Moderátor TA3 Iliev, ste hanbou serióznej slovenskej žurnalistiky. A toto sedí ako riť na šerbeľ!

29. augusta 2023, ferro, Nezaradené

A nie len vy Iliev, meno „novinára“, ktoré sa nevyslovuje, ale aj Dírer, Makara, Jančkárová, Kovačič, Kovačičová, Dibáková, Balogová, Bárdy, Kostolný, Tódová… a všetci politickí komentátori, redaktori takzvaných „objektívno-demokratických“ médií!

Ospravedlňujem sa za výraz, ktorý mám v názve – šerbeľ , ale ja len citujem Ilieva.

Totiž Iliev pred politickou reláciou na TA3 – V politike, si opäť neodpustil aroganciu najhrubšieho zrna a práve na koniec svojho hlúpeho predslovu použil práve toto šerbeľské prirovnanie.

Iliev najskôr pourážal všetkých dnešných lídrov terajšej opozície (SMER-SD, HR, SNS) a potom na ich adresu na záver povedal do slova toto – „Alebo, keď staré dobré slovenské príslovie – kam vietor, tam plášť – sadne, ako riť na šerbeľ“

 

Pýtam sa vás občania – voliči SR, toto je to, čo tu chceme mať po PV 2023?

Chceme, by sa nám z TV obrazoviek takto prihovárali novinári resp. „novinári“?

Nuž ja osobne nie!

A aby som nebol dlhý a nudný, tak sa Ilieva pýtam – A čo padne „Ako riť na šerbeľ“ na Čaputovú, Ódora, Matoviča, Hegera, Lipšica, čurilovcov, mladého Šimečku, Sulíka a všetkých tých, čo nás tu vyše tri a pol roka a aj dnes, bezdôvodne gniavia?

Čo nás zatiahli do hlbokej spoločensko-ekonomickej recesie?

Čo nás zatiahli do vojenského konfliktu s RF pre národno-štáte záujmy USA?

Atď., atď…na tých vám, čo sadne – „Ako riť na šerbeľ“?

Nuž Iliev, máte šancu sa „novinársky “očistiť a pred nasledujúcou politickou reláciou V politike na TA3, to napraviť, a čo to nám aj o týchto niečo porozprávať, čo sa na nich hodí v zmysle vášho – „Alebo, keď staré dobré slovenské príslovie – kam vietor, tam plášť – sadne, ako riť na šerbeľ“

 

Pre mňa osobne ste hanbou slovenskej žurnalistiky a pevne verím, že vás vaša redakcia resp. nový mediálny Zákon, ktorý je bezprostredne po PV 2023 nutne prijať, umravni resp. umravnia!!!