Jaroslav Naď urobil zo seba ešte väčšieho politického idiota, akým bol doposiaľ!

25. augusta 2023, ferro, Nezaradené

Nuž veru, to čo predviedol Jaroslav Naď (JN), donedávna neochvejný ochranca, obranca a lokaj Igora Matoviča, dnes veľký „DEMOKRAT“, je akt zúfalého politického idiota.

JN vytiahol na predsedu HNUTIE REPUBLIKA (HR), Milana Uhríka (MU), naozaj „bombu“, ktorá by mala pre HR a MU konečnú, čo sa týka PV 2023 a ich/jeho politickej budúcnosti…

Ide o toto – „NAĎ: TOTO JE KONEČNÁ: UHRÍK ROBIL PRE ORGANIZÁCIU DZURINDOVEJ SDKÚ“ – https://www.extraplus.sk/clanok/nad-toto-je-konecna-uhrik-robil-pre-organizaciu-dzurindovej-sdku

Ide o akúsi BÝVALÚ mládežnícku organizáciu SDKÚ, ktorá mala názov NG (Nová generácia), o ktorej dnes Miki Dzurinda hovorí toto – „Nová Generácia bola samostatná organizácia a od strany úplne nezávislá.“ – „Milan Uhrík zatajil, že bol dva roky medzi prozápadnými mládežníkmi SDKÚ. Až potom otočil a prešiel k ĽSNS“ – https://www.aktuality.sk/clanok/tuamxYK/milan-uhrik-zatajil-ze-bol-dva-roky-medzi-prozapadnymi-mladeznikmi-sdku-az-potom-otocil-a-presiel-k-lsns/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=aktuality-page-post&fbclid=IwAR2kTPmtIbORngL8WP5KWCySXvxH66atr_R2KKI11B24tg_MAgjm-mlvAzY

Takže s SDKÚ NIČ SPOLOČNÉ!!!

A koľkože mohol mať vtedy rokov mladý MU?

Mohol mať niečo okolo 19?

Nuž táto otázka vtedajšieho veku MU je na mieste a to vo vzťahu k samotnému „odhaľovateľovi“ tejto politickej „bomby“ minulosti Uhríka, Jaroslavovi Naďovi.

Totiž Jaroslav Naď, keď mal 19 rokov, tak vstupoval, nie do mládežníckej organizácie SMER-SD, ktorá by bola od SMER-SD nezávislá, ako tá niekdajšia NG od SDKÚ, ale vstupuje natvrdo, napriamo do strany SMER-SD!!!

TU – „NAĎ ZAČÍNAL AKO 19-ROČNÝ V SMERE-SD, JEHO OTEC BOL PRI ZAKLADANÍ STRANY“ – https://www.extraplus.sk/clanok/nad-zacinal-ako-19-rocny-v-smere-sd-jeho-otec-bol-pri-zakladani-strany

A tu JN píše na svoju obhajobu, že prečo bol riadnym a aktívnym členom v SMER-SD, toto – „,Pokiaľ si pamätám, Robert Fico si dal niekedy okolo roku 2000 inzerát do novín, že zakladá stranu a pokiaľ majú ľudia záujem s ním spolupracovať, majú sa ozvať. Môj otec ten inzerát videl a zatelefonoval na uvedené číslo,“ a dopĺňa – „,,Roberta Fica som vtedy vnímal ako demokrata, bojovníka za Markízu a mladého populárneho politika,“ (!!!)

Nuž teda nebudem sa viacej tejto totálne idiotskej naďovčine ďalej venovať lebo podľa zmýšľania samotného JN, by mal mať v politike „konečnú“ aj on, presne tak, ako to prehlasuje o MU.

Naozaj pre mňa osobne je Jaroslav Naď jeden politický idiot nad všetkými politickými idiotmi, ktorí zmýšľajú podobne ako on, teda politicky čisto idotsky!!!

PS:

Nuž teda, občania-voliči v PV 2023, posúdia u koho im vadí viac politická minulosť – Či im viacej vadí to, že MU, ako mladý politický aktivista, ktorý sa angažoval v akejsi NG, ktorá mala byť od SDKÚ úplne nezávislá alebo im viacej bude vadiť to, že JN bol riadnym členom SMER-SD a snažil sa o čo najväčšiu politickú kariéru po boku resp. po chrbte Roberta Fica?!

Odpoveď je dopredu jasná všetkým, čo slovenskú politiku a slovenských politikov sledujú podrobnejšie a nie len cez manipulácie skrze „objektívnych“ médií!!!

Naozaj ďalej nemám, čo by som viacej dodal, k takémuto politickému idiotizmu…