Založ si blog

NIE MY! Ale Igor Matovič bude POTIŤ KRV! !!

Použiť na niekoho slovné spojenie „budeš potiť krv“, ešte neznamená, že sa danej osobe vyhrážame fyzickým násilím a už vôbec nie fyzickou likvidáciou! V tomto mojom názorovom článku, to vo vzťahu k Igorovi Matovičovi znamená len a jedine, že Igor Matovič za všetku tú potupu, poníženie, urážanie, bez dôvodné neprimerané obmedzovanie slobody, za všetky tie zločiny proti ľudskosti, ktoré do týchto chvíľ napáchal na vlastnom národe a stále pácha, čím ďalej, tým viac a s čoraz väčšou razanciou, sa bude raz tvrdo zodpovedať tomuto slovenskému národu a všetkým roduverným občanom Slovenskej republiky.

To, čo si Igor Matovič dovoľuje na nás, je niečo nie len nemysliteľné, ale absolútne neprijateľné, odsúdeniahodné a zavrhnutia hodné! Pravda je však aj to, že sami sme si na vine! Akosi sa spoliehame, že nás niekto iný „zbaví“ despotu, diktátora Igora Matoviča. Spoliehame sa na jeho koaličných partnerov. Spoliehame sa, že to bude práve Richard Sulík, ktorý prvý povie – „Igor stačilo!“ Nie, Richard to nepovie lebo…!

Pýtam sa takto na diaľku Igora Matoviča, ak Richarda Sulíka nazval idiotom a to len preto lebo nevykonal do bodky jeho nariadenia, príkazy, neplnil jeho pomýlené, nezmyselné sny o ešte väčšom nezmyselnom celoplošnom „testovaní“ psími AG, tak potom, ako nazve svoju niekdajšiu politickú opozičnú hviezdu, ktorú vytiahol do vysokej politiky na základe jej „Remišovej Kompagate“, ktorá sa mu dnes, ako jediná postavila a nezahlasovala za jeho totálny idiotizmus – Skríningové testovanie! Mám na jazyku resp. na klávesnici také nepekné pomenovanie, ktoré sa niekedy na ženy používa, ale nenapíšem ho tu, každý vnímavý občan SR presne vie, na aké škaredé slovo narážam!

Spoliehame sa na opozičné strany, či už parlamentné alebo mimoparlamentné. Prosíme ich, žiadame ich, aby už konečne niečo skutočné a fyzicky účinné, voči tejto despotickej vláde na čele s absolutistickým diktátorom urobili. Áno, všetci rad radom sa bijú do svojich politických pŕs, že je potrebné niečo urobiť, ale na jedine čo sa zmôžu sú rečičky o predčasných voľbách na základe úspešného referenda o predčasných voľbách. Avšak všetci vieme, že toto je tak zdĺhavý legislatívny proces, že je veľký predpoklad, že sa to nemusí podariť, ani do skončenia tohto volebného obdobia (2024) a to z jediného dôvodu. Ten dôvod je diktátor Igor Matovič, ktorý od svojich koaličných lokajov dostal obrovský dar a tým darom je predlžovanie núdzového stavu do aleluja! A pokiaľ bude núdzový stav, pokiaľ bude mať Igor Matovič pod kontrolou všetky represívne zložky štátu, bez ohľadu, kto je ich hlavným veliteľom (Zuzana Čaputová), je nemysliteľné, aby sa nejaké referendum uskutočnilo, hlavne keď bude donekonečna platiť zákaz vychádzania a pod. nezmyselné obmedzovanie ľudskej a občianskej slobody!!!

Na takúto ustráchanú opozíciu sa nateraz tiež nespoliehajme. Ostáva nám len dúfať, že niekto z nich naberie odvahu a začne naozaj konať!!!

Dnes totiž nie je možné, aby sa akísi, nič znamenajúci občan SR, postavil na vyvýšené miesto, niekde v strede námestia a z megafónu začne ľudí aktivovať k tomu, aby si uplatnili svoje Ústavne práva, dnes je absolútne nemysliteľné, žeby niekto napr. z mladých ľudí dostal takú politickú a mediálnu podporu, podporu zo zahraničia, ktoré nám vždy chcelo a chce len a len „dobro“, ako ju svojho času dostali „veľkí, odvážni bojovníci“ Za slušné Slovensko Juraj Šeliga a Karolína Farská! Dnes by boli takýto odvážni mladí ľudia, okamžite vzatí do väzby za porušenie nariadení vyplývajúcich z núdzového stavu a za porušenie nariadení Úradu verejného zdravotníctva! Dnes totiž v našej spoločnosti vládne strach! Nie strach z C-19, ale jednoznačne strach z despotu, diktátora Igora Matoviča a jeho ministrov represívnych zložiek lebo tí sú dnes schopní naozaj všetkého a A.G. Lukašenko, je voči ním len taký neškodný pionier!!!

