Založ si blog

Vytrhne Z. Čaputová I. Matovičovi bičík z ruky alebo to necháva na nás ? ! My s tým nemáme najmenší problém !

Kedysi v „dávnych“ dobách slobody, pred 17. novembrom 1989, slovenská kinematografia natáčala veľmi kvalitné filmy, na ktoré sa dá pozerať ešte aj dnes po dlhých rokoch. Áno, ten kto si ich chce pozrieť, musí tak učiniť na internete lebo dnešná neoliberálna ideopolícia, takéto myšlienky a pravdy „demokraticky“ slovenskej verejnosti a najme slovenskej mládeži zámerne zatajuje! Nuž čo, „Pamäť národa“ je dnes výlučne v rukách Ústavu pamäte národa!!! No a naša zmanipulovaná mládež si veru,       takéto staré slovenské filmové skvosty na internete nevyhľadá lebo internet je prešpikovaný všakovakými neoliberálnymi brakmi a bludmi ! V uvedenom filme je takáto scénka : – akýsi vicišpán mláti po chrbte svojim bičíkom istého bedára za voľajakú banalitu. Bedár síce od bolesti skuvíňa, ale poctivo chrbát nastavuje. I pristúpi odkiaľsi prihodivší junák – zbojník i vytrhne vicišpánovi bičík z rúk a káže bedárovi, aby teraz on vyobšíval vicišpána a vrátil mu to aj s úrokmi. Avšak bedár vytrhol bičík z rúk junáka-zbojníka a vrátil ho vicišpánovi späť, nastavil chrbát a káže vicišpánovi – „len bite vaša urodzenosť, bite…“ Veru my Slováci sme presne takí ! Nie aby sme tyranovi, diktátorovi vytrhli ten jeho, čo raz väčší bičisko z rúk a vrátili mu to aj s úrokmi, ale sa ešte väčšmi krčíme, hrbíme a takýmto poddaným, poddajným spôsobom ho ešte väčšmi vyzývame, aby nás mlátil !

My, Slováci máme (máme?) aj dnes nášho „junáka-zbojníka“ ! Ten dnes sedí vysoko, v prezidentskom paláci a volá sa Zuzana Čaputová ! Áno, ona je dnes tá jediná, ktorá má tu moc, obrazne povedané vytrhnúť Igorovi Matovičovi ten pomyselný bičisko z rúk a ani mu to za nás nemusí vrátiť, stačí keď mu ho zlomí na polovicu a hodí o zem ! Vytrhnúť mu ho môže tým, že otvorene a jasne pred celým národom povie, že s praktikami Igora Matoviča nesúhlasí, že je jednoznačne proti a vyzve občanov SR, aby sa takejto tyranii nepoddali a aby neuposlúchli jednoznačné protiústavné a nezákonne nariadenia, ktoré vydáva vláda SR, ale všetci vieme, že jediným, kto tak rozhodol, je on tyran, despota, diktátor Igor Matovič ! Zuzana Čaputová má nato všetky politické páky ! Nie, jej pozícia, funkcia nie je v žiadnom prípade ceremoniálna, ak sa jedná o to, že občania SR sú jedným, jediným predstaviteľom štátu, predsedom vlády SR, takto bezdôvodne ponižovaní a utláčaní !!! Nie, tu nie je potrebné sa dopodrobna rozpisovať, prečo by Zuzana Čaputová mala takto nekompromisne a jasne konať vo vzťahu k, až tretiemu najvyššiemu ústavnému činiteľovi v našom štáte lebo dôvody sú každému jasné !!! Ak to Zuzana Čaputová neurobí, tak sa stáva spolu tyrankou, spolu despotkou a spolu diktátorkou !!!

No a potom je už len jedno riešenie, že ten pomyselný, despotický, diktátorský bičisko Igorovi Matovičovi vytrhne samotný utláčaný, ponižovaný ľud a obratom ním vybičuje nie len Igora, ale aj Zuzanu. Samozrejme, že ľud je demokratický zmýšľajúci, konajúci a bičovanie prebehne výhradne na základe ústavnosti a zákonnosti, ktoré platia na území nášho „poddanstva“ – Slovenskej republiky !!!

POZOR :  Žiadne fyzické násilie – výhradne len Ústava SR a Zákony platné na území SR !!!

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35, aktualizované: 09:34

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.