Založ si blog

RTVS o 5 minút 12, nedeľa 03. 11. 2019 – p. Uhrík bol len do počtu ? !

RTVS, aby sa v budúcnosti vyhla obvineniu zo strany platcov koncesionárskych poplatkov, voličov a sympatizantov K-ĽSNS , tak čas od času (približne raz 6 mesiacov) pozve do svojej politickej relácie O 5 minút 12 aj zástupcu K-ĽSNS. Do poslednej relácie si RTVS pozvala našich europoslancov a pre niektorých divákov, keď si prečítali tému tejto relácie a obsadenie, sa to mohlo zdať, že sa bude jednať o nudnú debatu, lebo téma európskeho parlamentu je pre mnohých občanov SR dosť vzdialená a aj nezaujímavá. Ak však je v relácií zastúpená aj strana, na ktorú každý len nadáva a beztrestne ju uráža hlavne neopodstatnene, tak diskusia až taká nudná nemusí byť, a to sa stalo aj v tomto prípade. Aj keď sa všetci diskutujúci snažili vystupovať na politicky slušnej úrovni, moderátora nevynímajúc, nebolo možné si nevšimnúť, že jeden z tých europoslancov, tam bol ako keby navyše a hlavne preto, aby sa nepovedalo, že RTVS je v obsadzovaní hostí do tejto relácie nevyvážená . Tým europoslancom bol samozrejme p. Milan Uhrík z K-ĽSNS, ktorého síce spoludiskutujúci nenazvali fašistom, ale naložili mu do extrémistov a rasistov a medzi riadkami aj do xenofóbov, a hlavne sa mu snažili preukázať, že oni sú tí slušní europoslanci a on je veľmi neslušný, neokrôchaný, a bude sa ním musieť zaoberať akási eurokomisia a najvyšší trest je div sa svete aj odobratie mandátu europoslanca !, neslýchané až drzé a arogantné !

Prečo si myslím, že tam bol p. Milan Uhrík len do počtu ?, nuž práve preto, že všetky ostatné média či tlačené alebo audiovizuálne sa o tejto debate europoslancov zmieňovali len o tom, čo povedal p. Robert Hajšel (SMER-SD), p. Ivan Štefanec (KDH) a p. Peter Pollák (OĽANO), na čom sa oni zhodli a o p. Milanovi Uhríkovi nikto nič, jednoducho vzduch ! Pritom práve informácie, ktoré sme si mohli z prostredia europarlamentu od tohto nášho slovenského europoslanca vypočuť, boli práve také, o ktorých sa z našich „mienkotvorných“ médií nedozvieme, a zaujímavé na tom bolo hlavne to, že tieto jeho informácie nikto zo spoludiskutujúcich ani náznakom nevyvrátil, ba sa ich ani nedotkli, čo naznačuje, že p. Uhrík „netrepal“ do vetra . A teda poďme k podstate veci. Prvá otázka od „nezávislého“ moderátora p. Mareka Makaru na p. Uhríka bola, či sa ospravedlní za svoj status o „europoslankyni“ Petra De Sutter za to, že „ju“ nazval chlapom v ženskom oblečení ! No a ako inak sa dá nazvať transvestita – muž, ktorý sa oblieka do ženských šiat a takto chodí na verejnosti. Áno je to chlap, ktorému sa páči, keď je v ženských šatách, keď sa cíti ako žena a páči sa mu hlavne aj to, že ho oslovujú ako ženu, ale pritom je to fyzický pod tými šatami chlap. Prosím Vás čo je na tom urážlivé, tak buď sa k tomu otvorene priznávam a nehanbím sa za to že som chlap v ženských šatách alebo sa zato hanbím a urobím všetko preto, aby to o mne nikto nevedel . Pomenovať takéhoto človeka pravým menom, nie je ani neslušné a už vôbec nie extrémistické !, a stíhať niekoho za vyslovenú pravdu, tak to je naozaj už za čiarou, hlavne keď sa všetci tzv. „demokrati“ oháňajú „výdobytkom“ Veľkého novembra 1989, vravieť pravdu a bez cenzúry !!! No a za toto pravdivé pomenovanie jednej „europoslankyne“, sa p. Uhríkovi od p. Ivana Štefanca a p. Petra Polláka dostalo až neuveriteľných pokarhaní , že p. Uhrík je extrémista a je nadmieru neslušný, keď poukazuje na vzhľad svojho kolegu resp. „kolegyňu“ v europarlamente ! Ale vážení europoslanci Štefanec a Pollák, p. Uhrík sa nevysmieva z toho že dotyčná osoba má kučeravé vlasy, veľké ústa alebo nebodaj krivý nos, to ani náhodou, on len poukázal na to, že je to chlap a necháva sa oslovovať ako žena, oblieka sa ako žena a snaží sa robiť všetko ako žena a pritom to žena nie je ! Takže on sa jej nevysmieva za výzor, len pravdivo pomenoval, že je to chlap ! To si viete predstaviť, žeby niekto taký bol vo vašich „rodných“ stranách alebo, žeby sa po NRSR pohybovala takáto transvestit osoba, ako by ste ju pravdivo pomenovali ?. odpoveď nechám na Vás. Pre našu slovenskú kresťanskú a konzervatívnu spoločnosť je niečo také nepredstaviteľné a ani neprípustné . Nemám voči transvestitom a iným podobným sexuálnym úchylkám nič, ale na verejnosť a do nášho bežného života to jednoducho nepatrí, pevne verím, že ani nikdy patriť nebude !, a v súkromí nech si každý robí čo chce, ak tým neubližuje druhému. Bodka .

