Založ si blog

Denník N, no konečne ! Tak už aj K-ĽSNS.

Výborne, p. Monika Tódová ! Dovoľte, aby som dnes začal citátom najväčšieho kresťana na Slovensku, p. Hlinu : „To by jeden, nevymyslel !“ a ja dodávam „ale Vy jedna, áno !“

Keďže zverejnenie autentickej sms komunikácie medzi  Kočnerom a jeho Žužu, o tom ako mal pod palcom všetkých troch koaličných lídrov, Vám akosi nevyšlo rozhýbať ulicu !, pretože sa hneď pred TV obrazovkami vi vinili, tak ste rozmýšľala, čo ďalej. A keďže, len Vy jediná disponujete z novinárskej o(v)bce, autentickými prepismi sms komunikácie p. Kočnera, tak ste si dali tu námahu a medzi tými desiatkami tisíc sms, ste vyčuchala aj tu, kde Marián píše Žužu, že zariadil, keby náhodou Béla emigroval do Maďarska, tak v Róbertovej vláde ho nahradí  jeho menovec v K-ĽSNS, Marián a to hneď na premiérskom kresle, a ako bonus mu vybaví na najvyššom súde SR, že jeho strana nielen, že nebude zrušená, ale pánovi GP Čižnárovi, nariadi, aby sa „fašistom“ ospravedlnil. To prvé vyšlo a to druhé žiaľ nie, ako je to možné ?, s takýmto Mariánovým dosahom, to ho musel niekto zradiť, tak poďme s ním na čiernu listinu a neskôr zabiť !.

Veď predsa, ste Monika nemohla nechať veci tak, že po tlačovkách lídrov vládnych strán sa akosi nič v slovenskej spoločnosti nestalo, tak ideme na K-ĽSNS, toto predsa už musí zabrať !

Nuž povedzme si tento naozaj autentický údaj : p. Kočnera NAKA zadržala, a dala do vyšetrovacej väzby 20.06.2018 a najvyšší súd o (ne)zrušení K-ĽSNS, definitívne rozhodol až 29.04.2019. A teraz je nám to už úplne jasné ! Kočner aj keď svoj mobil nemal u seba takmer rok, čo bol a stále je, vo väzení, lebo ho mal v záložni u manipulátora „SS“ (SME,SIS) Petra Tótha, píše Žužu, že on aj z poza múrov väznice, ďalej ťahá všetky nitky vládne, justičné, policajné a aj tie od svojich trenírok a Žužu spodnej sexi bielizne.

Koho nám pani „novinárka“, najlepšie na Slovensku informovaná (už pomaly predbiehate aj „SS“ Petra Tótha a nebojím sa povedať, že ste už o jednu konskú dĺžku aj pred samotným, slovutným Mariánom Kočnerom), predložíte, ako ďalšieho Kočnerovho  psíka . Áno, uhádla ste, neje to nikto iný, ako sám p. Harabin, istotne sa stretávali, popíjali Chatoneaux d´Pappe a na základe, takýchto kontaktov Kočner píše Žužu túto autentickú sms správu : „tak som dnes Pištovi vybavil, že v prezidentských voľbách bude síce až tretí, ale i napriek tomu mu navrhujem, aby tvrdil, že je víťaz, veď neskôr mu to na ÚS SR vybavím“, Žužu na to vo svojej odpovedí vzdychá „och, joj, ach, jaj“ . Avšak komunikácia pokračuje, Kočner v nasledujúcej sms Žužu píše : „a ešte som Pištovi vybavil, že vyhrá všetky disciplinárne podania, ktoré na neho podá jeho šéfka, pezinská Baba, a skóre bude 14:0, tak čo ty na to?“ a Žužu mu odpovedá : „nemám slov, Ty si jednoducho Fantastic, Bombastic“. Od teraz Kočnerová skratka mena, bude FB. Ja si myslím, že toto by mohlo prejsť vo Vašom denníku N, a následne to všetky mienkotvorné konšpiračné média prevezmú, ako autentickú ďalšiu komunikáciu z FB mobilu z odkazom : „ Denník N dnes uverejnil, ďalší dôkaz z sms komunikácie FB a sladkej Žužu“.

