!!!

Áno tento ich politický betón je naozaj dosť silný, hlavne, ak majú oporu v inštitúcií, ktorú povyšujú na vedúcu úlohu v štáte a tým je dnes bezpochyby Ústavný súd SR!

Dnešná Covid diktátorsko-genocídno-despotická chuntovláda si necháva všetko, akože „demokraticky“ odsúhlasiť a vysvetliť na ÚS SR a potom sa tvária – „Ja nič, ja muzikant!“, veď to nie my, to oni, oni povedali, že je to v súlade s Ústavou SR a teda žiaden dišputát, vážený Slovač plebs!!!

Na toto moje konštatovanie mi slúži ostatné rozhodnutie ÚS SR o neústavnosti referendovej otázky – už som sa tomu venoval v predošlom článku, preto sa tomu už venovať podrobnejšie nebudem – https://ferro.blog.pravda.sk/2021/07/08/ustavny-sud-sr-odkazuje-obcanom-sr-do-utoku/

Dnes chcem poukázať na ďalšiu hrozbu! Hrozbu, ako dnešná Covid chuntovláda na čele so Zuzanou Čaputovou (vnímam ju, ako pevnú a neoddeliteľnú súčasť dnešnej Covid „vládnucej“ koalície! Takže áno nesie za terajší marazmus značný podiel viny!), neprimeraným spôsobom, propagandisticky tlačia národ do Covid očkovania!

Hlava – nehlava! Z úst BG Vladimíra Lengvarského v „boji“ proti Covid „pandémií“ nevyjde nič iné, len očkovanie, očkovanie a následne očkovanie!

Už tu by mal spozornieť každý občan, keď vysokopostavený štátny úradník, v podstate sluha nás všetkých, nepozná aj inú účinnú alternatívu (tá bezpochyby je a existuje!), ako sa chrániť pred respiračnými chorobami, ako len neoverenú, experimentálnu vakcináciu!!!

Robia všetko možné, aby doslova a do písmena donútili kohokoľvek v našej republike, aby bol napichaný týmito chémiami!!! Už siahajú aj na naše deti!!!

Zatvárajú hranice, pre zaočkovaných vytvárajú akési koridory, zaočkovaným sľubujú modré z neba a najhoršie na tom je, že práve títo ľudia, ktorí pod takýmto enormným tlakom, a pod takouto Covid očkovacou propagandou, sa tým, že majú v sebe pichnutú chémiu o ktorej účinkoch nikto nič presne nevie (opäť dávam do pozornosti vyjadrenie „polmozgového“ Vladimíra Krčméryho – „…účinky dnešnej Covid vakcinácie budeme môcť zhodnotiť, tak najskôr o päť rokov“!!!) vytešujú, že im dnešná Covid chuntovláda dáva, akési privilégia a pritom nejde o nič menej, ani o nič viac, ako o to, že sa jedná o celkom prirodzené ľudské a občianske práva, ktoré pred vypuknutím Covid „pandémie“ ani nevnímali lebo ich brali ako samozrejmosť!

A táto samozrejmosť sa im dnes prezentuje, ako niečo, na čo by nemali nárok, ak by neboli Covid zaočkovaní!!! HNUS!!!

A keďže občania sa zatiaľ (?!) väčšinovo bránia dať sa napichať Covid chémiou, tak títo Covid diktátori, Covid despoti, hľadajú všakovaké právne kľučky, ako doslova prinútiť všetkých ku Covid očkovaniu!

Samozrejme, že sa tým už ani netaja lebo BG Vladimír Lengvarský sa jasne vyjadril, že povinné očkovanie bude možné až vtedy, kedy ministerstvo spravodlivosti nájde legislatívnu „cestu“, ako to spraviť!

A tu prechádzam k hlavnej myšlienke dnešného môjho názorového článku.

