Založ si blog

Keď Sulík robí Matovičovi zo života peklo. .. !

…všetci si veľmi dobre pamätáme na Sulíkov výrok po PV 2016 na adresu vtedy vzniknutej vládnej koalície (SMER-SD, SNS, MOST-HÍD a SIEŤ) – „…budeme sa im dívať na prsty a robiť im zo života peklo…“. Na tento Sulíkov nehorázny výrok vo vzťahu k vtedajšej vládnej koalícií, by nemal zabúdať Igor Matovič ani dnes, pretože Sulík zo svojich predsavzatí neupustí hlavne, ak sa jedná aj o vládu, ktorej je „pevnou“ súčasťou – viď „roky“ vlády Ivety Radičovej. Sulík to dnes robí rafinovane, tvári sa, že je „pevnou“ súčasťou vládnej koalície, ale keby mohol tak Igora utopí v lyžičke vody (platí to aj opačne) ! Je pravda, že Matovič si to zaslúži hlavne kvôli jeho predvolebným výrokom, že jemu je jedno či sa jedná o opozičnú stranu alebo stranu vládnej koalície, on bude vždy do všetkých rúbať rovnako a všetkým sa bude pozerať na prsty detailne, ale keď sa niekto chce pozerať na prsty jemu, tak to už je podkopávanie vládnej koalície a nerozumie tomu, prečo to ten Richard robí ! Jasné je aj to, že obidvaja páni sú nadmieru ješitní a neznesú, žeby mal jeden druhému nejakým spôsobom podliehať. Igor neznesie, aby sa mu niekto priečil,  jeho „geniálnym“ rozhodnutiam a Richard zase nedopustí, aby niekto robil z neho hlupáka, hlavne keď je presvedčený, že len jeho postup pri prekonávaní korona krízy je ten najsprávnejší !

Vôbec sa teraz nemienim venovať týmto dvom pánom, lebo jedno je jasné, Vám páni Igor a Richard (ale aj Boris a Veronika) urobia peklo zo života občania SR, pretože svojimi neadekvátnymi rozhodnutiami v tejto dnešnej ťažkej dobe, ktorú ste jednoznačne zavinili vy a nie korona, robíte nám všetkým občanom SR zo života peklo (pravda okrem našim „vzorom“, však Igor ?!) ! Občania SR vám to onedlho spravodlivo spočítajú a vaša politická „hviezda“ rýchlo zhasne .

Vzhľadom na dnešný vývoj „korona krízy“ je nutné okamžite vykonať nasledovné – vrátiť život v SR do normálnych koľají, ako keby ani žiadna korona nebola, lebo čo je to za „hrozba a pliaga“, ktorá sa samo vylieči ?, zrušiť povinné nosenie rúšok, kto ma strach a stále je pod vplyvom zastrašovania zo strany Matoviča, tak nech si ho nosí pre mňa, za mňa aj v noci do postele, ale jedno je jasné, človek stráca imunitu aj tým, že nevdychuje čerstvý vzduch, ale odpad, ktorý vydychuje, naozaj nechápem ľudí, ktorí sa odmietajú nadýchnuť čerstvého vzduchu a veria nezmyslom, že ho akési platene rúško ochráni pred nano vírusom, ktorý v podstate sa v jeho okolí ani nenachádza a zdravému jedincovi ublíži asi tak, ako keď na slona sadne mucha !!!

A z povolebného obdobia po PV 2016 ešte jeden výrok, terajšieho Igorovho koaličného súpútnika – Peter Pčolinský „…na každú sviňu sa voda varí…“ Čo myslíte Igor Matovič, koho dnes občania SR, ktorí dychtia po normálnom živote – pracovať, vzdelávať sa, tešiť sa zo života, dnes nazývajú týmto názvom zvieratka, ktoré nám na tanieri tak neodolateľne chutí ?! A čo myslíte Igor Matovič, aká horúca je už tá voda v ktorej sa má toto „zvieratko“ uvariť …?!

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.