Založ si blog

Vychádzka J. Haščáka rozveselila I. Matoviča a spol. do nepríčetnosti! Padne vláda? Mala by!

Koľko nadšenia a veselosti spôsobila včerajšia podvečerná prechádzka, vychádzka Jaroslava Haščáka do sídla „jeho“ PENTY. Radosť médií bola nevídaná, hlavne tých, kde má PENTA svoj podiel. Avšak najviac sa rozveselil samotný „strojca“ tohto úspechu Igor Matovič. Nuž na úvod použijem citát klasika – „Čo Igor Matovič s tým má?“ Áno, čo ma Igor Matovič s tým, že si polícia a orgány činné v trestnom konaní konajú svoju povinnosť a svoju prácu, na ktorú sú určení ?! Veď dnešný vládcovia a diktátor Igor Matovič zvlášť, dookola omieľajú, že oni nijako nezasahujú do práce orgánov činných v trestnom konaní, tak potom sa pýtam, akúže majú na týchto úkonoch polície a spol. zásluhu ?! Nuž žiadnu! A teda ich vyjadrenia sú asi tak chválenkárske, ako chválenkarenie sa istého Mariana, ktorému ani dlhodobá mediálna masirácia mozgov všetkých občanov SR, nijako neublížila a za skutok vraždy novinára a jeho priateľky nebol právoplatne odsúdený!!!

A prečo hovorím o prechádzke resp. podvečernej vychádzke Jaroslava Haščáka do sídla „jeho“ spoločnosti PENTA?  Tak sa pozrime akýže to rozdiel, keď polícia (NAKA) zaisťovala takých „zločincov“, akými „bezpochyby“ sú Tibor Gašpar, Dušan Kováčik a keď sa vybrali na podvečernú vychádzku s Jaroslavom Haščákom, podľa Igora Matoviča a spol., s jedným s najväčších zločincov Slovenska za posledné tisícročie. Je pravda, že aj Jaroslav Haščák mal sprievod, ako sa na dnešnú NAKA-Hollywoodsku akciu patrí – kukláči v plnej zbroji, so samopalmi, ale, ALE prečo Jaroslav Haščák nemal putá??? Tu stačilo iba slušivé rúško!!! Čosi  mi tu nehraje. To Igor Matovič a spol. nechceli Jaroslavovi spôsobiť, až takú morálnu ujmu, keby sa náhodou následne zistilo, že zásah bol neadekvátny a nebol dôvod na takéto ďalšie divadlo?

Nie, ja sa nezastávam nikoho, kto sa mal dopustiť nejakej trestnej činnosti, ani náhodou! Ale robiť takéto divadielka, to je naozaj len zásterka zakryť nemohúcnosť Igora Matoviča a spol. vládnuť a hlavne zakryť to diktátorstvo Igora Matoviča, čo tu s nami vystrája z dôvodu „obzvlášť“ nebezpečenej ľudskej choroby C-19!!!

Naše deti bezdôvodne nechodia do školy (od II. st. ZŠ), štát je v rozvrate, spoločnosť je v rozvrate, máme zbytočné úmrtia v tisícoch na iné oveľa závažnejšie ľudské choroby, ako je C-19, vláda oberá ľudí o ich sociálne istoty, koalícia sa nevie dohodnúť na voľbe GP lebo z tých siedmich „špičkových“ kandidátov ani jeden nevyhovuje všetkým, média si akosi nevšímajú, že je už december a v NR SR sa chystá prerokovávanie najdôležitejšieho ekonomického zákona SR – štátny rozpočet atď. atď.

Igor Matovič pri svojej mentálnej a emocionálnej osobnostnej rozpoltenosti (schizofrénií) sa na svojom FB profile opäť vybúril a zmohol sa na takéto „siahodlhé“ chválenie sa – o 17:00 hod. Igor píše – „Mafia je len taká silná, ako slabý je štát. Bodka.“ a o 21:00 hod. po „hlbokom“ zamyslení sa, Igor vyperlil toto – „Súmrak nad Súmračnou“. Nič viac nič menej. Naozaj na Igora dosť stručné!

