Založ si blog

TA 3, pokojný Harabin, „antikrist“ Hlina a nervózna moderátorka

V nedeľnej (13.10.2019) politickej relácií TA3 „ V politike“ sme mali možnosť sledovať „diskusiu“ dvoch absolútne odlišných videní sveta a to rozhľadeného a pokojného p. Harabina a nepríčetne nervózneho až násilníckeho p. Hlinu. Za toto personálne obsadenie je potrebné TV TA3 naozaj úprimne poďakovať. Čo už z jej strany bolo nie dobré, bolo to, že po niektorých výrokoch p. Harabina, pôsobila p. redaktorka TA3, Anka Žitná, až príliš nervózne a zo zachmúreným obočím sa obracala na p. Harabina s tým, že sa má vrátiť k téme a pritom bol absolútne v súlade s témou ! Neustále mu skákala do rečí a pretrhávala jeho súvisle myšlienky zámerne, aby mu prekazila povedať súvisle to, čo povedať chcel. p. Hlinovi nechávala pomerne väčší priestor na jeho „kľudné“ vyjadrovanie sa a dospelo to až tak ďaleko, že už ani zjavne p. Hlinovi naklonená pani moderátorka, ho musela upozorniť, aby nezvyšoval hlas, a my diváci pri TV obrazovkách sme už len čakali, kedy sa „antikrist“ p. Hlina postaví z kresla a fyzický p. Harabina napadne. p.Hlina vyčítal p. Harabinovi, že je celý svoj profesijný život „nacucnutý“ na štátne peniaze. Nuž vážený p. Hlina, nepoznám vo vyspelom demokratickom svete štát, kde by výkon súdnej moci bol realizovaný na živnosť alebo, ako iná forma súkromného podnikania ! Nezdá sa Vám, že ste sa týmto svojim neuváženým výrokom dotkol všetkých sudcov na Slovensku ?! Ďalej vyčítal p. Harabinovi, že bol členom KSČ, ale brvno vo svojom oku, nevylučuje úzku spoluprácu s p. Kiskom, tak isto členom KSČ pred rokom 1989, tak to už nevidí, a na p. Kiskovi nevidí ani iné protikresťanské „aktivity“ nezlučiteľné s morálkou kresťana, na ktoré už nestačí, len päť Otčenášov a desať Zdravas Mária, ale riadny svetský súd !

Ďalej p. Hlina vyčítal p. Harabinovi, že odsúdil pred rokom 1989 akéhosi chudáka farára a ten napokon, ako bezdomovec zomrel v Prahe. Nuž p. Harabin by mal verejnosti jasne vysvetliť o akýže to trest pre menovaného farára išlo a za čo to bolo, aby nám všetkým bolo jasné či p. Hlina mal aspoň za mačný mak pravdu, alebo je to opäť všetko inak. Apropo p. Hlina, keď sa malo s tým úbohým farárom, tak „neľudský“ zo strany p. Harabina zaobchádzať, tak prečo ten chudák umiera, ako bezdomovec v Prahe a nenašiel sa na Slovensku ani jeden farár, ktorý by si tohto „nespravodlivo“ odsúdeného kňaza prichýlil na svoju faru, a po „nežnej“ by boli obidvaja vysvätení minimálne za biskupov ?! A prečo dnes voči farárovi Mariánovi Kuffovi prechovávate takú averziu, keď on naozaj „zbiera“ zblúdile duše z ulice, aby ich na svojej fare priviedol na správnu kresťanskú cestu ?!

No a keď ste prešiel na konšpiráciu typu, že každý kto si na PC otvorí facebookovú stránku p. Harabina, tak sa mu tam infiltruje „červ“, ktorý jeho PC zahltí informáciami, že si dotyčná osoba prezerá porno kanály, tak to ste už naozaj, ale riadne zabil !!! Toto si už ani nezaslúži žiaden komentár !

Viete p. Hlina, ja som si Vás na začiatku, keď ste sa stal predsedom KDH, aj vážil a dokonca som vám aj fandil, lebo politika pod „starými“ predsedami KDH a „starými“ členmi KDH, bola naozaj sebazničujúca, ale ako náhle ste sa rozhodol spolčiť sa, s tak neoliberálnou „zberbou“, ako sú PS/SPOLU a následne aj s politickým subjektom Za ľudí, ktoré zakladal najčistejší z najčistejších p. Kiska, tak to je už naozaj prisilná káva a môžete sa dušovať, koľko chcete, že KDH bude silnou súčasťou NR SR po voľbách 2020, nuž p. Hlina pri takejto protikresťanskej a antikristickej politike – NEBUDE !

Vaše včerajšie vystúpenie v TV TA3 bolo naozaj nešťastné a pre väčšinu kresťanov Slovenska aj zahanbujúce, pre tu Vašu nenávisť a zlobu, ktorá včera z Vás priam sršala, Vy nepoznáte to Ježišovo „miluj nepriateľa svojho a keď Ťa udrú na jedno líce nastav aj to druhé“ ?! Ja netvrdím, že sa máte nechať politicky dobiť na politickú smrť, ale spôsob akým ste vystupovali, nie je zlučiteľný s vystupovaním predsedu KDH, a už vôbec nemá nič spoločné s vystupovaním kresťana !!!

Na záver p. Hlina, naše „mienkotvorné“ a „nezávislé“ média, stále na nepohodlných politikov (SMER-SD, SNS, K-ĽSNS, občas aj Most-HÍD), hľadajú akési pikošky a hlavne špinu, a spriadajú rôzne konšpiračné prepojenia na jednotlivých mafiánov a pod. Nuž potom neviem prečo vo Vašom prípade tieto média „spia“ a nezisťujú Vaše prepojenie na jedného, podľa slovenskej „demokratickej“ opozície, z najväčších „zloduchov“, nie len strany Smer-SD, ale aj celej histórie slovenskej politiky na pána Róberta Kaliňáka, keď ste sa pre Plus JEDEN DEŇ (https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/nanapadny-bohac-alojz-hlina, 18.03.2010)) v jednom s Vami robenom rozhovore vyjadril nasledovne : „Tykám si len s Robom Kaliňákom, ktorý nám pomáhal ako právnik, keď sme pred osemnástimi rokmi zakladali firmu“ !

Ja si myslím, že naše „čisté“ a „pravdivé“ „mienkotvorné“ média by sa toho mohli chytiť a mali by Vás s týmto „mafiánom“ z najväčšej „mafiánskej“ strany na Slovensku nejakým spôsobom spojiť a tiež z Vás spraviť „mafiána“, veď to predsa nemôže byť len tak, že práve Robo Kaliňák Vám pomáhal a Vy s ním nemáte nič spoločné, to jednoducho nevysvetlíte, a čo na to Váš budúci koaličný partner p. Igor Matovič, ktorý sa netají tým, že on aj svojim „vlastným“ vo vláde bude nastavovať zrkadlo, to sa neobávate, že tento pán na najbližšej svojej tlačovej besede, či už pred voľbami, alebo po voľbách, keď už budete „jedná banda“ vo vláde, vytiahne akúsi fotografiu s pred niekoľkých rokov na ktorej sa objímate s p. Robom Kaliňákom a bude požadovať od Vás vyvodenie politickej zodpovednosti, veď podľa jeho politickej logiky, ste rovnaký gauner ako Robo Kaliňák. ?!

Záver :

Viac sa obávam účasti KDH v NR SR po PV 2020 a jej „antikristickej“ politiky, ako účasti v NR SR p. Harabina a zástupcov strany Vlasť, prečo ?, tak to je snáď absolútne jasné z vyššie uvedeného textu !

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.