Sovieti nemecký nacizmus porazili, Američania nemecký nacizmus vzkriesili!

19. mája 2023, ferro, Nezaradené

Toto je dnes téma nanajvýš dôležitá a netreba od nej utekať, zamlčiavať ju, ale na ňu poukazovať!

Pod Američania, rozumej USA sveto-moci bažná administratíva…

Táto téma je neoddeliteľne prepojená zo stavom, ktorý tu na Slovensku máme minimálne od marca 2019, kedy Čaputová, vplyvom Americkej a Západnej mediálnej propagande o nej samotnej, že len ona je tá, ktorá vyvedie Slovensko z „nedemokratického“ ficovizmu, na základe ktorej Čaputová v II. kole prezidentských volieb v marci 2019 dostala necelých 24% hlasov občanov-voličov SR, zo všetkých oprávnených voličov, následne po „Víťaznom“ februári 2020, sa k moci, rovnako vplyvom a zásluhou „objektívnych“ médií, USA a Západnej propagandy, dostali sily, ktoré sa absolútne podriadili Americkému a Bruselskému diktátu…

Takže áno, téma dnešného mojho článku je pre náš ďalší vývoj nesmierne dôležitá a netreba na to zabúdať!

 

Takže, o čo ide?

Nuž len a výhradne o tieto fakty! (Žiaľ nie je možné uvádzať okolo toho tú všetku „omáčku“ lebo z článku by bola hrubá kniha…)

 

Strojcom nemeckého nacizmu nie je nik iný, ako Adolf Hitler! = fakt!

 

  1. septembra 1919 Hitler vstupuje do Nemeckej robotníckej strany
    DAP), ktorú neskôr pretransformoval na NSDAP – Národno-socialistická nemecká robotnícka strana (nacistická strana – nacizmus!) = fakt!

 

Zúčtovanie (vyšlo 18. júla 1925) a Národnosocialistické hnutie (vyšlo 11. decembra 1926). – v Nemecku vychádza Hitlerova kniha, ktorú písal 5 rokov vo väzení – Mein Kampf (Môj boj) – encyklopédia resp. „biblia“ nemeckého nacizmu! = fakt!

Dnes si ju môže ktokoľvek voľne zakúpiť na našom, európskom, svetovom  trhu alebo si toto nacistické zvrhlé „veľdielo“ môže slobodne prečítať napr. TU – https://der-fuehrer.org/meinkampf/Mein%20Kampf-Slovakisch.pdf – od str. 23 alebo ešte lepšie v originály, v nemčine TU – http://www.dedokwerker.nl/copy/mein_kampf_de.pdf ,  a na základe tejto nacistickej „biblie“ môže prepadnúť rovnakým zvrhlým myšlienkam a náladám, ako sa to stalo drvivej väčšine Nemcov, keď sa 30. januára 1933 Hitler stáva Ríšskym kancelárom a ujíma sa moci v Nemecku = fakt!

 

  1. september 1938 – Mníchovská dohoda (pre nás jednoznačne, Západná anglosaská – Mníchovská zrada!) – Hitler presvedčil Francúzov a Britov, resp. pod hrozbou vojny, ich prinútil podpísať dokument, že Hitler si rozdelí vtedajšiu ČSR, tak, ako on uzná za vhodné a vraj bude mier = Fakt! https://sk.wikipedia.org/wiki/Mn%C3%ADchovsk%C3%A1_dohoda

 

  1. august 1939 – Pakt Molotov – Ribbentrop – https://en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact – Hitler a Stalin sa dohodli, že si rozdelia Východnú Európu = fakt!

 

1.september 1939 – Hitlerovské nacistické Nemecko zaútočilo na Poľsko – začiatok II. sv. vojny = Fakt!

 

  1. septembra 1939 zaútočilo na Poľsko aj ZSSR = fakt!

 

  1. júna 1941 – hitlerovské nacistické Nemecko napadlo ZSSR = fakt!

 

  1. máj 1945 – V mene sovietskeho velenia prebral kapituláciu Berlína generál Vasilij Čujkov, veliteľ obrany Stalingradu = fakt!

 

Fakt je aj to, že samotný Hitler, keď mu už bolo úplne jasné, že Červená armáda sa nezadržateľne blíži k Berlínu, tak stiahol svoje vojská zo Západného frontu a nasadil ich proti sovietom lebo vedel, že prehrá, ale nechcel, aby Berlín dobili Sovieti, ale keď už mal niekto dobiť Berlín, tak radšej Západná koalícia na čele s Američanmi = fakt! – TU – „22. apríla 1945 usporiadal Adolf Hitler poslednú operačnú poradu, pri ktorej rozhodol stiahnuť všetky zostávajúce vojská zo západného frontu a vrhnúť ich proti postupujúcim Sovietom do bojov o Berlín.“ – https://sk.wikipedia.org/wiki/Bitka_o_Berl%C3%ADn

 

No a potom sa to začalo!