Ale pozrime sa na tu jeho „bodku“ resp. rad „Bodiek“, ktoré by mali nasledovať. „Objektívne“ média, tak jemne našľapujú okolo tejto akcie a naznačujú, že divadlo okolo Jaroslava Haščáka je na základe šetrenia kauzy „GORILA“. Ak je to pravda, tak potom NAKA musí okamžite zaistiť Mikuláša Dzurindu, Ivana Mikloša, Ivetu Radičovú, Jána Fígeľa, Rudolfa Chmela, Jozefa Mihála, Juraja Miškova, Zsolta Simona, Daniela Lipšica, Ľubomíra Galka, Luciu Žitňansku, Eugena Jurzycu, Ivana Uhliarika, Józsefa Nagy – to sú všetci členovia vlády Ivety Radičovej od 8. júla 2010 do 4. apríla 2012 a mali by niečo o tom vedieť a teda ich vypočutie je nevyhnutné! Taktiež si je potrebné uvedomiť, že pevnou súčasťou vtedajšej širokej „demokratickej“ koalície bol aj Igor Matovič (vtedy ešte za SaS) a hlavne Lucia Nicholsonová (tiež SaS), ktorej vtedajší manžel Tom Nicholson napísal o „GORILE“ knihu a teda by mal mať všetky zásadné informácie, ktoré by NAKA nemala opomenúť a je teda potrebné skrze INTERPOL nechať tohto kľúčového svedka zaistiť, dopraviť na Slovensko a väzobne vypočúvať!!!Avšak kauza „GORILA“ siaha do obdobia rokov 2005-2006, kedy bola pri moci, div sa svete tiež vláda „demokratov“ a „slušnovládcov“ pod vedením Mikuláša Dzurindu a teda NAKA by mala okamžite zadržať, väzobne stíhať a vypočúvať aj členov vlády z volebného obdobia od 16. októbra 2002 do 4. júla 2006 a sú to títo vtedajší členovia vlády SR – opäť Mikuláš Dzurinda, Pál Csáky, opäť Ivan Mikloš, a opäť   Daniel Lipšic , opäť Lucia Žitňanská, Robert Nemcsics, Pavol Rusko, Jirko Malchárek (hlavná postava „GORILY“), opäť Ivan Mikloš, Pavol Prokopovič, opäť Zsolt Simon, László Gyurovszky, Vladimír Palko, Martin Pado, Ivan Šimko, Juraj Liška, Martin Fedor, Ľudovít Kaník, opäť Iveta Radičová, Lászlo Miklós, Martin Fronc, László Szigeti, Rudolf Chmel, František Tóth, Rudolf Zajac.

Všimol si si občan-volič, že v obidvoch vládach vystupuje hlavne Daniel Lipšic? A všimol si si v akých pozíciách tam pôsobil? Nuž v tej prvej od 2002 do 2006 bol nie len ministrom spravodlivosti, ale aj podpredseda vlády SR a v tej druhej od 2010 do 2012 zastával pozíciu ministra vnútra! Toto sú ministerské pozície vo vláde, ktoré Daniela Lipšica najviac predurčujú nato, aby ho NAKA zadržala, ako prvého, bez debaty, za svetiel médií a samozrejme v putách, obzvlášť aj preto, že Daniel Lipšic, okrem toho, že v súdnych sporoch zastupuje všetky strany sporu z našej mliečnej dráhy, tak hlavne zastupuje, ako právny zástupca samotnú PENTU a teda samotného Jaroslava Haščáka!!! Bude ho zastupovať aj po včerajšom jeho zaistení?!

