Založ si blog

Hudobný hit tohto leta, až do PV 2020, pre PS/SPOLU, Za ľudí, KDH, SaS, OĽANO

Vážení priatelia zo spolku „Čističov“,  (pridajte sa aj Vy, mienkotvorné, konšpiračné média, Denník N, SME, Aktuality.sk, TV JOJ, TV Markíza, RTVS, tento letný hit je aj pre Vás a aj o Vás), viete čo, poďme si celé Slovensko zaspievať :

S pánom Bohom, iďte od nás, neubližujte, neubližujte, žiadnemu z nás „, posielam Vám posledné zamávanie !

 

PS:

Vedzte milí „Čističi“ a „mienkotvorné“ konšpiračné média, aj keď som to vymyslel vlastnou hlavou, absolútne mi to nebude vadiť, keď tento text piesne zľudovie, a nenárokujem si ani na honorár !

Mojim honorárom bude (a to sa nedá zaplatiť žiadnymi peniazmi, ani Sorosovskými satanskými dolármi, ktoré Vy tak, bezmedzne milujete, neporovnateľne viac, ako svoj vlastný národ a Slovenskú republiku!) , Váš odchod z politickej scény Slovenska !

 

A pospolitý ľud si ju bude spievať všade, pri práci, v záhradkách, na poli aj pri rannej toalete, tak ako sme to videli v starých českých pohádkach, keď z kráľovstva hnali, hlavu pomazanú, krále Kazisvěta !  .

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.