Založ si blog

Víkend plný nenávisti, lži a jedinej terajšej liberálnej totalitnej pravdy !

Tento ostatný mediálny víkend bolo niečo, čo môžem celkom kľudne pomenovať „chvála bohu, že je už za nami !“ Toľko jednostranných „právd“ a nenávisti na obdobie z pred roka 1989 nemali média v sebe ani počas vládnutia komunistov pred týmto rokom. Z každého média či tlačeného alebo televízneho, a bolo jedno o akú televíziu sa jednalo, sa na nás od skorého rána, do neskorého večera valili samé negatíva o období z pred roka 1989. Veď hádam niet väčšieho príkladu totality jedného „pravdivého“ názoru, ako ten čo sme tu počúvali celé posledné obdobie, ktoré vyvrcholilo práve včera v nedeľu. Ja som nezachytil jediný iný názor na obdobie z pred roka 1989, ako ten, ktorý sa včera dookola omieľal. Netvrdím, že život pred rokom 1989 nebol bez chýb, ale vytvárať v dnešných mladých ľuďoch, ktorí sa narodili po roku 1989, len samú negatívnu emóciu o živote počas socialistického zriadenia v štáte, je, ak použijem slušný slovník, absolútne nedemokratické a s tou „ich“ deklarovanou demokraciou nemá nič spoločné. Každý, kto „mohol“, a včera mu bol položený mikrofón pred ústa, si mohol naozaj slobodne ponadávať na obdobie z pred roka 1989, a najtragikomickejšie vyznievali z úst ľudí, ktorí buď boli vtedy ešte len deťmi, alebo sa narodili až po 1989, alebo tých, čo pred rokom 1989 úzko spolupracovali s vtedajšou mocou, lebo mali z toho prospech a následne po 1989 rýchlo otočili kabát a vtierajú sa do priazne dnešným „demokratickým“ vládcom. Nuž, ale nepostrehol som, že by si včera mohol niekto aj „slobodne“ a „demokraticky“ vysloviť svoj kritický názor na to, čo sa tu stalo a deje po roku 1989, keď sa hlavne strategické podniky, na ktorých každý múdry štát stavia svoju sociálnu a pro občianskú politiku, za drobné predali západnému korporátu, lebo oni na to aj pred, aj po roku 1989, striehli ako supy. Už sa nebudem podrobne rozpisovať, ako sa malo po roku 1989 pokračovať v transformácií nášho socializmom vybudovaného hospodárstva, aby sa stalo výkonnejšie, lebo v predchádzajúcich článkoch som to pomenoval celkom jasne a konkrétne.

Dnes len chcem poukázať na jednu podstatnú skutočnosť, že včera sa donekonečna omieľalo, akú že tu máme slobodu vo vyjadrovaní, sa a nikto Vás za to nenaháňa a neposiela do väzenia. Nuž vážení liberálny demokrati, toto je absolútne klamstvo. Skúste dnes na pracovisku vysloviť kritiku na svojho zamestnávateľa, nech je už akokoľvek pravdivá ! Čo sa stane?! Áno neskončíte vo väzení, ale na úrade práce, bez práce, bez istoty príjmu, lebo vaša pravda sa dnes nehodí, nekorešponduje s tou jedinou pravdou, a to pravdou mocných a nedotknuteľných, lebo oni sú Tí čo vlastnia výrobné prostriedky a tým pádom aj „pravdu“, a Vy ste len obyčajná spodina, ktorej keď sa niečo nepáči, tak nech sa páči je sloboda, hajde ho na ulicu, alebo choď si mudrovať niekde inde, u nás to trpieť nebudeme ! Tak toto je tá dnešná sloboda. A že máme slobodné voľby, áno ?, a v čom sú slobodné ?! V tom, že všetky média bez výnimky nás „pravdivo“ informujú, že len Tí jedni sú dobrí a Tí druhí sú dokonca hrozbou pre našu republiku a ohrozenie „slobody“ a „demokracie“ ! A na základe takýchto zavádzajúcich a manipulatívnych informácií sa občan rozhoduje slobodne !? Nuž ťažko ! A keď nedajbože po PV 2020 zvíťazí len tá „jediná“ liberálna, neoliberálna a ultraliberálna „pravda“, tak čo sa bude diať s tými, ktorí s takouto „pravdou“ nesúhlasia. Nechajú ich „demokrati“ liberáli na pokoji a povedia je to je Váš názor a pracujte ďalej, tak ako do teraz ? Nuž určite nie !, začnú „demokratické“ čistky (zažili sme ich v období „demokratickej“ vlády p. Mikuláša Dzurindu !), vyhadzov z práce, očierňovanie, kriminalizácia a pod. Nuž a toto nie sú totalitné maniere ?!

Veru, môj záver je taký, že tá totalita čo tu bola pred rokom 1989, bola hlavne ideologická, ale dnes je tu omnoho horšia totalita, a to je totalita ekonomická, lebo ak má dnes niekto k dispozícií „veľké“ peniaze, tak Vás silou týchto „čistých“ peňazí, či už domácich alebo zahraničných, dokáže zo dňa na deň zničiť, potupiť a odrovnať do konca Vášho života.

A na záver ešte jedná otázka na dnešných „demokratov“, ktorí si uzurpujú právo, že len tá ich pravda je tá jediná a pravá – ak sa dnes koná nepovolená demonštrácia, lebo síce je deklarované, že občan má právo na zhromažďovanie sa, ale ak nie je povolené príslušnými orgánmi, tak ako dopadne takéto zhromaždenie „slobodných“ občanov, keď nie je v súlade s tou „Vašou“ jedinou pravdou ?, Vás novodobých totalitárov, len máte na sebe iné rúcho, áno skončí násilným a možno aj brutálnym rozohnaním „slobodných“ zhromaždených občanov v duchu „demokratických“ princípov (viď napr. žlté vesty vo Francúzsku) !

Verím, že takýto „pravdivý“ víkend, o živote v našom štáte pred rokom 1989, sa už nebude nikdy opakovať pred „víťazným“ 17. novembrom, a začne sa o týchto socialistických rokoch hovoriť aj to „B“ a nielen to jediné „pravdivé“ liberálne „A“ !

 

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.