Áno, toto sú všetci podozrivý a ich vypočutie je nevyhnutné, aby sa NAKA a príslušný vyšetrovatelia dopátrali pravdy, aby nezávislý súd mohol následne vyrieknuť spravodlivý trest/tresty. Samozrejme, že je potrebné všetkých podozrivých zaistiť pod drobnohľadom „našich“ „objektívnych“ médií, nasadiť putá a odviesť do vyšetrovacej väzby. Súd by mal nariadiť väzobné stíhanie lebo je tu jasné podozrenie, že ak by ostali na slobode, tak by mohli trestnú činnosť páchať ďalej a samozrejme by mohli svojim nekalým konaním ovplyvňovať iných „zásadných“ svedkov a takýmto spôsobom mariť vyšetrovanie! Samozrejme, že je potrebné vziať do pút aj Roberta Fica a aby to malo už tie naozajstné grády, tak by bolo najlepšie ho zadržať komandom kukláčov-policajtov priamo od rečníckeho pultu v NR SR!!! Robert Fico im bude odpovedať na tieto nimi kladené otázky – Akú ste pili kolu na Vazovovej? Povedzte nám rok výroby danej koly? Mala táto kola viac či menej bubliniek? Akej bola farby, viac či menej tmavej? Keď vám ju otvárali, tak pri otváraní zasyčala? Keď ste si ju liali do pohára, penila sa viac či menej? Dopili ste ju celú? Alebo ste jej vypili viacej? A koľkokrát ste potom potrebovali ísť na toaletu? Dali vám nejakú aj domov so sebou, keď ju už tak zbožňujete? Ak áno, tak koľko? atď. atď. A na základe odpovedí, Roberta zavrieť na samotku a za trest mu dať piť len čistú vodu, ale z pohára s logom KOLA!!!

A na záver to najhlavnejšie. Prečo si myslím, žeby mala padnúť dnešná despotická, diktátorská „spravodlivá“ vláda SR Igora Matoviča v súvislosti so zadržaním Jaroslava Haščáka?! Nuž preto, že aj samotný Igor Matovič, by mal byť v tejto súvislosti zaistený a väzobne vypočúvaný, jeho účasť vo vláde Ivety Radičovej je nesporná (ako verný, poslušný koaličný poslanec NR SR) a to v čase, keď ministrom vnútra bol Daniel Lipšic, ten istý Daniel Lipšic, ktorý bol v čase „GORILY“ ministrom spravodlivosti vo vláde Mikuláša Dzurindu!!! A Igor Matovič dnes toho istého Daniela Lipšica pretláča na post špeciálneho prokurátora!!!

Zároveň najzásadnejším dôvodom pádu dnešnej vlády SR by mala byť skutočnosť, že dňa 19.09.2020 sa Boris Kollár stretáva s Jaroslavom Haščákom v bratislavskom hoteli poslanca za Sme rodina (Martin Borguľa). My všetci „veríme“, že sa tam stretli za účelom, že jeden píše knihu o politike (Jaroslav Haščák) a ten druhý chcel po tom prvom, aby sa v jeho médiách nepísalo len o ňom, ale o všetkých rovnako! Boris tým určite myslel hlavne svojich koaličných partnerov – Igora Matoviča, Richarda Sulíka a Veroniku Remišovú! Áno, nemohol myslieť Roberta Fica a SMER-SD, nemohol myslieť Mariana Kotlebu, veď o nich sú stránky „objektívnych“ médií dennodenne plné a samozrejme, že len a len „pozitívne“. Nuž aj na základe takejto rozprávky o stretnutí sa Borisa s Jaroslavom, by mal byť okamžite zadržaný a väzobne vypočúvaný aj Boris Kollár a to i napriek jeho ťažkému zdravotnému stavu a som presvedčený, že sa mu nájde vo vojensko-policajnej nemocnici také lôžko, ku ktorému bude osobitý prístup, aby sa k nemu mohli nerušene dostať všetci jeho „príbuzní“, teda vyšetrovatelia!!!

Nuž Igor Matovič, myslím si, že ak by NAKA postupovala v zmysle „padni komu padni“, tak dnešná vláda SR musí bezpodmienečne padnúť lebo, ako by to vyzeralo, že polovica dnešnej vládnej koalície a vlády SR samotnej, by musela „vykonávať“ svoju prácu z ciel predbežného zadržania resp. z vyšetrovacích ciel!!!

Veru, veru, mal Boris Kollár pravdu vo svojich predvolebných videách, keď ich natáčal pred Leopoldovskou väznicou a hovoril niečo v tom zmysle, že keď on bude vo vláde po PV 2020, tak sa tieto a podobné slovenské väznice zaplnia slovenskými politikmi. To ale netušil, že medzi tých politikov bude patriť nie len on, Igor Matovič, ale celá suita „demokratických“ a morálne „čistých“ jeho dnešných koaličných súkmeňovcov!!!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.