Odkaz J. Naďovi a spol. – Slováci urobia toto rozhodnutie a hotovo!

11. apríla 2023, ferro, Nezaradené

Niečo neskutočné s akou aroganciou, nadutosťou, povýšenectvom…ohlásil Jaroslav Naď, akým spôsobom a za akých podmienok podarovali naše MiG-29 Ukrajine!

 

Jaroslav Naď sa o darovaní MiG-29 Ukrajine vyjadril takto – „…sme presvedčení o tom, že jednoducho vláda má tu kompetenciu. Urobíme to rozhodnutie a hotovo!“

https://www.youtube.com/watch?v=S0Qngsu392k&ab_channel=SME – 1:20 minúta

 

 

Vnímaš občan-volič SR, akú aroganciu má vo svojom vyjadrovaní Naď a jemu podobní?!

On jednoducho nevníma to, že viac ako 90% občanov-voličov SR ich už nechce na pozíciách vládnych činiteľov, on nevníma, že viac, ako 70% občanov-voličov nesúhlasí s tým, aby naše MiG-29 boli darované Ukrajine a ani nesúhlasí s tým, aby sa konflikt na Ukrajine eskaloval tým, že SR tam bude posielať všetko vojenské, čo má a tým zaťahovať obyvateľov SR a SR, ako takú, do konfliktu s RF!

On to absolútne nevníma resp. drzo, naduto ignoruje a Slovákom odkazuje, že on a jemu podobní s Čaputovou na čele, tak jednoducho urobia – „a hotovo!“

Takže podľa J. Naďa a spol. si ty Slovák, občan-volič, môžeš o ich konaní myslieť čo chceš.

Môžeš tvrdo nesúhlasiť s tým, ako sa v tejto vojenskej téme v oblasti zahraničnej politiky správajú, nie je ti to nič platné lebo Jaroslav Naď prehlási, že urobíme tak, ako sme sa rozhodli, aj MiGy-29 podarujeme Ukrajine – „a hotovo“

Nuž tak nech je mi dovolené sa rovnako slobodne vyjadriť smerom k Jaroslavovi Naďovi a jemu podobným, že aj Slováci sa v nadchádzajúcich PV 30.09.2023 rozhodnú tak, ako sami uznajú za vhodné a pošlú ich politicky tam kam patria – „a hotovo“.

Nuž a následne po PV 2023, kedy s najväčšou pravdepodobnosťou bude zložená koaličná Vláda SR taká, ktorá začne napĺňať naozajstné národnoštátne záujmy SR, sa títo dnešní arogantníci postavia pred nezávislý slovenský súd a za svoje nezákonnosti, ktorých sa na nás obyvateľoch SR a na neprospech celej Slovenskej republiky, napáchali za ostatných viac ako 3 roky, budú spravodlivo odsúdení – „a hotovo“!!!

Nuž pýtam sa Jaroslava Naďa a jemu podobným – Ako sa vám páči takáto rétorika slovenského občana-voliča smerom k vám?

Považujete ju za arogantnú, nadutú, drzú?

Možno aj áno.

Ale medzi Slovákom-občanom-voličom a vami, je jeden obrovský rozdiel!

Že aký?

Nuž tento – Ústava Slovenskej republiky, Čl. 2, (1) – „Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich volených zástupcov alebo priamo.“

 

Takže Jaroslav Naď a vám podobní, aby bolo jasno, ešte raz a pomaly – „Štátna moc pochádza od občanov…“!!!

Rozumiete tomu?

Teda nie od vás „vládnych“, ktorých na Slovensku už takmer nikto nechce, aby ste naďalej za občanov SR rozhodovali, ako v domácej, ale aj a hlavne v zahraničnej politickej oblasti!!!

Vás na svojich demisných „vládnych“ miestach drží už jedine Čaputová!

A teda ona je dnes najviac zodpovedná za to, čo vy konáte v „národnoštátnom záujme“ Slovenskej republiky a obyvateľov Slovenskej republiky!

Vy, Jaroslav Naď a vám podobní, vy máte slúžiť ľudu slovenskému a nie zahraničiu – „a hotovo“!!!