Aktuality. sk, Bože, ako hlboko ste klesli!

17. marca 2023, ferro, Nezaradené

Ja neviem, či Aktualitám.sk klesla čítanosť alebo už jednoducho nemajú iné témy, ktorými by zaujali obyvateľov SR, ale to čo som našiel na ich web portály, tak to je naozaj tak úbohé a korektného média tak nedôstojné, že som sa rozhodol aj na toto zareagovať…

Totiž Aktuality.sk sa rozhodli, že si do slová mediálne kopnú do svojho mediálneho konkurenta a to tým najpodlejším spôsobom!

Oni si vyhliadli bývalého prispievateľa, redaktora daného, pre nich konkurenčného média a skrze neho svojho mediálneho konkurenta očierňovali bez toho, žeby dali rovnaký priestor aj tej druhej strane!!!

A to si hovoria, teda Aktuality.sk, že sú vyváženým a demokratickým médiom zo slobodou slova a slobodou názorov!

Nuž teda o čo konkrétne ide?

Nuž ide o tento ich článok – „Písal pre Zem a vek: Rostas nás huckal, pod niektoré články by som sa radšej nepodpísal (rozhovor)“  – https://www.aktuality.sk/clanok/00gp7MK/pisal-pre-zem-a-vek-rostas-nas-huckal-pod-niektore-clanky-by-som-sa-radsej-nepodpisal-rozhovor/

 

V článku, ktorý div sa svete nie je uzamknutý a teda je možné si zadarmo prečítať celý jeho obsah, sa redaktor portálu Aktuality.sk. – Tomáš Kyseľ pozhováral s akýmsi Antonom Smataníkom o šéfredaktorovi, podľa nich dezinformačného média Zem a Vek, o Tiborovi Eliotovi Rostasovi.

Anton Smataník je tohto času v Čechách žijúci, takže Matovič by o ňom povedal, že je mediálne „štekajúci pes za plotom“!!!

V podstate to nie je rozhovor, to je jednoducho dehonestácia T. E. Rostasa, to je znôška narážok na T.E. Rostasa a to od človeka, ktorý mu (Smataníkovi) v čase núdze dával živobytie…

 

Nie, nebudem tu teraz rozoberať obsah tohto pre mňa osobne úbohého článku lebo mne je z neho naozaj zle a kto má silný žalúdok, tak nech sa páči, nech si ho prečíta…, ja len jednoducho krútim hlavou nad tým, ako jedno médium môže takto podlo útočiť na médium druhé, konkurenčné a to priamo na jeho šéfredaktora a to nie svojim názorom, ale prostredníctvom bývalého zamestnanca daného osočovaného „dezinformačného“ média!!!

 

Naozaj zo strany Aktuality. Sk totálne úbohé a pochybujem, že takéto články im zvýšia čítanosť!

Podľa mňa, opak bude pravdou…

No, ale čo je ešte pozoruhodnejšie na celej tejto veci, je to, že článok proti Zem a Vek, proti T. E. Rostasovi, ktorý vyšiel na Aktuality.sk dňa 15.3.2023 sa v takmer identickej podobe objavil niekoľko dní pred tým, s tým istým Antonom Smataníkom na inom „nie“ dezinformačnom portály a to konkrétne na web portály Denníka N!!!

Hľa – 2. marec 2023, Denník N, autor článku akýsi Jozef Šlerka a názov článku – „Rostas bol úplne posadnutý, konšpiračné médiá sú ako sekta, hovorí bývalý redaktor Zem a vek“ – https://dennikn.sk/3263880/rostas-bol-uplne-posadnuty-konspiracne-media-su-ako-sekta-hovori-byvaly-redaktor-zem-a-vek/

 

Slovák, občan-volič SR, porovnaj si obidva články a zistíš, že sú takmer identické, len sú málinko poprehadzované jednotlivé state!!!

Nuž veru, neostáva mi na záver nič iné, len pre korektnosť poopraviť nadpis môjho dnešného názorového článku takto – „Aktuality.sk a Denník N, Bože, ako hlboko ste klesli!