Ale pani Monika Tódová, prečo ostávať len na Slovensku, veď v tej autentickej sms komunikácií FB, sa určite nájde aj niečo zo zahraničia, ako napr.: FB píše sms Žužu : „včera som hovoril s Andželínou Makrelovou, a dal som jej svoj súhlas, že môže povolať tých milión utečencov, ale ani o nohu viac, čo ty na to ? „, Žužu odpovedá „Áno, áno, áno …“. V ďalšej sms FB píše Žužu : „tak som večer hovoril s Quin Betkou, nech nemá obavy, v EÚ parlamente som Vám Malým Britvám, vybavil nielen exite, ale aj exitus, dostal som za to doživotný šľachtický, titul Lord Macher !“, Žužu odpovedá : „prosím, ešte, ešte, ešte …“. Tak FB jej vyhovie a nakoniec sa prekoná a Žužu píše v sms „dnes som musel vybavovať veci skoro ráno, lebo za Atlantikom je veľký časový posun, volal som šéfovi NASA, Karolovi Ferimu Boldimu, že môžu uverejniť správu, že na Marse je predsa len voda a to pitná (najlepšie LUCKA), nech to má grády, ale jasne som ho upozornil, že o Marťanoch, až neskôr, až na môj osobný pokyn !“, Žužu už neodpisuje, lebo od úžasu kolabuje ! Nebojte sa Monika, vo Vašom Denníku N, aj toto isto prejde !

A vy páni z GP, čo ste mali tú poslednú TB o priebežných výsledkoch z vyšetrovania vraždy Jána a jeho snúbenice, ako si dovoľujete povedať že sms komunikácia pána FB je, len pravdepodobne autentická, keď Monika tvrdí, že je absolútne autentická. Nemáte strach, že aj na Vás Monika vytiahne vycuc z sms Komunikácie FB so Žužu a odvolajú Vás z prípadu pre zaujatosť voči Monike ?! A to, že ste sa nechali pri TB snímať len po krk, to predsa ešte neznamená, že aj keď, Monika, bola na Vašej TB a videla Vás na vlastné oči, a možno si Vás aj odfotila, že na základe zaslanej fotodokumentácie Vašich tvári z dobré informovaného zdroja, nezverejní Vašu identitu!? Veď ona má všetky informácie a to z prvej ruky.

To sa nikto nepozastavuje v tom to našom štáte, ako môže mať jedna pod priemerná „novinárka“, tak podrobné informácie, alebo dostala priamo od „SS“ manipulátora Petra Tótha aj ona na stôl celý prepis „autentických“ sms správ z „autentického“ mobilu pána FB ?!

A prečo pri zverejňovaní čiastočných sms správ nie je uvedený dátum sms správy a čas poslania a čas prijatia na Žužu MT ?!. Len v akých si bublinkách je napísaný text, nad ktorým je uvedené Kočner a nad odpovedajúcou bublinkou, je uvedené Žužu. A ešte prosím, Monika, vysvetlite slovenskému národu, kedy to vlastne FB stíhal písať toľké tisíce sms-iek, keď len, s pánom Šufliarským, ste tvrdili, že ich bolo vyše 400 (p. Šufliarsky priznal deväť otázok od FB a on mu deväť krát zo slušnosti odpovedal) ?! Veď, keď si písal sms so všetkými ústavnými činiteľmi, poslancami, celou justičnou a policajnou vrchnosťou a možno aj radovými zamestnancami (upratovačky, šoféri a pod.) na týchto inštitúciách, tak ich muselo byť denne aj niekoľko stoviek, veď to prekoná aj Igorovu mamičku, ktorá dokázala denne najazdiť vyše 600 km a následne sa to vykázalo, ako odpočítateľná položka v daňovom priznaní za používanie motorového vozidla na služobné účely.

Nuž myslím si, že ďalej o tomto Veľkom cirkuse, alebo lepšie povedané „Veľkom Slovenskom Tresku“, ani nemá význam, lebo Vy Monika Tódová a všetky konšpiračné slovenské média nás kŕmite takým „kvalitným“ senom, že také by sme nezohnali ani v najlepšom potravinovom reťazci a ani na najlepšom poľnohospodárskom družstve v celej EÚ.

Len majte na pamäti, My nie sme ovce !

Bodka :       

pani „novinárka“  Monika Tódová, tento článok v žiadnom prípade nie je óda na p. Kočnera a spol., ale horký nárek a plač nad Vašou „profesionálnou novinárskou prácou „!

A mimochodom, kedy spravíte to, čo Vám, a všetkým konšpiračným, mienkotvorným médiám, páni z GP na tlačovej besede naznačili, že keď prídete vypovedať bez toho, aby Vás museli oni predvolať, bude to pre Vás považované za poľahčujúcu okolnosť, lebo ste jedny z tých, čo v tejto kauze páchate veľmi závažnú trestnú činnosť.

A posledné v tom to článku, Monika Tódová a spol., to si naozaj myslíte, že vládna moc, terajšia koalícia, keď sa štátu ekonomický, ale aj diplomatický, tak dobre darí, tak by si takým, ohavným činom, ako je vražda novinára a jeho priateľky, podrezali pod sebou konár ?! Ešte ako Vám to mám vysvetliť, že sa v celej tejto záležitosti musíte otočiť o 180o a hľadať pôvodcu tohto celého v tábore tých, ktorí sa na tom politicky priživujú a chystá sa to tu čistiť! Budíček, pre Boha !!!!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.