Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25. apríla 2024, ferro, Nezaradené

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné!

Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium.

A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín.

Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje mediálne rožky smerom k nastoleniu diktatúry.

Si nevymýšľam!

Nuž Slováci posúďte sami.

Aktuality.sk uverejnili na svojej FB stránke okrem iných, aj takýto príspevok – https://www.facebook.com/Aktuality.sk/posts/pfbid02tZdKfSaP5TWuVLY5HnXTTCW2wNbztziQ2NHwcyaxS4VcbK3BXbuWyHcwZqTYTV5Vl?locale=sk_SK

Je to príspevok na „ospravedlnenie“ tých firiem a spoločností, ktoré okamžite skončili spoluprácu s Attilom Véghom, pre jeho, podľa nich, zlú svetovo-politickú orientáciu!

A Aktuality.sk to v úvodníku tohto FB príspevku takto „demokraticky“ okomentovali – „ Prinášame šesť najznámejších prípadov, kedy známe osobnosti prišli o lukratívne zmluvy pre svoje prešľapy.“

Je toto možné?

Celkom jasne z tejto ich „demokratickej“ vety zvýrazňujem slovo – PREŠĽAPY!

Takže podľa Aktuality.sk, ak niekto, hocikto z nás Slovákov, tu na Slovensku, v demokratickej spoločnosti, v demokratickom zriadení (neustále sa tým oháňajú, že sme demokracia západného typu(?!)), si povie verejne svoj slobodný názor a ten nekorešponduje, teda nie je v súlade s ich jediným „správnym“ svetovo-politickým názorom, tak sa dopúšťa PREŠĽAPU!

Rozumiete Slováci, čo to znamená?!

To znamená, že ak by po PV 2023 zostavovali vládu SR tí, podľa nich správni, teda PS a spol. a po PrV by sa stal prezidentom SR podľa nich ten jediný najsprávnejší Ivan Korčok, tak v tej ich nastolenej „demokracií“ by každé naše slobodné (slobodné?) vyjadrenie sa na akúkoľvek tému, ktoré by nebolo v súlade s ich svetovo-politickým názorom, tak by to bolo z ich strany označené, ako náš PREŠĽAP voči ich „demokratickému“ zriadeniu a bolo by na mieste, ak by nás za to vyhadzovali z práce alebo ak by s nami rozväzovali pracovné zmluvy!

Nuž toto ja neviem nazvať inak, ako nie demokracia západného typu, ale diktatúra!!!

Lepšie napísané, ako diktatúra ich západného typu!!!

Teba k tomuto ešte niečo dodať?