Založ si blog

Opozícia žiada vyvodzovanie morálnej zodpovednosti, ale nie svojej, však p. Remišová !

p. Remišová, prvá podpredsedníčka „veľkostrany“ Za ľudí, rázne vyžaduje (aj všetci „čistí“ opoziční politici – jednohlasne), ak ešte nie je preukázaná trestnoprávna zodpovednosť politikov, samozrejme hlavne terajšej vládnej koalície a všetkých čo sú s ňou aspoň na fotografiách spojených, aby vyvodili voči sebe na teraz aspoň morálnu zodpovednosť za podozrenia a vzdali sa svojich funkcií a až do právoplatného rozhodnutia slovenských súdov, sa nepodieľali na politickom dianí v SR ! Za ľudí preto „veľkostrana“, lebo vďaka štedrej finančnej podpore ESET a iných „čistých“ peňazí, si naposledy táto strana kúpila prieskum u agentúry AKO, kde už „dýchajú“ na chrbát najväčšiemu opozičnému rivalovi PS/SPOLU s takmer 12 % podporov obyvateľstva na vzorke až 1000 ľudí !

Nuž strana Za ľudí a aj agentúra AKO, prosím zverejnite, koľko to stranu Za ľudí stálo a kto boli Tí respondenti až 1000, boli to mladí, starí, z Bratislavy, z Oravy …, lebo tento výsledok tohto „prieskumu“ verejnej mienky je ťažko uveriteľný a nad mieru manipulovateľný s verejnou mienkou. A vždy sa budem pýtať, tieto náklady na prieskum verejnej mienky si strana Za ľudí už započítava do nákladov na volebnú kampaň na voľby do NR SR 2020 ?!, ktoré podľa zákona 181/2014 Z.z. O volebnej kampani a o zmene a doplnení zákona č. 85/2005 Z.z. o politických stranách a politických hnutiach v znení neskorších predpisov, § 3, ods. (1) – nesmú prekročiť 3 000 000,00 € ! Máte už založený na volebnú kampaň do NR SR 2020 transparentný účet – príjmy + výdaje ?!

Nuž, ale poďme p. Remišová na vyvodzovanie morálnej zodpovednosti jednotlivých dnes najaktívnejších politikov, začnem u Vášho „milovaného“ p. Fica :