Poniektorí sa stále ešte idealistický spoliehajú na Zuzanu Čaputovú, ale títo sú na tom najväčšom omyle! Pretože Zuzana Čaputová si absolútne neuvedomuje, akú úlohu v našom štáte, v našej republike, má zastávať Prezident SR! Zuzana Čaputová od svojho prvopočiatku, kedy nastúpila do tejto našej najvyššej ústavnej funkcie, nemá osobnostné, ba ani morálne predpoklady na to, aby konala na prospech nás všetkých, bez výnimky, všetky povinnosti, ktoré pre ňu z Ústavy SR jasne vyplývajú. Opäť Ti občan SR, dávam do pozornosti len jednu jedinú, najzákladnejšiu kompetenciu a povinnosť Prezidenta SR, ktorú mu/jej, naša Ústava dáva a nariaďuje – Ústava Slovenskej republiky, VÝKONNÁ MOC, prvý oddiel, PREZIDENT SLOVENSKEJ REPUBLIKY, čl. 101, ods.(1) – „Hlavou Slovenskej republiky je prezident. Prezident reprezentuje Slovenskú republiku navonok i dovnútra a svojím rozhodovaním zabezpečuje riadny chod ústavných orgánov. Prezident vykonáva svoj úrad podľa svojho svedomia a presvedčenia a nie je viazaný príkazmi.“ (460/1992 Zb. Ústava Slovenskej republiky | Aktuálne znenie (zakonypreludi.sk))

Tak sa pýtam! Naozaj dnes v našom štáte je zabezpečený „…riadny chod ústavných orgánov…“??? Som presvedčený, že absolútne nie! K tomuto presvedčeniu ma oprávňuje chovanie sa Igora Matoviča nie len k nám občanom SR, ale hlavne k svojim politickým partnerom, terajším koaličným, keď vládne nad nimi formou vydierania! Viď vyjadrenie koaličného poslanca za SaS Petra Cmoreja, ktorý to jasne uviedol na svojom FB profile, keď napísal dňa 18.1.2021 aj tieto slová – „Kolega Marián Viskupič to už povedal na plné ústa v rozhovore, takže áno, Matovič sa nám vyhrážal pádom vlády, ak nesplníme to, čo napísal na facebooku.“ ((3) Peter Cmorej | Facebook)

Z uvedeného citátu, dnes koaličného poslanca za SaS, jasne vyplýva, že Igor Matovič vydiera svojich koaličných partnerov, riadi a rozhoduje na základe toho, čo si sám napíše na svoj FB profil a aby to potom pred občanmi SR „obhájil“, tak diktátorsko-vydieračský, vyzve koaličných partnerov a koaličných poslancov v NR SR, aby takýto zákon bol schválený lebo inak „Dole z hrušky“, pardon – „Koniec vlády“!!! Nuž tu je potrebné podotknúť vo vzťahu k dnešným koaličným partnerom a koaličným poslancom diktátora Igora Matoviča, že ak si nechajú takto od diktátora Igora Matoviča „skákať po hlave“, tak je to rovnako ich politický koniec, presne taký istý, ako čaká diktátora Igora Matoviča a nepomôže im žiadne sa vyhováranie, že to nie my, to on – DIKTÁTOR!!!

Poniektorí sa spoliehajú na Odborové zväzy. Mimochodom sú akosi ticho! Prečo? Neviem. Ale jedno, o čom som skalopevne presvedčený je to, že práve Odborové zväzy by mali byť tou hybnou silou v spoločnosti, ktoré prvé zavelia „do útoku“ a to do takého, voči ktorému štát nemá žiadnej proti zbrane! Tým útokom je jednoznačne vyhlásenie Generálneho štrajku! Áno, podľa mňa jediným nástrojom, ako zbaviť momentálnu politickú moc ich diktátorskej moci, je paralyzovanie života v našej milovanej republike a to sa dá dosiahnuť jedine Generálnym štrajkom!!! Keď LOCKDOWN, tak poriadny, ale nie pre ukončenie šírenia a zničenie C-19, ale jednoznačne na zvrhnutie despotickej a diktátorskej vlády Igora Matoviča! Následne všetkých tých, ktorí sa spoločne podieľali na nezmyselnom potláčaní ľudských práv a ľudskej dôstojnosti Slovákov, postaviť pred riadny demokratický súd a súdiť ich za všetky príkoria, ktoré spôsobili ľudu tejto republiky, zato, že položili našu ekonomiku na historické dno, že nezmyselne zadlžili naše budúce generácie, že sa takto naše budúce generácie stanú ešte väčšími vazalmi západných veľkokapitalistov, západných veľkokapitalistických bánk a bankárov a predovšetkým za tie zbytočné úmrtia našich spoluobčanov, ku ktorým sa sám Igor Matovič priznal na jednej zo svojich drzých, diktátorských TB, kde sa k našim statočným zdravotníkom prihovoril „milými slovami“ – „…budete potiť krv…“!!! A na základe takto demokratického súdu ich spravodlivo odsúdiť na tvrdý a nekompromisný trest odňatia slobody v trvaní…

