Založ si blog

Igor Matovič sa priznal – voličov som podvádzal, podarilo sa ! Mal by okamžite odstúpiť ! Zuzana Čaputová by ho nato mala verejne vyzvať !

Nie, nie je to výmysel ani snaha opäť niečo nekalé nájsť na Igorovi Matovičovi. Nuž posúďte sami.

To k čomu sa verejne včera (12.8.2020) Igor Matovič priznal je absolútny volebný, predvolebný podvod, ktorý páchal na nič netušiacich voličov počas celých desať rokov, keď pôsobil ako opozičný poslanec NR SR (s krátkou prestávkou počas Radičovej vlády). Je to o to zákernejšie, že toto jeho verejné priznanie „objektívne“ média akosi po špičkách obchádzajú a pred občanmi – voličmi SR zatajujú. Samozrejme že do tohto podvodu na voličoch SR je jednoznačne zapletená aj jeho bývala pravá ruka Veronika Remišová a jeho poslušný politickí lokaji, ako Eduard Heger, Ján Marosz atď. (oni mu poväčšinou robili komparz na jeho TB)

Tak teda v čom spočíva jeho neodškriepiteľný podvod na nič netušiacich voličoch, ktorí informácie o konaní slovenských politikov čerpajú výhradne z „objektívnych“ médií !

Igor Matovič vplýval na voličov SR tým, že počas svojej kariéry desaťročného, večného opozičného poslanca predstupoval zo železnou pravidelnosťou na TB pred kamery dychtivých „objektívnych“ médií s „najpravdivejšími“ odhaleniami na vtedy koaličných politikov a samozrejme hlavne na SMER-SD, Roberta Fica, Roberta Kaliňáka, Martina Glváča, Andreja Danka a pod. Tieto „najpravdivejšie“ TB ukončoval zväčša tým, že na nich podáva trestné oznámenie. A volič, občan SR mu tlieskal lebo toto bol pre nich hrdina, že on ako jediný z opozičných poslancov sa nebojí vtedy vládnucej mafií, zlodejov a vrahov ! Famózne ! Nuž kto by nevolil tak smelého a pravdu vraviaceho politika !

Takže poďme postupne :

10.6.2016 – rádio EXPRES – Igor Matovič povedal, že podá trestné oznámenie nielen na svojho bieleho koňa Pavla Vandáka, ale v tejto súvislosti aj na Roberta Fica (Fico informoval o daňových podvodoch Igora – kauza účtovníctvo + predaj firmy región PRESS)

28.10.2016 – krátky brífing pred médiami – Igor Matovič oznamuje, že podáva trestné oznámenie na Andreja Danka, pretože ho Andrej urazil tým, že si mal Igor v NR SR robiť vtipy zo Židov v koncentračných táboroch nacistického Nemecka počas II. sv. vojny .

21.4.2017 – Igor Matovič a jeho ďalšia TB s názvom „Už ma prestal baviť, chlapec“ – informuje, že podáva trestné oznámenie na Roberta Kaliňáka – citujem : – „…keď im hovorím, že sú skorumpovaní hajzli (SMER-SD), áno sú skorumpovaní hajzli a stojím si za tým, aj keď sa niekomu zdá, že je to vulgárne, myslím si, že je to v prvej rade výstižné…, …takže poprosím policajného prezidenta, aby v tejto veci konal. Samozrejme pán minister vnútra si za toto odo mňa vyslúži trestné oznámenie, už ma prestal baviť chlapec…“

Ako ukážka to hádam musí stačiť na to, že Igor Matovič podával na vládnucich politikov trestné oznámenia, ako na bežiacom páse a volič (jeho) sa vytešoval, akého že to politika podporí v PV a tento to potom tým mafiánom, zlodejom a vrahom spočíta !

Ale čo sme sa dozvedeli včera v priamom prenose z úst, dnes už (ne)predsedu vlády SR Igora Matoviča ?

Nuž toto : (video na TV Pravda) –  téma podanie trestného oznámenia v súvislosti prevalenia kauzy Kyselica Gate, otázka novinára (podľa viditeľného mikrofónu pravdepodobne TV Markíza) – „…opýtam sa inak. Podávali ste veľa trestných oznámení z opozície, prečo v takejto vážnej veci nepodávate oznámenie.“ No a teraz pozor, hlavne volič Igora Matoviča a OĽANO – Igor s úsmevom odpovedá – „…Nepodával som. Priznám sa že veľakrát som hovoril, že podávam a na konci som sa ja nad takými vagabundami, ako Kaliňák a podobní zmiloval a som sa spoliehal, že orgány činné v trestnom konaní budú konať sami od seba…“

Takže Igor sa nám nakoniec zmiloval a nepodával trestné oznámenia, hlavne že to na občana voliča zabralo a ten ho nakoniec v PV 2020 volil !

