Založ si blog

Danielovi Lipšicovi – „Pôjdeš do basy ty h-jz-l“!

Nie, toto nehovorím ja, len som si dovolil v názve použiť citát z roku 2008, keď v NR SR prebiehalo odvolávanie vtedajšieho ministra spravodlivosti Štefana Harabina a za kecpultom vystupoval vtedy poslanec NR SR Daniel Lipšic. Nuž a týmito slovami ho počastoval vtedy minister spravodlivosti Štefan Harabin a mal na to predpokladám jasne odôvodnený dôvod. (čas ukáže!)

Dnes, keď sa Daniel Lipšic, stáva „špeciálnym prokurátorom“, zásluhou koaličnej väčšiny, plne podliehajúcej diktátorskému vplyvu Igora Matoviča a za ním stojacích tieňov, o ktorých dnes nevieme takmer nič, tak sa môže kľudne stať, že Daniel, rovnako pomstychtivý, ako Igor Matovič, naplní vtedajší výrok Štefana Harabina na neho, proti nemu samotnému. To by však Daniel musel byť iný právnicky kaliber, aby toho „h-jz-a“ Harabina dostal, čo i len pred vyšetrovateľa na výsluch, nie to ešte do basy!

Môj osobný názor je taký, že nielen Daniel Lipšic, ale aj Igor Matovič a všetci jeho dnešný lokaji + tichá spoločníčka Zuzana Čaputová, sa po predčasných parlamentných voľbách budú musieť spovedať zo všetkého, čo doteraz na národe slovenskom spáchali a naďalej beztrestne páchajú. Lebo iné je konať trestnú činnosť ekonomického razu a iné je páchať genocídu na vlastnom národe. Ekonomické škody spáchané kýmkoľvek, sú nahraditeľné a napraviteľné, ale straty na ľudských životoch už nenahradí a nenapraví nik!

Takže áno, po parlamentných voľbách či už predčasných alebo riadnych, s najväčšou pravdepodobnosťou, bude musieť platiť veta – „pôjdete do basy Vy, chlapci a dievčatá, čo ste nás tu takto nekonečne dlho ponižovali, vedome nám ničili životy…!

A aby to nevyznelo, ako vyhrážanie sa lebo toto vyhrážanie v žiadnom prípade nie je, tak predpokladám, že toto sa udeje len a výhradne na základe zákonov platných na území Slovenskej republiky.

Zatiaľ nemám k tomu čo viac dodať…!!!

 

 

Šéfredaktor Matúš Kostolný z Denníka N, toto je tiež len taká moja satira. Môže byť?

17.06.2024

Denník N má vraj satirickú reláciu pod názvom – „Toto vystrihneme“ Jej ostatná verzia bola odvysielaná na Podcaste Denníka N dňa 13.6.2024 – Pozri resp. vypočuj si TU (teda ak si to predplatíte!) – https://dennikn.sk/4047208/toto-vystrihneme-bluznivy-sen-tychto-dni-yodel-remix/?ref=list No a tu sa im podaril takýto satirický kúsok, teda satirický podľa [...]

Opäť ďalší brutálny útok médií na poslanca Parlamentu SR, bez poskytnutia všetkých informácií!

12.06.2024

Je na čase, aby dnešná Vláda SR začala konečne vládnuť tvrdou demokratickou rukou! Čo to znamená vládnuť tvrdou demokratickou rukou? Nuž nič viac, nič menej, ako si začať naplno plniť svoje PVV a tieto plnenia riadne skrze, minimálne novú STVR, obyvateľom SR vysvetľovať! Opäť sa tu roztrhlo mediálne vrece s brutálnym osočovaním poslanca Parlamentu SR MUDr. Petra [...]

Tento jasný odkaz Slovákom nie sú moje slová, ale plne s nimi súhlasím!

12.06.2024

V tomto mojom článku, teda ak ho mojim článkom môžem vôbec nazvať, zaznie názor jedného z nás, jedného z nás Slovákov, ktorý má s najväčšou pravdepodobnosťou za sebou bohaté životné skúsenosti a ktorý naplno zažil dobu prednovembrovú, ako aj dobu po novembrovú, až do dnešných neutešených pochmúrnych takmer vojnových kapitalistických dní. Takže tentokrát [...]

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.