Založ si blog

Schizofrénia Igora Matoviča je zjavná! Pre SR a našu spoločnosť, je to veľmi nebezpečné a nežiadúce!

Na úvod zadefinujem diagnózu schizofrénie. Stručne – „Schizofrénia – je psychiatrická diagnóza označujúca často chronickú duševnú chorobu, rôzne ovplyvňujúce správanie, myslenie a emócie. U pacienta so schizofréniou dochádza k rozštiepeniu mysle a celkového úpadku osobnosti. Pacient je vzťahovačný, neustále prenasledovaný bludmi a myšlienkami… Emócie sú vystupňované a nezodpovedajú situáciám, ktoré život prináša…“

Kto ma záujem o viacej informácií o tejto chorobe, nech sa páči – Schizofrenie – Wikipedie (wikipedia.org).

Nie, ani náhodou nemám v úmysle sa z akejkoľvek choroby vysmievať alebo ju nejakým spôsobom zľahčovať. Určite nie. Ale zamyslíme sa nad tým, či človek, ktorý pravdepodobne trpí tak závažnou duševnou chorobou, môže zastávať tak významnú pozíciu v štáte, akou predseda vlády bezpochyby je.

A teraz prečo si myslím, že Igor Matovič trpí touto duševnou chorobou. Nuž, kto mal tu psychickú silu, odolnosť na to, aby ešte dokázal počúvať to, čo Igor Matovič hovorí a následne diktátorky koná, mohol si pozrieť ostatnú politickú reláciu na TV Markíza – „Na telo“ v nedeľu 29.11.2020. V tejto relácií bol ako hosť číslo jeden – Igor Matovič. A teraz malá ukážka z jeho vyjadrení, kde sa jasne ukázala jeho duševná a psychická rozdvojenosť a rozpoltenosť. Pri téme – voľba generálneho prokurátora – sa ho moderátor Michal Kovačič opýtal nato, aby Igor vysvetlil, ako to vlastne myslel, keď v minulom týždni povedal, že ak časť jeho koalície zvolí nového GP za pomoci opozície (podľa Igora Matoviča „mafia1“ a „mafia2“), tak OĽANO odíde z vládnej koalície. Na túto otázku Igor Matovič odpovedá takto – „…snažia sa urobiť také dohody (Igor tým myslí SMER-SD a Hlas-SD), aby bo zvolený taký GP, ktorý by im išiel po ruke a vyhovoval im, tak si myslím, že by malo prísť k voľbe až vtedy, keď bude dohoda o voľbe GP v koalícií, prišli sme Slovensko očistiť od mafie a nie zvoliť GP, ktorý bude mafií vyhovovať…“ Nuž tvrdé slová Igora Matoviča na adresu siedmich kandidátov, ktorých navrhli dnešní koaličníci! Týmto vyjadrením Igor Matovič naznačil, že medzi kandidátmi môže byť nejaký „Iškariotský“!!!

O niekoľko málo minút neskôr, Igor Matovič rázne, sebavedome hovorí toto – „…a som reálne veľmi, veľmi rád, že máme reálne sedem výborných kandidátov, z ktorých, ktorýkoľvek, keď sa stane GP, tak sme na tom dramatický lepšie, ako sme tu boli za Trnku alebo za Čižnára…“ (29.11.2020 | Na telo | Relácie A-Z | Archív Markíza (markiza.sk))

Tak najskôr povie, že ak by sa časť koaličných poslancov v tejto voľbe spojila s dnešnou opozíciou a aj týmito hlasmi by bol zvolený nový GP, tak by išlo o takého GP, ktorý by bol ochotný „ísť po ruke“ mafii 1 alebo máfií2 a následne hovorí o tom, že oni majú teraz sedem špičkových kandidátov. Nuž ja tu vidím značnú mieru schizofrénie, minimálne v názoroch lebo predsa nemôže byť špičkový kandidát ten, ktorý by následne po svojom zvolení za pomoci opozície išiel „po ruke“ mafií?! Zaujímavé, že Michal Kovačič nepočúva pozorne, čo hovorí jeho hosť v „jeho“ relácií lebo tu mal okamžite Igora Matoviča konfrontovať s touto jeho názorovou rozpoltenosťou na ich siedmich kandidátov na GP! Nuž, ale asi Michal Kovačič mal iný scenár a toto mu do jeho scenára akosi nezapadalo.