 

Hitler mŕtvy, Nemecko potupne porazené, hlavne a predovšetkým  zásluhou chrabrej sovietskej Červenej armády a začal sa tzv. Norimberský proces – od 14. novembra 1945 do 1. októbra 1946 – https://sk.wikipedia.org/wiki/Norimbersk%C3%BD_proces

 

Tu sa Američania tvárili, ako im záleží na tvrdom, nekompromisnom potrestaní najťažších vojnových zločinov spáchaných počas druhej svetovej vojny silami nacistického Nemecka.

A ja sa pýtam – naozaj Američanom záležalo potrestať všetkých nemeckých nacistických zločincov, tak, aby bol nacizmus nie len porazený, ale hlavne zničený a zmetený z povrchu zemského?!

A ja tvrdím, že určite nie!

 

A fakty nepustia!

Nikde som sa nedočítal, žeby si Sovieti resp. Sovietsky zväz, povyberal z Hitlerových nacistických zločincov „hrozienka“ a zobral by ich pod svoju ochranu a opateru do ZSSR, aby na základe nich si postavil svoju vojenskú hegemóniu, ktorú ako hlavný víťaz II. sv. vojny jednoznačne aj získal!!!

 

A čo Američania?

Američania sa neulakomili na Hitlerových nacistických zločincov?

Nuž, Američania áno!

Američania doslova, porazený nemecký nacizmus, vzkriesili!

A vzkriesili ho týmto – https://brainee.hnonline.sk/notsorry/news/spolocnost/slovensko/12878448-paperclip-operation – „Nacistickí vedci mali na rukách krv státisícov ľudí. Američania ich tajne evakuovali a zrušili im všetky obvinenia

A pod rúškom vesmírnej „odysey“, aj týmto – https://sk.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun – „Wernher von Braun bol vedúcim predstaviteľom skupiny známej ako „raketový tím“, ktorá stojí za vývojom balistickej rakety V2 vyvinutej pre nacistické Nemecko. V tridsiatych rokoch vstúpil do NSDAP a SS“  – „…americký raketový vedec a priekopník kozmonautiky.“(!!!)

https://sk.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun – tento hitlerovský nacistický zločinec sa stal po vojne váženým americkým občanom = fakt!!!

Takže Američania si z nacistického vedca, ktorý vyvíjal tie najhrôzostrašnejšie zbrane pre Hitlera, ktorými Hitler zabíjal státisíce, milióny nevinných ľudí, si urobili svojho amerického vedca pre „vesmírny“ projekt! A tomuto máme veriť? Že len pre „vesmírny“ projekt a nie pre niečo úplne iné?!

 

Nuž, ale aby moje tvrdenie o tom, že Amerika nemecky nacizmus vzkriesila, stálo na pevných nohách, a to dnes stojí na pevných nohách len vtedy, keď o tom píšu tie jedine „objektívne“ mienkotvorné média, tak nech sa páči odcitujem tento článok zo 17.2.2014, ktorý vyšiel na Aktuaity.sk pod názvom – „Nacisti robili pre CIA a NASA. Vyvinuli im LSD, bojové rakety aj vesmírny program“ – https://www.aktuality.sk/clanok/247336/nacisti-robili-pre-cia-a-nasa-vyvinuli-im-lsd-bojove-rakety-aj-vesmirny-program/

 

Takže Slováci, sa konečne spamätajme!

Spamätajme sa s tej dnešnej pro USA propagandy, aký sú oni „mieroví“, aký sú oni proti fašistický, proti nacistický, pro demokratický a pod. propagandistické kecy a dristy!!!

 

História a fakty jasne potvrdzujú to, čo píšem v názve mojho dnešného článku, že – „Sovieti nemecký nacizmus porazili, Američania nemecký nacizmus vzkriesili!“

 

Až keď sa toto zmení a Američania sa naplno dištancujú od toho, že hitlerovský nemecký nacizmus vzkriesili okamžite po nemeckej kapitulácií, že s nacistami nekalo, výhradne vo svoj vojensko-mocenský hegemonistický prospech spolupracovali, tak až potom môžeme USA administratíve naplno veriť, že to s mierom na tomto svete myslia vážne!

Že nikomu nechcú vládnuť a že si ctia samostatnosť, zvrchovanosť a suverenitu všetkých národov/štátov sveta, teda aj tohto nášho slovenského!

Ale súčasná situácia v Európe  a vo svete tomu ani z ďaleka nenasvedčuje!

A nenasvedčuje tomu najmä od rozpadu socialistického bloku a rozpadu ZSSR!!!

Na čom majú Američania leviu zásluhu a opäť výhradne len vo svoj vlastný prospech!

A kto toto niektorí na Slovenskú nevidia, tak potom sú naozaj v tomto smere nie len slepí, ale aj hluchý a …

 

A na záver ešte jedná otázka – pýtam sa – Kto má dnes bližšie k nacizmu a fašizmu? Američania alebo Rusi???

Ten kto nemecký nacizmus porazil? Alebo ten, čo ho ihneď po vojne vskriesil?

 

Na toto nech si každý rozumne zmýšľajúci človek, odpovie sám…