  1. Fico na nahrávke Gorila sa priznáva, že má rad kolu, nie je trestne stíhaný, nikto nežiada o pozbavenie jeho poslaneckej imunity – morálne zlyhanie – odstúpiť !
  2. Beblavý – v Gorile nefiguruje, ale bol členom vlády za SDKÚ-DS v rokoch vzniku Gorily, ale keďže s vtedajšou ministerkou práce a sociálnych vecí p. Radičovou, si hrali na ministerstve piškvorky, tak nemal absolútne žiadnu možnosť, čo i len započuť niečo o rozpredaji strategických podnikov = morálne čistý – neodstúpiť, ale veľmi aktívne sa podieľať na súčasnej protivládnej a protislovenskej politike !
  3. Truban – najskôr klamstvo o užívaní akýchkoľvek drog, potom priznanie z užívania aj tvrdých drog, verejné videá na ktorých „učí“ našu mládež o neškodlivosti drog a kedykoľvek im zamávať, na základe vlastného rozhodnutia. Priznanie viny = morálne čistý = pokračovať veľmi aktívne v politike na „prospech“ SR – neodstúpiť !
  4. Čaputová – nemala čas vyčkať kým Ústavný súd SR rozhodne o právoplatnosti prezidentských volieb, ale nechať sa čisto morálne, menovať za „prezidentku“ SR. Bola podpredsedníčkou strany PS, kde terajší predseda p. Truban je vlastným priznaním usvedčený užívateľ drog, ale nevieme od koho si ich kupoval, a teda by mala p. Čaputová voči sebe vyvodiť morálnu zodpovednosť, že v strane, kde pôsobila, ako podpredsedníčka, trpeli takéto drogové delikty ! Nuž p. Čaputová je morálne čistá lebo ani ona, ani nikto z jej „bývalej“ Alma mater, ani len „netušil“ o Trubanovych „aktivitách“. Čaputovej výkon advokácie na živnosť, „vstup“ do advokátskej komory (AK), ukončenie členstva v AK na vlastnú žiadosť, sama čistota, žiadne zlyhanie, nič ! Záver, p. Čaputová = morálne čistá = neodstúpiť !
  5. Kiska – predvolebná kampaň pred prezidentskými voľbami 2014 – nejasné financovanie, machinácie s DPH, Kiskova „nevedomosť“ o tom, že pod Tatrami si kupuje pozemok od „nevlastníka“ tohto pozemku, súdom protistrane priznané, že pozemok má vrátiť, a ďalšie iné Kiskove „čisté“ aktivity. p. Remišová a ani nikto z „demokratickej“ opozície to „nevidí“, takže záver, p. Kiska morálne čistý, pokračovať aktívne v politike, v protislovenskej politike = neodstúpiť !
  6. Sulík – ak by „niekto“ nezverejnil video o „nepriateľských“ raňajkách u p. Kočnera a o rozhovore o „nezaujímavých“ a pre Slovensko „nepodstatných“ témach, tak by sa asi teraz p. Sulík, pre verejný záujem, sám priznal, k tomuto stretnutiu u p. Kočnera, nuž nedajme sa vysmiať ! U p. Sulíka toto morálne „zlyhanie“ vlastne nebolo žiadnym morálnym zlyhaním, lebo, keď už nebolo úniku, video sa nedá tak jednoducho poprieť, ako prepisy sms správ, resp. len zvukový záznam, tak „demokratická“ opozícia a celá „manipulatívna“ mienkotvorná“ mediálna sféra, to označila, ako jeho mladícku nerozvážnosť a politickú neskúsenosť. Pretože, ak máš byť politicky skúsený, tak sa predsa nenecháš nahrať na video aj so zvukovým záznamom, ale debatu vedieš, po vzore nebohého p. Havla, v dobe, keď už bol prezidentom ČSSR, tak si svojich diskutujúcich bral na toaletu, kde najskôr popúšťal všetky kohútiky do umývadiel, posplachoval WC a popúšťal vodu do pisoárov – tomu sa hovorí skúsený politik „najväčší disident“ v bývalej ČSSR ! Záver – p. Sulík = morálne čistý = pôsobiť aktívne na slovenskej politickej scéne = neodstúpiť !
  7. Hlina – morálnosť nad morálnosť . Keď vstupoval do politiky, tak sa verejne priznal, že si tyká len s Robom Kaliňákom, lebo ich rodinnú firmu zastupoval v nejakom spore a to jeho priznanie prišlo v čase, keď p. Kaliňák bol už „najnemorálnejším“ slovenským politikom „najnemorálnejšej“ strany SMER-SD ! Ďalšie Hlinové aktivity a správanie sa v parlamente, ale aj na verejnosti, ho tiež pasujú za absolútne morálne čistého politika, a teda záver je – pokračovať k „kresťanskej“ politike s neoliberálmi – neodstúpiť !
  8. Matovič – hneď po PV 2010 priznanie, že mu niekto núkal dvadsať melónov, keď položí vládu, dnes priznanie, že mal v minulosti s p. Kočnerom niekoľkohodinový rozhovor, kto ho vie možno o tom (Marián hovorí) – „však, vieš čo Igor, urobíme si z ľudí srandu, povieme, že Ti niekto núkal dvadsať melónov za povalenie Radičovej vlády, a keď to bude pre teba nebezpečné do pi.e, tak urob z toho recesiu, vieš, to je morálne, a vždy to bude na Slovensku považované za morálne …!“. Igorove daňové machinácie, ktoré sú už premlčané, denne najazdených 600 km (to by nedokázal ani Emerson Fittipaldi, bývalý jazdec F1 – LOTUS), to je tiež nič, to je morálne ?! Záver, Igor je čistý ako horská studnička = naďalej aktívne pôsobiť v slovenskej politike, ako najinvestigatívnejší politik = etalón morálnosti = neodstúpiť !

Tých morálnych príkladov by bolo viacej, keby sme išli „osobnosť“ za „osobnosťou“ v dnešnej morálne „najčistejšej“ a „najdemokratickejšej“ opozícií. O morálke dnešných vládnych politikov sa dozvedáme denne od „našich“ najdemokratickejších“ a „morálne najčistejších“ opozičných politikov a z „morálne najčistejších“ médií ! Apropo p. Remišová, aj Vy zdieľate názor, že to čo stvára „nezávislý“ Denník N je morálne, a že tento denník Vy a celá „demokratická“ opozícia, by ste najradšej vyhlásili za etalón morálnosti v novinárskej pospolitosti ?!p. Remišová, aká je Vaša politická morálka ?, veď Vy ste sa na politické výslnie dostala po chrbte p. Matoviča, v jeho hnutí ste dostala priestor o akom sa iným poslancom v iných hnutiach a stranách ani nesníva, a následne, keď ste „zbadala“, že preferencie OĽANO rapídne klesajú, a že už ani Vy so svojimi morálne „čistými“ hlasmi by ste ho nezachránila, tak ste od jednej „morálnej čistoty“ p. Matoviča prefrčala k druhej ešte väčšej „morálnej čistote“, k p. Kiskovi. Takže aj u Vás je záver – morálne čistá – naďalej aktívne a „proslovensky“ pôsobiť na slovenskej politickej scéne = neodstúpiť !

Ja som Vám tu nastavil, len také malé zrkadielko, ale národ slovenský a občania SR sa nádejajú, že si nájdete poriadne veľké zrkadlo, do ktorého by ste sa Vy všetci „moralisti“ z dnešnej demokratickej opozície mohli pozrieť, nie po jednom, ale naraz a SPOLU !!! A následne, ako vzor pre všetkých morálne „skazených“ politikov, svorne SPOLU ODSTÚPIŤ !!!

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

zuby, zubár, čeľustný ortopéd, strojček, zubný strojček

Najvychytenejšie destinácie zubnej turistiky: Hrozí exodus Slovákov za lacnejším chrupom? Pozor na riziká, hovoria experti

25.04.2024 05:00

Kým pre našincov sú často výhodnejšie ceny za hranicami, za slovenskými zubármi cestujú pacienti aj z USA.

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.