Založ si blog

O 5 minút 12 – 04. 12. 2022 – politické najbahnovejšie bahno!

Ostatná politická diskusia na RTVS O 5 minút 12 bola pre mňa osobne to najbahnovejšie bahno, aké za posledné mesiace RTVS predviedla s moderátorom Marekom Makarom (MM) v tejto politickej relácií.

V hlavnej úlohe tu vystúpila Čaputová s neskoršími komparzistami – Darina Malová – profesorka politológie, Miloslav Bahna – riaditeľ Sociologického ústavu SAV.

 

Celé toto politické bahenné dno RTVS začalo tým, že MM sám „diskutoval“ s Čaputovou a to tak servilne, že samotná Čaputová musela začať svoje odpovede na jeho komentované otázky veľakrát takto – „Presne ako hovoríte“!!!

Teda moderátor MM bol až tak votretý do priazne Čaputovej svojimi servilnými komentovanými otázkami, že ani samotná Čaputová by to lepšie vo svojich odpovediach neokomentovala, ako on!

Celá relácia sa niesla v duchu, že Čaputová je ta najlepšia, najčistejšia politická duša na súčasnej slovenskej politickej scéne, že ona sama sa radí medzi demokratických politikov na Slovensku, a že ona to má veľmi ťažké lebo zatiaľ čo ona sa musí vyjadrovať a riadiť len a výhradne na základe pravdy a faktov, tak dnešná politická opozícia, sa môže opierať o kade čo, teda podľa Čaputovej, o dezinformácie, hoaxy, výmysly atď.

Niečo nehorázne!

Takže názor dnešnej politickej opozície je pre Čaputovú niečo absolútne neakceptovateľné lebo pravdu má len ona! Len ona má prístup k faktom a tí ostaní, tá pre ňu samotnú, nenávidená opozícia, len klame, zavádza a čerpá informácie z takých zdrojov, ktoré nie sú postavené na faktoch!

To je čo za politický HNUS?

Potom sa Čaputová dostala až do takého tranzu, samozrejme keď jej servilný MM nahral komentovanou otázkou, kde spomenul „teroristický“ čin na Zámockej v Bratislave, že Čaputiová sa toho okamžite chytila a takmer so slzami v očiach vyriekla slová v zmysle, že – „My sme o tejto nenávisti voči LGBTI vedeli…“!

Naozaj? Čaputová vedela niečo o nenávisti voči tým, čo chodili, chodia do danej lokality v Bratislave – do Teplárne a NEKONALA?

Nuž tak potom je vinná resp. minimálne spoluzodpovedná za to, čo sa tam udialo!

Podľa Čapovej, vraj na Slovensku je obrovská nenávisť voči LGBT…

Nie, Čaputová, nie je, nikdy nebola a ani nikdy nebude, keď to vy a vám podobní nebudete takto neadekvátne rozdúchavať!!!

Samozrejme, Čaputová sa pochválila, že vraj už väčšia časť slovenskej spoločnosti pozitívne vníma jej zahraničnú politiku vo vzťahu k Ukrajine a Rusku.

Vraj už väčšina ľudu slovenského chápe, že bolo a je dobre, že posielame na Ukrajinu všetko vojenské čo máme a aj to čo nemáme, ale sa preto neúmerne zadlžujeme, a že je dobré aj to, že sme sa sami od seba odstrihli od životne dôležitých energetických nosičov, ktoré k nám prúdili z Ruska v množstvách, ktoré nám zabezpečovali riadny chod ekonomiky, života…!!!

Nuž tak toto je len fantazmagória v hlave Čaputovej a praje si, aby to bola pravda! Nuž podľa môjho hlbokého presvedčenia to pravda nie je a najbližšie obdobie jej to ľud slovenský dokáže!

Nuž áno, Čaputová dostala opäť nepredstaviteľne veľký politický priestor, na jednostrannú politickú neoliberálnu propagandu na obrazovkách RTVS, ktorú si platíme všetci z našich daní a to za jasnej servilnej spoluúčasti moderátora MM!!!

V druhej časti tejto relácie dostali slovo „oponenti“ Čaputovej…!

Ako prvá dostala slovo prof. Malová a po prvých dvoch vetách bolo jasné, prečo tam je!

Keď táto pani povie, že Čaputovej Správa o stave SR bola vyvážená a politicky neadresná, hlavne k dnešnej slovenskej opozícií, tak v tej chvíli na Slovensku spadol, doslova sa zrútil demokratický politický strop!

Veď Čaputovej Správa bola voči dnešnej politickej opozícií tak adresná, že už ani adresnejšia nemôže byť! To si nikto nevšimol, že Čaputová narážala hlavne na SMER-SSD, na Fica, na Blahu…???

Takže komentovať ďalej prejav tejto pani, ktorá je jednostranne na strane Čaputovej nemá význam!

No a pán Bahna?

Nuž ani neviem načo tam vlastne bol? Naozaj, neviem. Veď on dokopy nepovedal nič, čoby vo svojej otázke na neho, nekonštatoval samotný MM a čo vo svojich, voči Čaputovej, jasne podporných „objektívnych“ odpovediach nepovedala prof. Malová…

 

Takže na záver k tejto ostatnej politickej relácií RTVS O 5 minút 12 s Čaputovou a jej politickým komparzom, môžem skonštatovať, že pre mňa osobne to bolo naozaj to najbahennejšie politicko-propagandistické bahno, ktoré RTVS opäť vyprodukovala za naše peniaze!

 

PS:

 

„Len“ tak na okraj, aby bolo jasné kam je potrebné zaradiť prof. Malovú vo vzťahu k samotnej Čapututovej, ktorá bola v danej RTVS relácií „objektívne“ zhodnotiť Čaputovej Správu o stave SR.

Dávam Ti občan-volič SR do pozornosti tieto dva články o názoroch prof. Malovej z nedávnej minulosti.

 

Prvý – 3 mesiace pred PV 2020 – 21.12.2019 – zverejnený pod názvom – „Politologička hodnotí pôsobenie vlády: Pod vedením Smeru-SD bolo nesystémové“ – https://www.topky.sk/cl/100535/1847697/Politologicka-hodnoti-posobenie-vlady–Pod-vedenim-Smeru-SD-bolo-nesystemove

 

Druhý – len niečo viac, ako 2 mesiace pred PV 2020 – 16.1.2020 – zverejnený pod názvom – „Politologička má jasno: Žiadosť Pellegriniho kabinetu je otvorený útok na prezidentku“ – https://www.topky.sk/cl/100535/1853295/Politologicka-ma-jasno–Ziadost-Pellegriniho-kabinetu-je-otvoreny-utok-na-prezidentku

 

Tak čo občan-volič, ešte stále si si istý, že ťa, aj RTVS, tebou povinne platená, „objektívne“ a „nestranne“ informuje a že tebou nemanipuluje???

 

 

 

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.