Založ si blog

Igor Matovič neustále uráža a Zuzana Čaputová vysádza ruže !

V čase, keď centrála EÚ vševediaca a všemocná, pravdepodobne na základe a len na základe dohody medzi Emmanuelom a Angelou ide rozdeľovať ničím kryté stá miliardy eur na „pomoc“ štátom „postihnutých“ COVID-19, Igor Matovič z Bruselu informuje občanov SR o priebehu rokovaní naozaj dopodrobna – fotečky, ako papká z hrnca, akú im ponúkli stravu zlí Poliaci lebo si opäť slobodne aj napriek západnej propagande zvolili za prezidenta štátu konzervatívca Andrzeja Dudu, ako stojí vedľa Bruselskej polície a oni prisahajú Igorovi, že Slovenky sú najkrajšie (súhlasím) a pod. a Zuzana Čaputová v tom istom čase v pohodičke vysádza v prezidentskej záhrade ružičky a prikrýva sa Milanom Rastislavom Štefánikom ! Netvrdím, že ruža, či iný kvet nemôže byť akýmsi symbolom istej historickej osobnosti a áno uznávam aj to, že Rosa Generál Štefánik bola vyšľachtená v roku 1936 českým záhradníkom Janom Böhmom výhradne pre neho a na jeho počesť, ale toto predsa nemôže byť akt úcty tomuto významnému Slovákovi, ktorý stál pri zrode „osamostatnenia“ sa Slovákov, Slovenska v spoločnom štátnom útvare s Čechmi. Tento akt pocty M.R. Štefánikovi sa mi skôr hodí v deň jeho tragickej (atentát ?!) nehody – 4. mája. (1919), pretože táto ruža bola vyšľachtená nie počas života M.R. Štefánika, ale až na jeho počesť, 17 rokov po jeho smrti !

Hlava slovenského štátu, ak si chce uctiť pamiatku jedného z najväčších, ak nie najväčšieho Slováka, najskôr samostatne a nie následne pod jej záštitou spoločne na Bradle pri jeho Mohyle so všetkými ústavnými činiteľmi a občanmi SR, by to nemala „odbiť“ vysadením ruže a následne prezentom tejto akcie na facebookovej stránke ! Hlava štátu, ak si samostatne chce uctiť pamiatku slovenského velikána, podľa mňa, by sa mala postaviť v priamom prenose pred národ slovenskí a občanov SR a nemusí použiť ani vlastné slová, postačí ak prečíta (lebo aj tak vždy Zuzana len číta, ak chce niečo nám všetkým „povedať“) a cituje jeho najvýznamnejšie myšlienky a výroky, ktoré sa hodia pre dnešnú politickú, spoločenskú a mravnú situáciu na Slovensku, hlavne v spojitosti s terajším „predsedom“ (ne)vlády SR Igora Matoviča a jeho „vládnej“ suity ! Nech sa páči Zuzana Čaputová, toto sú pre dnešnú dobu a pre vás obzvlášť najvýstižnejšie výroky Milana Rastislava Štefánika – „Demokracia je organizovaná myšlienka, to je idea proti chaosu. Demokracia, to znamená myslieť skôr než jednáš, či tým nepoškodzuješ blížneho, rodinu, národ, spoločnosť. To znamená opanovať svoje vášne, nie rozprávať, ale problémy riešiť.“ – „Som Slovák telom i dušou – neznám lásky polovičatej.“ – „Je potrebné učiť ľudí veriť, je potrebné ich milovať napriek všetkým ich chybám, ale nevyhnutné je tiež pracovať a učiť pracovať iných.“ – „Chcel by som účinkovať v svojom národe, ktorý som nikdy neprestal milovať.“ – „Pokiaľ dýcham, dúfam. Národu sa nedáva, len žobrákovi, národu sa treba obetovať.“ – „Pomôžte mi oslobodiť moju vlasť.“ – Zvíťazíme, ak budeme my Česi a Slováci, vždycky po boku. Keď sa podarí niekomu nás rozdvojiť, potom bude s nami zle. V jednote je sila. Prvou zásadou nášho boja je jednota a svornosť. To si, bratia, pamätajme.“ – „Kto si myslí, že mu slobodu druhí vybojujú, ten jej nie je hoden.“ – „Pravde veriť, pravdu žiť a pravdu brániť.“

Zuzana Čaputová si akosi ani za svet nechce všimnúť grobianstvo Igora Matoviča, ktorý dnes sedí na pozícií predsedu vlády SR. Ona nevidí, aké neskutočné drzé, výsmešné a plytké statusy uverejňuje Igor Matovič na sociálnych sieťach ?! To, že si to nevšímajú „naše“ „objektívne“ média na čele so štátnou RTVS je pochopiteľné lebo Igor Matovič a jeho terajšia (ne)vládna suita sú ich „dieťaťom“. Média vyhrali voľby parlamentné (2020) a takisto média vyhrali voľby prezidentské (2019) a média určili osoby a obsadenie lebo si to takto pravdepodobne niekto prial ! To si Zuzana Čaputová nevšimla ani tento, Igora Matoviča facebookovi status zo dňa 20.7.2020, ktorým abnormálnym spôsobom dehonestuje svojho politického protivníka, rivala, ale aj partnera (dôležité hlasovania v NR SR aj napriek tomu, že nateraz má Igor v NR SR ústavnú väčšinu, nie je to na veky !). Pre tých, čo nemajú možnosť navštíviť jeho detinskú facebookovú stránku, si dovolím odcitovať v plnom znení (verejne dostupné, teda nezakázané! – https://www.facebook.com/igor.matovic.7) – „Peťko, prosím, podpíš to Robkovi, nerob drahoty. Pánovi si slúžil verne 20 rokov. Kryl si jeho mafiánske činy, zametal si stopy, obhajoval pred ľuďmi aj tie najhoršie zločiny, ktoré vaša mafiánska banda páchala … až na systém, ktorý ste spolu vytvorili, doplatili životom dvaja mladí ľudia.