Ďalšia z veľmi dôležitých informácií, ktorú nám p. Milan Uhrík poskytol bolo aj to, čo je jedna z príčin, že sa občania VB rozhodli opustiť EÚ, je hlavne, že im, ale aj nám všetkým, diktuje EÚ nezmyselné kvóty a podmienky pre výkonnosť domáceho hospodárstva. Rybári z VB musia ročne „vrátiť“ späť do mora približne dva milióny ton určitého druhu rýb (lebo sa nedá, aby sa aj s ostatnými nedostali do sietí), lebo by tým porušili povolenú kvótu, a pri tom tieto ryby vracajú späť do mora už zdochnuté, pokiaľ ich na palube nevytriedili, a týmto sa ich strata  kvôli tomu ročne vyšplhá nad 3,5 miliardy eur ! Tento nezmysel už „zelení“ nevidia ?!

Ďalšou snahou moderátora o znemožnenie p. Milana Uhríka bola aj otázka, či nie sú v európskom parlamente „nepotrební“ takíto nezaradení poslanci do jednotlivých frakcií, lebo takto nemôžu absolútne nič dokázať a presadiť ! Tu p. Milan Uhrík moderátora dostal okamžite „do laty“ tým, že dal príklad o hlasovaní jedného z veľmi dôležitých eurozákonov, ktorý neprešiel aj vďaka dvom „nezaradením“ hlasom europoslancov za slovenskú K-ĽSNS – eurozákon – euro uznesenie č. 154/2019, ktorý predložili liberáli o zintenzívnení presídľovania Afričanov do EÚ (utečencov, migrantov a pod.).

Rozdiel medzi nezaradenými poslancami v europarlamente a medzi nezaradenými v NRSR je obrovský ! Zatiaľ čo „nezaradení“ europoslanci sa stávajú v europarlamente nezaradenými tým, že nevstupujú do žiadnej z vytvorených frakcií (niekto by povedal, že ich tam nechcú) lebo im ideovo nevyhovuje, ba priam až prekáža, a sú nepodplatiteľný, tak v NRSR sa poslanci stávajú nezaradenými nie tým, že po voľbách ich nikto do klubu (frakcie) nechce, ale že predčasne pred ďalšími voľbami svojvoľne a hlavne z „nezištných“ dôvodov, tieto kluby (frakcie) opúšťajú a tiež sa stávajú „nepodplatiteľnými“ !

A prečo si myslím, že v uvedenej relácií bol p. Milan Uhrík len „dopočtu“ ?!, nuž preto, že po odvysielaní tejto relácie sa v žiadnom „slovenskom“ médiu neobjavila ani len zmienka o tom, že v diskusií bol prítomný aj europoslanec za K-ĽSNS a už vôbec žiadna z jeho myšlienok a viet, ktoré v tejto relácií vyriekol. Ale nevadí, buďme „vďační“ RTVS, že vôbec pozvala do diskusie aj zástupcu K-ĽSNS a občan, divák a oprávnení voliči si už svoj názor urobia sami !

Záver :

Vážení pani europoslanci Pollák, Štefanec – to čo Vy označujete u p. Uhríka ako neslušnosť a začiatok extrémizmu v súvislosti s jeho vyjadrením na jedného, jednu Vašu kolegyňu, kolegu, tak ja to u Vás nazývam farizejstvo, lebo povedať o niečom resp. o niekom pravdu nie je neslušnosť, ale pravdovravnosť a na druhej strane nepovedať o niečom resp. o niekom pravdu nie je slušnosť, ale farizejstvo.

A vo vzťahu k Vám p. Pollák ja nebudem farizej . Vy ste sa v diskusií vyjadril, že vy ste Róm a budete ešte rok Róm a ešte tri roky Róm a potom budete čo ?, budete niečo podobné ako Petra DE Sutter ? Pre mňa do konca života budete Cigán a to vôbec nie je hanlivý názov Vášho etnika, ale je to názov, na ktorý by ste mali byť pyšný, lebo stáročia sa takto na našom území a v strednej Európe nazývate a aj vďaka tomuto Vášmu pomenovaniu Cigáni, mohli vzniknúť také filmové skvosty ako Cigáni idú do neba, vo filme Tisícročná včela vystupujú tiež Cigáni, v seriály Strýko Ragan, tiež vystupujú a sú pomenovávaný Cigáni, mohli vzniknúť unikátne hudobné telesa Cigánsky diabli, Cigánske husle, Cigánska muzika, pesničky ako sú Cigánsky barón (sem Já…), Cigán černý Cigán, pokrmy ako je Cigánska pečienka a pod. Hanbíte sa za to, ja si myslím a som presvedčený, že by ste na svojich predkov Cigánov mal byť hrdý a verte, že ja na nich hrdý som. Alebo si pri Vašom liberálnom myslení domnievate, že by sa všetko čo sa doteraz v súvislosti „Vášho“ pomenovania Cigán, Cigáni, malo zakázať alebo všetky tieto vyššie menované skvosty povinne premenovať na Rómovia idú do neba, Rómsky diabli, Rómska muzika, Rómska pečienka, Rómsky barón a pod. Nepripadá Vám to smiešne resp. až farizejské. Apropo prečo vo Vami uznávanej liberálnej Veľkej Británii a na celých Britských ostrovoch sa Rómovia stále pomenovávajú názvom Gipsy a ani náhodou ich tam za to nenapádajú že sú extrémisti, fašisti a pod. prívlastky. Nie, jednoducho toto je ich pravý a zaužívaný názov a všetci sú spokojný. Vyhľadajte si v slovenskom slovníku čo znamená slovo gipsy a potom povedzte, kto je tu pravdovravný a slušný, a kto je tu farizej, extrémista, xenofób a pod. ( https://slovnik.aktuality.sk/preklad/v/?q=gipsy )

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 07:38

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.