A ešte jedna zásadná poznámka k Matovičovému vyjadrení o „…ísť po ruke mafií…“ ohľadne novozvoleného GP. Takže ak NR SR zvolí GP, nie len koaličnými hlasmi, teda 95, ale nový GP získa napr. 123 hlasov, ako to potom bude Igor komentovať ? Nuž má len dve možnosti. Prvá je tá, že povie – „…to, že jeden z našich kandidátov získal aj hlasy opozície, znamená, že sme predložili naozaj sedmičku špičkových kandidátov a jedného z nich si osvojila aj opozícia, čo je dobré lebo nám nikto nebude môcť vykrikovať, že sme si zvolili svojho, čisto politického GP…“ A tá druhá možnosť, ako to môže Igor Matovič okomentovať je takáto „…vzhľadom nato, že i napriek tomu, že vyhral jeden z našich špičkových kandidátov, vyhral aj hlasmi dnešnej mafie 1 a 2, ktorá nám dnes sedí v NR SR a proti ktorej my dnes bojujeme a chceme našu spoločnosť od nej očistiť, musím jednoznačne povedať, že OĽANO odchádza z koalície lebo už pred samotnou voľbou som povedal, že ak nový GP bude zvolený za pomoci hlasov mafie 1 a 2, tak takýto GP im pôjde jednoznačne po ruke. Ja a naše hnutie sa s takouto voľbou nemôže stotožniť a teda náš postup bude taký, ako som povedal – odchádzame z vládnej koalície. My teda mafií pomáhať nebudeme…“

Nuž áno presne toto by mal vykonať Igor Matovič, ak si bude stáť za svojimi vyjadreniami, aj tými čo povedal o voľbe nového GP v predmetnej politickej relácií „Na telo“ !!!

Na záver ešte malá odbočka. Schizofrénia Igora Matoviča sa ukázala aj pri jeho vyjadrení resp. odpovedí na otázku (nie v tejto relácií, ale v inej súvislosti, ktorú dostal od novinárov počas uplynulého týždňa), že ak bude na Slovensku niekoľko stotisíc vakcín na C-19, či sa on a jeho rodina dajú zaočkovať ako prví, Igor Matovič odpovedá, že to by asi nebolo z jeho strany fér a že teda on nechá, aby sa najprv zaočkovali všetci ostatní a keď nejaká vakcína sa ešte zvýši, tak on, ako správny „kapitán“ (jedného sme tu už mali v tejto hodnosti!) sa dá zaočkovať, ako posledný. Nuž Igor Matovič, ale to je predsa blud a nezmysel! Veď prvý by sa mal dať zaočkovať „kapitán“ a jeho družina lebo len oni nás môžu z tejto šlamastiky dostať! Alebo sa mýlim? Veď čo je už národu platný taký kapitán, ktorý nebezpečnej ľudskej chorobe podľahne, ako prvý? Kto potom tento úbohý národ povedie a vyvedie z tohto marazmu? Alebo to mám/máme chápať tak, že Igor najskôr nechá zaočkovať zúbožený národ, chvíľu vyčká, či mu to neublíži a až následne sa možno dá zaočkovať on aj jeho verná družina? Naozaj veľmi zaujímavý a vodcovský prístup k novej „účinnej“ a „spoľahlivej“ vakcíne na C-19, ktorý s tým pôvodným C-19 z novembra 2019 má pramálo spoločné!!! (za ten čas stihol zmutovať na úplne iný C-19 a to v každom kúte sveta inak!!!)

Takže Igor Matovič, žiadne vykrúcačky, dajte sa spolu z vašou družinou zaočkovať touto „všemocnou“ vakcínou, ako prví, a to ihneď na hraniciach, keď bude táto vakcína prechádzať k nám na Slovensko a my sa minimálne niekoľko týždňov budeme pozerať na „kapitána“ a jeho družinu, či je táto vakcína účinná, bez vedľajších vplyvov a to ešte budete musieť splniť jednu základnú podmienku, že všetci „pionieri“ zaočkovaní, budete musieť chodiť všade zásadne bez rúška lebo, ako ste tvrdili dávno pred vynájdením účinnej vakcíny na C-19 – „…rúšok sa najskôr zbavíme, keď tu bude účinná vakcína…“, tak tento čas pre vás nastane okamžite po zaočkovaní!!! Takže „kapitáne“ poďme príkladom všetkým, my tých prvých zopár vakcín oželieme a vaše zaočkovanie, ako prvých nebudeme v žiadnom prípade považovať za papalašizmus!!! A to ešte dostanete ten najvyšší komfort, že vy prví zaočkovaní, budete ako jediný zbavení povinného nosenia rúška, kdekoľvek sa pohnete! To hádam to stojí zato, sa dať zaočkovať, tak „pioniersky“, či nie?!

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.