USA Kongres baží po ďalšej ukrajinskej krvi! A aj všetci tí, čo sa tomuto krvavému rozhodnutiu tešia a schvaľujú ho!

21. apríla 2024, ferro, Nezaradené

Včerajšie hlasovanie v dolnej komore USA Kongresu môže potešiť len toho, kto fandí vojnám a zabíjaniu!

Pre mňa osobne, včerajšie hlasovanie v USA Kongrese, v jeho Dolnej komore znamená len jedno jediné a to je to, čo mám v nadpise tohoto článku, že všetci tí, čo za „komplexný“ krvavý vojenský balík hlasovali, tak bažia po krvi, v Európe hlavne po krvi Ukrajinskej a aj Ruskej!

Pokrytectvo tých, čo za tento návrh zákona v USA Kongrese zdvihli ruku, sa jasne preukázalo vo vyjadrení „demokratky“ za demokratickú stranu USA akási Rosa deLauro, ktorá to povedala na plne ústa úplne jasne – „Radšej poslať na Ukrajinu náboje ako amerických chlapcov. USA musia mať odvahu pomôcť Ukrajine poraziť tyrana a autokrata. Je to naša morálna zodpovednosť, dnes musíme stáť pri Ukrajine“ – https://svet.sme.sk/c/23319329/ukrajina-rusko-vojna-usa-snemovna-reprezentantov-pomoc.html

Povedané úplne jasne – za víťazstvo USA na Ukrajine nad Ruskom nech zomierajú výlučne ukrajinský chlapci, tí americkí tam prídu až potom!

Až po tom, keď si USA budú nárokovať na Ukrajinu ako celok a nanosia tam svoje vojská a zbrane, proti Rusku?

A toto robia všetci tí, žiaľ aj časť Slovákov, ktorí namiesto toho, aby nabrali odvahu a išli osobne pomôcť ukrajinským ozbrojeným silám v boji proti Rusom, sa radšej zozbierajú len finančne na muníciu pre ukrajinských chlapcov lebo oni zomierať na bojisko aj za svoju slobodu, ako to deklarujú vo vzťahu k ukrajinským chlapcom, ísť nemienia lebo sa boja!

Oni môžu, ale vy hrdinovia už nie?!

A ešte jedna vec zo včerajšieho krvavého hlasovania v USA Kongrese musí zaznieť.

Tí čo za republikánov nehlasovali za tento krvavý boijový balík sa pýtali, že predkladatelia operujú tým, že tieto krvavé peniaze budú vynaložené „správne“ a že prinesú USA úspech, že aký majú úspech na mysli?

Nuž len jeden jediný!

Ďalšiu ukrajinskú krv!

Nuž a to, že sa republikánske zoskupenie v Kongrese USA doslova rozčeslo na pro ukrajinské a na to rozumné pro americké, neveští pre ďalší bezpečnostný vývoj priamo v USA, nič dobre!

Ale to je už ich vnútorný problém, do ktorého sa im nemiešajme, tak ako by sa oni nemali miešať do našich vnútorných problémov Európy!