Založ si blog

Truban, Beblavý, Kiska, Hlina – čističi ? !

Bol som veľmi milo prekvapený, keď som si pozrel na TA3 piatkovú (16.08.2019) tlačovú besedu týchto štyroch pánov.

Už som sa zľakol, že každý z nich povie jednu, dve zásadné priority, zo svojho volebného programu do parlamentných volieb 2020, ktorú v prípade zostavenia vlády, budú ako koaličný partner považovať za hlavné a zásadne body programového vyhlásenia vlády.

Od p. Trubana som očakával, že PS bude mať za prioritu školstvo, a zásadná reforma by sa mala odvíjať od toho,  ako naše deťúrence budeme vzdelávať v užívaní drog, tak, aby s tým dokázali skončiť, kedy oni uznajú za vhodné.

Od p.  Beblavého som očakával, že SPOLU, bude mať ako jeden z najpodstatnejších bodov do programového vyhlásenia novej vlády, založiť Ústav pamäti národa na divoké privatizácie z pred roku 1993 a po ňom, aby sa preverilo, kto čo sprivatizoval, ako sa k majetku dostal a akým spôsobom s ním následne naložil – napríklad Palmy Tumys, lebo „padni komu padni“ a samozrejme zaviesť „Kaníkovskú“ reformu sociálnych opatrení.

Od p. Kisku som očakával, že v budúcej vláde bude presadzovať novelu daňového zákona, tak, aby sa už nikomu nestalo, že nebude vedieť, ako si uplatňovať daňové odpočty a dane ako také, pri predvolebnej kampani. A samozrejme aj návrh novely zákona o Katastroch nehnuteľnosti, tak aby boli všetkým zrejme majetkové pomery, hlavne pri nadobúdaní cudzích pozemkov.

Od p. Hlinu som očakával, že do budúceho programového vyhlásenia vlády bude bezpodmienečne presadzovať zákon o ochrane života, dodržiavať  Ústavu SR v zmysle, že rodina je otec, matka a deti, žiadne pokusy na osvojovanie si detí partnermi rovnakého pohlavia, žiadne sobáše gayov a lesieb, žiadne pokusy o určenie desiatich pohlaví, lebo od nepamäti sú ľudia, len muž alebo žena. Dodržiavanie kresťanskej morály a dodržiavanie desiatich Božích prikázaní napr. miluj blížneho svojho ako seba samého a už nikdy žiadna nenávisť, nepokradneš, nezosmilníš, „hoď kameňom prvý, ten čo si bez viny a hriechu!“  a pod.

No, ale páni nás nesklamali a jeden po druhom, sa menili pri mikrofóne a ich jedinou témou bolo, ako zničiť zlo „ficovizmu“ a najzábavnejšie a najtragickejšie zároveň, na tom bolo, že ten nasledujúci rečník začínal svoj prejav tým, že už bolo všetko jeho predchodcom povedané, ale ešte našiel ďalšie nenávistne reči na „ficovizmus“. Vyzývali prítomných novinárov nech píšu čo najviac „skutočných právd“ o „ficovizme“, a ústami p. Beblavého boli uistený „ ..a My Vám v tom budeme pomáhať !“ (no hnus a hnoj !)

Základnou myšlienkou ich tlačovej besedy bolo, že ak nedajbože sa po voľbách pozliepajú a vytvoria vládu, nebudú vládnuť, ale budú čistiť ! Teda, poučenie z krízového obdobia „mečiarizmu“ a „ficovizmu“ a všetko von až po upratovačku, lebo sa chudera na chodbe parlamentu, keď upratovala, zo slušnosti pozdravila s p. Ficom, tak to už je a musí byť ich človek!, a všetko do basy a My slušní a noví politici tu vytvoríme raj na zemi. O čistení už niečo vieme, nastalo po parlamentných voľbách 1998, kedy nastúpil „dzurindizmus“, ktorý tiež pred voľbami nemal žiaden program, len hádzanie špiny na „mečiarizmus“ a nepovedali, že po voľbách, keď sa dostanú k moci rozpredajú (darujú za bakšiš) všetko, čo sa dalo západným korporátom a korporátom z USA .

Tí dnešný už síce nemajú čo predať, ale za to ponúknu U.S. Army na západnom, strednom a východnom Slovensku lukratívne pozemky na založenie si vojenských základní, aby nás (ich novú vládnu moc) mohli ochraňovať pred krvilačným Ruskom a proti bývalým vládnym stranám, ktorí ich budú chcieť z väzníc zosadiť silou.

  1. Osuský s p. Dostálom, osobne zanesú „pozývací list“ na americkú ambasádu v Bratislave, ale nie potajomky ako to urobili súdruhovia v roku 1968 – 69, ale pompézne, za účasti davu ľudí (minimálne ešte p. Šebej, sl. Farská, no dokopy možno do desať oddaných). Ale tento svoj bod programového vyhlásenia „novej slušnej“ vlády samozrejme nespomenuli. Heslo „So sovietskym zväzom na večné časy“ si zmenia a bude napísané na každej štátnej a verejnej inštitúcií, na „So Spojenými štátmi americkými na veky, Amen !“

Ak vznikne nedajbože po PV 2020, takáto všehochuť vláda, tak tú bude spájať len „slušnosť“ a „nový štýl politiky“ a v žiadnom prípade, to nebudú peniaze z eurofondov a iných štátny zákaziek, a na všetkých pozíciách štátnych a verejných inštitúcií nebudú sedieť „ich (naši) ľudia“, ale akísi ľudia, ktorí nebudú patriť k nikomu ani sebe samému. Takej to vláde predpovedám polčas rozpadu max rok.

Dôvetok :

V jednom ďalších mojich príspevkov Vám opíšem, ako som na vlastnej koži zažil „dzurindovské čistenie“ po voľbách roku 1998, a ako ma 16 mesiacov naháňal a šikanoval brat premiéra „gazdu“ Mikuláša Dzurindu, Miroslav Dzurinda. Bude to zaujímavé čítanie, pri ktorom slušným ľuďom budú naskakovať po chrbte zimomriavky. Som presvedčený, že v tej dobe som nebol sám !

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.