Čo povieš volič OĽANO, ani po tomto Igorovom priznaní sa, že ťa zavádzal, necítiš sa byť ním podvedený a oklamaný ?!

A kde máš istotu, volič OĽANO a Igora Matoviča, že ťa, vás, neklame a nezavádza aj dnes, nech už hovorí čokoľvek ?! Dá sa tomuto človeku ešte veriť ? Za mňa absolútne nie ! Takže považujem aj účasť tajného agenta VOS Lukáša Kyselicu na kandidátke OĽANO v PV 2020, ako trojku, za ďalší podvod na občanovi-voličovi zo strany Igora Matoviča, v tomto prípade za obzvlášť závažný predvolebný a volebný podvod a preto som presvedčený, že nielenže by Lukáš Kyselica nemal nastúpiť za poslanca NR SR, ale mala by padnúť celá vláda, lebo Igor Matovič sa sám priznal, že páchal na voličoch, občanoch SR predvolebné podvody, keď im iné hovoril a následne inak konal resp. nekonal ! Je to z môjho pohľadu, absolútne politické morálne dno takto oblbovať a podvádzať voliča – občana SR.

A čo nato poslanci za OĽANO a ostatní koaliční poslanci ?! Vám tiež neprekáža, že sa Igor Matovič takmer denne priznáva k nejakému klamstvu a podvodu – diplomová práca, bývanie v neskolaudovanom dome atď. atď.

A čo nato Zuzana Čaputová? Toto je tá ZMENA čo mala prísť po  PV 2020 ? Toto je to zásadné hodnotové nastavenie toho pravého politika, ktorému vy tak bezbreho dôverujete, keď sa priamo na jeho adresu kriticky nevyjadrite, ale obaľujete to do rôznych nič nehovoriacich fráz ? Vám nevadí, že Igor Matovič podvádzal voličov – občanov SR ?! Lebo, ak nie, tak potom s ním súhlasíte, že takýmto spôsobom sa môžu a majú získavať voliči na svoju stranu – teda podvodom ! A potom si čo má myslieť volič – občan SR o vašej predvolebnej kampani, keď za 5 mesiacov ste dokázali, samozrejme za výdatnej pomoci „objektívnych“ médií presvedčiť voličov – občanov SR (20 %), že nakoniec vás volil za najvyššieho ústavného činiteľa SR ? Preto si myslím, že ak si má občan byť istý, tým, že vy ste vo svojej predvolebnej kampani občana – voliča nijakým spôsobom neklamali, nepodvádzali, tak by ste mali Igora Matoviča verejne za tieto jeho predvolebné a volebné podvody rázne odsúdiť a vyzvať ho aby zvážil svoje zotrvanie na poste predsedu vlády SR. A samozrejme, že by bolo korektné, ak by ste výsledky PV 2020 spochybnili z dôvodu, že OĽANO a Igor Matovič získali hlasy od ním (nimi) podvedeného voliča, voličov ! Ak sa k tomu jasne nevyjadrite, tak je to potom možne chápať, že s takýmto spôsobom „získavania“ voličských hlasov súhlasíte a aj sama sa stávate v tomto kontexte podozrivá !

A vy „objektívne“ média, vy ste prečo investigatívne nezisťovali, či Igor Matovič naozaj tie svoje deklarované trestné oznámenia podával alebo nie. Lebo vy ste už dávno tento Matovičov podvod na občanoch – voličoch SR, mohli odhaliť a volič – občan SR by sa asi najskôr zamyslel nad svojim rozhodnutím, či by do volebnej urny vhodil volebný lístok OĽANO…

A tebe občan – volič strany OĽANO a Igora Matoviča, nebolo podozrivé, že Igor podal toľko trestných oznámení a v „objektívnych“ médiach sa na základe a z dôvodu „verejného záujmu“ nedostali von zo živých spisov informácie o trestnom konaní vedených proti tým nebezpečným páchateľom, na ktorých podal trestné oznámenie samotný Igor Matovič ? Nie ? Tak sa potom zamyslí nad svojim konaním a či si nabudúce nedáš tú námahu a nezistíš si viac o konaní resp. nekonaní Igora Matoviča a jeho OĽANO, kým vhodíš do volebnej urny volebný lístok OĽANO ! Ale pokús sa získavať informácie, aj z dnes tak odsudzovaných alternatívnych médií a naozajstných novinárov (Slobodný vysielač, Martin Daňo, Hlavné správy a pod.) a nie len na základe toho čo počuješ a vidíš z dnes jediných „pravdu majúcich“ „objektívnych“ médií tzv. mienkotvorných !!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.