Takže áno, dnes vidím „spasiteľov“ občanov SR v predákoch Odborových zväzov, ale akosi ich nieto! Halóóó pán Marián Magdoško a pol. Kde ste? Pracujúci ľud Slovenskej republiky Vás volá a vyzýva, aby ste ho  viedli do „boja“ proti despotovi, diktátorovi Igorovi Matovičovi a spol. a aj proti nekompetentnej a nič konajúcej v prospech občanov SR Zuzane Čaputovej!!!

Vy sa postavte na čelo národa, na čelo tých z ktorých odborových odvodov žijete! Pracujúci ľud, Odborári, Vás neplatia zato, že ste, ale zato že ste tu pre nich nato, aby ste hájili ich občianske a ľudské právo pracovať a na základe tejto práce žiť, tak ako sa žiť má!!! Pracovať bez podmienok, akou má byť od 27.1.2021 – modrá priepustka, na základe ktorej nás má náš zamestnávateľ pustiť na pracovisko!

Teraz je čas sa spojiť s vašim večným „úhlavným nepriateľom“ – AZZZ!!! To ste si nevšimli, nikto na Slovensku si to nevšimol? Že diktátor Igor Matovič celú svoju zodpovednosť, za svoje diktátorské nariadenie, ďalšieho nezmyselného psieho AG „testovania“, preniesol na plecia zamestnávateľov?! Naozaj si to nikto nevšimol? Veď najväčšiu zodpovednosť zato, či sa národ opäť „dobrovoľne“ pôjde „testovať“ na C-19 majú dnes zamestnávatelia a to na základe toho, že diktátor Igor Matovič svojim príkazom nariadil všetkým zamestnávateľom, ktorí nemôžu svojich zamestnancov nechať „pracovať“ z domu lebo výkon ich činnosti to jednoducho nedovoľuje, že sú to práve oni, ktorí nesmú pustiť na pracovisko, do svojich firiem a podnikov takých zamestnancov, ktorí nebudú mať v zadnom vrecku svojich nohavíc pokrkvaný „modrý certifikát zdravia“!!!

Áno, pomstychtivý diktátor, despota Igor Matovič „zmyl“ zo seba tú ohavnosť, že to nie je on, čo povinne prinúti ísť sa zdravých občanov „testovať“ na C-19 psími AG testami, ale tými zlými sú jednoznačne naši/vaši zamestnávatelia lebo oni musia kontrolovať, či ste sa podrobili diktátorovi Igorovi Matovičovi alebo nie!

Takže KOZ a AZZZ – SPOJTE SA!!!

Vy jediný máte možnosť, spoločenskú silu, dnes zmobilizovať absolútnu väčšinu občanov SR a viesť ich v „boji“ proti tejto despotickej, diktátorskej vláde SR! Na toto vás oprávňuje a máte oporu v Ústave Slovenskej republiky – Čl.28, ods.(1) – „Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje“. Pamätajte aj na toto ustanovenie Ústavy SR – Čl.29, ods.(4) – „Politické strany a politické hnutia, ako aj spolky, spoločnosti alebo iné združenia sú oddelené od štátu“!!! Ste od štátu nezávislí!!!

A predovšetkým sa oprite o Čl.32 našej Ústavy, ktorý jasne hovorí – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

Áno, dnes na Slovensku sa despoticky, diktátorsky odstraňuje demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v našej slovenskej Ústave a deje sa to pod ušľachtilým názvom, heslom diktátora Igora Matoviča – „Zachráňme životy“!!!

Nuž heslo musí znieť podstatne inak – „Zachráňme Slovenskú republiku!“ „Zachráňme všetkých občanov Slovenskej republiky od despotu a diktátora!“

Áno, Igor Matovič a spol. budú za všetky tieto ohavnosti páchané na nás občanoch SR niesť jedného dňa zodpovednosť a áno budú za toto všetko aj potiť politickú krv!!!

Pokračovanie v ďalšom mojom názorovom článku…

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.