Moderátor, moderátori TA3, ktorého, ktorých meno, mená sa nevyslovuje, nevyslovujú.

2. júla 2023, ferro, Nezaradené

Naozaj tragikomické, čo predvádza resp. predvádzajú dvaja moderátori TA3 relácie V politike, ktorých mená sa nevyslovujú.

Iste, ich mená sú známe, ale je potrebné im dať ochutnať z tej ich „demokracie“, keď zakaždým, keď robia akýsi predslov pred samotnou reláciou, tak si zoberú do svojich moderátorských úst jedného z politikov SMER-SD a namiesto toho, aby jasne divákom povedali jeho meno, tak ho najskôr očiernia a následne ho predstavia takto – „ide o politika,  ktorého meno sa nevyslovuje“

Nuž tak ja ho vyslovím za nich lebo toto je meno politika, ktoré sa bude po PV vyslovovať čo najviac – teda ide o Ľuboša Blahu!

Avšak mená týchto dvoch moderátorov z TA3 a im podobným z iných médií dnes tzv., „hlavného prúdu“, budú menami, ktoré sa nebudú vyslovovať, ale nie z toho dôvodu, ako oni dnes nevyslovujú meno Ľuboša Blahu lebo neoliberálna cenzúra, ale preto, že o ich bláboly nebude mať občan volič záujem.

Iste, o ich bludy, bláboly nemá občan-volič ani teraz záujem, ale nemá na výber!

Keď dnes jeden z diskutujúcich (Robert Kaliňák – SMER-SD) v predmetnej relácií TA3 upozornil moderátora, ktorého meno sa nevyslovuje, na to, že je nekorektné najskôr Ľuboša Blahu očierniť a následne si ho do relácie nepozvať, tak tento moderátor, ktorého meno sa nevyslovuje, sa povýšenecký ohradil, že vraj s konšpirátormi sa nediskutuje!

A on je kto?

Kto je on, moderátor TA3, ktorého meno sa nevyslovuje, že si dovolí povedať, čo je konšpirácia, kto je konšpirátor, a čo konšpirácia nie je, a kto konšpirátor nie je?!

A to je čo za demokracia, že iný názor je považovaný resp. označený za konšpiráciu a teda je potrebné človeka, ľudí s iným názorom vymedziť na okraj spoločnosti, dokonca tak, že ich „meno sa nevyslovuje“?!

Nuž teda na záver týmto moderátorom z TA3, ktorých mená sa nevyslovujú, a všetkým im podobným odkazujem, že čas ich „hviezdneho“ pôsobenia na našej mediálnej scéne sa chýli nezadržateľne ku koncu lebo po PV 2023 ich nahradia tí novinári, tí moderátori a tí politickí komentátori, ktorí budú vyslovovať každé jedno meno politika a budú k rôznorodosti ich  názorov pristupovať naozaj demokraticky, s rešpektom a nechajú verejne zaznieť všetky politické názory, nebudú ich triediť na správne a nesprávne, na konšpiračné a nekonšpiračné, na dezinformačné a nedezinformačné, na zmätené a nezmätené…lebo to budú tí novinári, redaktori, moderátori, komentátori, ktorí sú dnešnými médiami tzv. „hlavného prúdu“ označovaní za akúsi dezinformačnú alternatívu…, ale o tom v samostatnom článku.

 

Na záver sa odosobním a dovolím si môjmu čitateľovi predsa len predstaviť dvoch moderátorov TA3, politickej „vyváženej“ relácie V politike, a ja ich mená vyslovím.

Ide o akéhosi Rasťa Ilieva a Richarda Dírera…, chlapci, hanbite sa za to, čo dnes na obrazovkách TA3 stvárate!!!