Áno hrozí, že tak urobia legislatívne „čisto“, teda, že budú konať na základe zákona lebo, ako je známe, na Slovensku sa môže niečo nariaďovať, prikazovať len a na základe platného zákona (nie vyhlášok!), ktorý je samozrejme v súlade s Ústavou SR.

Preto upozorňujem, že do NR SR môže prísť zákon z „vlády“ SR, samozrejme na prerokovanie v skrátenom legislatívnom konaní, aby sa predišlo odbornej a „odbornej“ diskusií o ňom, teda po slovensky – „Držte krok, ústa a odhlasujte to!“, ktorý bude upravovať podmienky povinného očkovania!

Zdôvodniť to v tomto zákone môžu akokoľvek, aj podmienky na vyhlásenie povinného očkovania môžu nastaviť akokoľvek, jedno je isté, že aj po schválení takéhoto rýdzo diktátorského, despotického, genocídneho až aparteidného zákona si budú istý, že ak by aj niekto takýto zákon napadol na Ústavnom súde SR, tak nepochodí!

Nepochodí lebo vedúca úloha ÚS SR bude opäť na stole a ak sa začítame do Ústavy SR, tak zistíme, že vedúca úloha v našom dnešnom „demokratickom“ štáte, teda ÚS SR má resp. nájde v ústave také znenie, ktoré ich bude oprávňovať, aby nám Ivan Fiačan zvestoval rozhodnutie vedúcej úlohy ÚS SR, že takýto zákon je v súlade s Ústavou SR!

Nezavádzam, ba ani nestarším! V Ústave SR je, teda existuje Čl.40, ktorý znie – „Každý má právo na ochranu zdravia. Na základe zdravotného poistenia majú občania právo na bezplatnú zdravotnú starostlivosť a na zdravotnícke pomôcky za podmienok, ktoré ustanoví zákon.“

Je potrebné si všimnúť hneď prvú vetu tohto ústavného článku – „Každý má právo na ochranu zdravia….“

Áno, toto je presne to, čo dnešní Covid diktátori dennodenne omieľajú dookola, že očkovaním nesledujú to aby chránili seba, teda chuntovládu, ale vraj tým sledujú jedine ochranu zdravia a životov nás všetkých!!!

A keďže títo Covid chuntovládcovia sa budú brániť tým, že len naplnili literu Ústavy SR, tak potom áno, je veľká pravdepodobnosť, že ÚS SR sa stotožní s ich „právnym“ názorom a rozhodne tak, že daný zákon nie je v rozpore s Ústavou SR lebo zaočkovaní majú právo na ochranu svojho zdravia a to sa dá dosiahnuť len tým, že všetci ostatní nezaočkovaní budú musieť podstúpiť dané očkovanie povinne!!!

Je potrebné k tomu ešte niečo dodať?

Myslí si niekto, že takáto hrozba zo strany dnešnej kruto Covid chuntovskej vlády tu nehrozí? Myslí si niekto, že táto kruto Covid chunta pre tento svoj absolútne nemorálny, neľudský krok, opäť nevyužije/nezneužije vedúcu úlohu Ústavného súdu SR, ktorú dnes v našom štáte bezpochyby Ústavný súd SR má?!

Ja takúto obavu zdieľam a preto je na zamyslení sa každého z nás, či naozaj nie je najvyšší čas na to, aby došlo k zmene vlády a s tým aj k zmene na pozícií hlavy nášho štátu!!!

 

 

 

 

 

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Na porušovanie ľudských práv počas Covid „pandémie“ nezabúdajme a stále si to pripomínajme!

21.04.2024

Dnes hlavne o tom, ako boli počas Covid „pandémie“ motivovaní ambulantní lekári, aby mali čo najväčšiu covid experimentálnu zaočkovanosť! Som za to, aby sa „Kotlárova“ komisia určená na vyšetrenie všetkých okolností okolo covid „pandémie“, ktoré sa tu na Slovensku diali od nástupu Matoviča, až do začatia konfliktu na Ukrajine, zaoberala aj týmto! Je potrebné [...]

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.