Založ si blog

Igor Matovič zbožňuje dni, keď naserie kopu ľudí a ja chcem nasrať jeho a mať krásny deň !

Presne takto sa vyjadril Igor Matovič na nás občanov SR vo svojom FB statuse dňa 18. augusta 2020 keď napísal toto – „Nasral som kopu ľudí…“ a článok ukončil – „…Takéto dni ja mám rááád.“ Smutné na tom je to, že odvtedy Igor Matovič už nasral toľko ľudí, že sa v ňom kopí množstvo radosti a robí jednu hlúposť za druhou, aby tých nasratých ľudí bolo dennodenne dostatočné množstvo nato, aby Igor mal krásny deň. Naposledy to predviedol teraz v utorok 15. septembra – Sedembolestná Panna Mária, na Púti v Šaštíne. Všetci, ktorí vystupovali v rôznych TV, v spravodajských reláciách, pri rozhovore z redaktormi, novinármi mali nasadené rúško. Jediný, ktorý ho nemal bol samozrejme Igor Matovič. Ten Igor Matovič, ktorý neustále vyplakáva, že je potrebné byť zodpovedný a všade nosiť rúško inak nastúpi represia voči každému, čo poruší toto „rozumné“ nariadenie ! Samozrejme platí pre všetkých, ale nie pre neho ! A ja som už konečne pochopil, prečo to pre Igora neplatí. Jeden z dôvodov je ten, že si je vedomý, že týmto nasiera kopu ľudí a to on má rád a druhým dôvodom je to čo bolo povedané po jeho účasti na svadbe člena OĽANO a predsedu klubu OĽANO v NR SR (Michala Šípoša na margo, že nemali nasadené rúška. Jeden z účastníkov povedal, že oni rúška nemuseli mať lebo sa všetci navzájom poznajú ! Niečo úžasné, tak stačí, aby sme sa navzájom aspoň ako tak poznali a už rúško je v ten moment nanič ! Igor Matovič má však oproti nám všetkým jednu veľkú výhodu ! Jeho totiž pozná každý a on pri stretnutí s nami všetkými nemusí mať rúško – lebo sa predsa poznáme ! Nuž skúsme Igora nasrať a to tak, že sa všetci navzájom hoc na diaľku zoznámme a rúško stratí význam a zmysel. Lebo keď sa stretneme, tak si povime, že sa poznáme a môžeme sa kľudne rozprávať bez rúška. Alebo ak vstúpime do napr. MHD, nahlas sa prestavíme, aby nás každý poznal a rúško netreba atď. atď. A ešte aj ja chcem nastrať Igora. Ja totiž už od prvopočiatku, teda od marca 2020 nenosím rúško (obchodom a MHD sa vyhýbam) a keď sa s niekým stretnem a môže to byť pre mňa absolútne neznáma osoba, tak sa jej slušne opýtam, či by jej vadilo, ak sa budeme zhovárať bez rúška. A či mi Igor verí alebo nie, to mi je naozaj fuk, každý takto mnou oslovený jedinec zareagoval ako sa na rozumného a zodpovedného človeka sluší a patrí a zhovárali sme sa bez rúška a tým sme sa aj lepšie spoznali lebo sme si videli di tváre a pri najbližšom našom stretnutí sa celkom jednoznačne spoznáme. Totiž stretnúť človeka s rúškom, až pomaly na očiach natiahnutom, zhovárať sa s ním, celkom iste znamená, že ak tohto človeka stretnete na druhý deň a aj keď nebude mať rúško, tak ho nespoznáte !

Takže vážení občania SR urobme si aj mi kráááásny deň a nie jeden, ale od teraz všetky nasledujúce až do skonania sveta a poďme Igora nasrať tým, že od zajtra resp. ihneď nebudeme nosiť rúško !!! Záver :

Znakom najväčšieho resp. najhrubšieho zrna Igorovho grobianstva bolo, keď sa sám pred celým národom do kamier priznal, že to bol on, čo požiadal Políciu SR skrze svojho ministra vnútra Romana Mikulca, aby posilnili svoje počty na zabezpečenie poriadku a disciplíny veriacich na púti v Šaštíne ! To čo si Igor Matovič dovoľuje, takto potupiť, znevážiť mierumilovných veriacich ! To Igor Matovič mali títo veriaci v rukách samopaly, že bolo potrebné zabezpečiť väčšie počty represívnych zložiek ?! To ste si nevšimli, že jedinou ich „zbraňou“ boli Ružence ?! Alebo to bol len maskovací manéver a Igor tak učinil lebo sa už boji bez posilnenej policajnej ochrany chodiť medzi obyčajných ľudí, ktorým on nie je ???!!! Nuž občan – volič, urob si o tomto Matovičovom konaní vlastný, slobodný názor.

 

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Na porušovanie ľudských práv počas Covid „pandémie“ nezabúdajme a stále si to pripomínajme!

21.04.2024

Dnes hlavne o tom, ako boli počas Covid „pandémie“ motivovaní ambulantní lekári, aby mali čo najväčšiu covid experimentálnu zaočkovanosť! Som za to, aby sa „Kotlárova“ komisia určená na vyšetrenie všetkých okolností okolo covid „pandémie“, ktoré sa tu na Slovensku diali od nástupu Matoviča, až do začatia konfliktu na Ukrajine, zaoberala aj týmto! Je potrebné [...]

dolná snemovňa británia

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 10:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?