Vieš, pre mňa ten, kto zlo kryje, rovnako zlo pácha. Ty si v tom preborník, tak sa neser a podpíš mu to. Prestaň sa hrať na niečo iné, keď si len jeho obyčajný klon. Áno, nemá jamôčky a pekný kukuč, je z neho len zodratý starý pes. Zodral sa však pre teba a tebe podobných – riťolezov a šplhúňov po cudzých chrbtoch a ty si mu taký nevďačný.

Podpíš mu to a ukáž, že ste stále jedna žumpa. Ukáž, že držíte spolu a dokáž pánovi, že po voľbách môže s tebou opäť naplno rátať.

Šup, šup, mucko. Pán vďačnosť čaká.

#MafiaNezomrelaMafiaTrvá“ ( v slovnom spojení „cudzých chrbtoch“ má síce byť „í“, ale to nepovažujem za neprekonateľný prehrešok, len chcem poukázať nato, že tí čo mne neústale vyčítajú gramatické chyby, by si mali uvedomiť, že to sa stáva a oveľa dôležitejší je obsah článku. No, ale ako vidíte „zamestnanci“ SAV na úseku používania slovenského jazyka aj majster tesár sa utne, teda aj predseda vlády SR sa gramatický utne !)

Čo na toto povieš , občan SR a hlavne volič Igora Matoviča a jeho, výlučne jeho strany OĽANO a spol. ?!

Áno aj ja si myslím, že správanie sa Petra Pellegriniho a jeho zradcovskej desiatky je pokrytecké, keď naďalej zotrváva v NR SR, ale to neznamená, že sa budem na jeho adresu, verejne na sociálnych sieťach takto vulgárne, grobiansky vyjadrovať a to som radový občan SR bez akého koľvek vplyvu na politicky vývoj v našej republike, pravda ak pominiem, že raz za štyri roky mám tu česť ísť k parlamentnej volebnej urne !

Pýtam sa,  je normálne, aby sa predseda vlády SR vyjadroval o svojom predchodcovi, trojnásobnom predsedovi vlády SR, ako o „zodratom starom psovi“ ?! Je normálne, aby sa predseda vlády SR vyjadroval ešte stále, k podpredsedovi NR SR (mimochodom Igor ty si podriadený NR SR !!!), ako o „muckovi“ a odkazuje mu „…tak sa neser a podpíš mu to…“

Je normálne a vôbec v spoločnosti akceptovateľné, aby predseda vlády SR zovšeobecňoval a nazval všetkých členov, sympatizantov a voličov politického súpera (v tomto prípade SMER-SD, ale on Igor, to kedykoľvek bez váhania použije aj vo vzťahu k svojmu koaličnému partnerovi) – „…mafiánska banda…“ ?! Je normálne, že nazve časť súčasnej parlamentnej opozície – „…ste stále jedna žumpa…“ ?! NIE, nie je to normálne !!! Národ slovenský a občania SR je potrebné sa voči tomu, v intenciách platného zákona na území SR vzoprieť !!!

Toto Zuzana Čaputová nevidí, nepočuje ?! Toto koaliční, ale aj vlastní poslanci Igora Matoviča nevidia a nepočujú ?! Ak nie, tak potom ste rovnakí, ako Igor Matovič ! A ak nie ste rovnakí ako Igor Matovič, tak potom, ak pokrytec Peter Pellegrini nechce, aby sa na listine, ktorá musí obsahovať aspoň 30 podpisov na zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR na odvolávanie predsedu vlády, ocitol čo i len jeden podpis od zákonodarcov z K-ĽSNS, tak tam pripojte aj vaše hlasy a nebuďte tiež pokrytcami resp. farizejmi, ako jeden z vašich podpredsedov NR SR, ktorého takto nazval vami nominovaní a zvolení predseda NR SR ! Alebo to zahrajete, ako politický farizej z vašich radov Juraj Šeliga, že radšej strpí klamára, duševného zlodeja, arogantného človeka na čele ich vlády, ako by mal riskovať, že sa k moci opäť dostane Robert Fico. Nuž takúto politickú hlúposť môže z úst vypustiť len naozajstný politický pokrytec a farizej. To akoby Juraj Šeliga povedal toto – „…nemôžeme si teraz dovoliť povalenie vlastnej vlády, ba dokonca ani predčasné voľby, lebo ľudia vidia akí sme politickí diletanti, akí sme neschopní vládnuť a ľudia budú radšej voliť Fica, ako nás neschopákov…“ Áno presne z toho máte strach ! Máte strach, že by ste sa vo svojej politickej kariére už nikdy nedostali k vládnym a iným štátnym funkciám a poniektorí z vás, drvivá väčšina už ani nie do NR SR, ale ani do regionálnych parlamentov resp. zastupiteľstiev. Ak sa k riešeniu problému zvaného „Igor Matovič“ postavíte, tak, že to nevidíte, nepočujete, tak vás čaká presne to, čo je napísané vyššie v texte !!!

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.