Vojnoví štváči, dajte od toho svoje vojnovo štváčske ruky preč a nechajte to na občanov Slovenskej republiky!

16. marca 2023, ferro, Nezaradené

Niečo neskutočné, akú aroganciu nám tu predvádzajú „dočasní“ „vládni“ na čele s Hegerom, ktorí by už nemali mať kompetenciu na Úrade Vlády SR, už ani len svietiť a kúriť, vzhľadom na vysoké energetické náklady, ktoré sú vysoké na Slovensku jedine ich pričinením!

 

Takže – Heger, Naď, Káčer a spol., sa nám smejú do očí a tvrdia, že nech si na Slovensku kto chce, čo chce myslí o poslaní našich bojových stíhačiek Ukrajine na Ukrajinu, tak oni to jednoducho urobia a hajde s nimi tam!!!

 

Nuž tak toto „vážení“ teda NIE!!!

 

Nemáte na to kompetenciu, akokoľvek by ste chceli lokajsky vyjsť v ústrety USA/NATO!!!

A legitimitu už vôbec NIE!!!

 

Takže „vážení“ vojnoví štváči, ak chcete poslať naše bojové stíhačky na Ukrajinu, Ukrajine, tak musíte urobiť jednu dôležitú, najdôležitejšiu vec!

 

TÚTO!!!

 

Uchádzajte sa o priazeň slovenského voliča, v už prebiehajúcej predvolebnej kampani do PV 30.09.2023 svojim predvolebným programom, kde budete mať, ako prvý bod uvedené, že sa uchádzate o hlasy voličov SR tým, že ak vám dajú dôveru tak veľkú, že budete súčasťou novej Vlády SR, tak prvé, čo urobíte, pošlete Ukrajine na Ukrajinu naše bojové stíhačky MiG-29 a všetok vojenský potenciál, ktorý bude Ukrajina po nás požadovať!

Zároveň, ako bod dva, si dajte, že v žiadnom prípade nebudete vyvíjať v rámci EÚ a NATO, aktivity na mierové diplomatické riešenie konfliktu na Ukrajine, a že ste jednoznačne a výhradne, len za vojenské riešenie tohto východoeurópskeho vojenského konfliktu, ktorý nie je súčasťou konfliktu EÚ a NATO!!!

 

NO, a potom, ak si vás i napriek tejto vašej vojnovo-štvavej politike, ľud slovenský zvoli za svojich nových zástupcov a dostanete tak vysokú podporu s takýmto volebným zahraničným programom, že budete mať dosť hlasov v národnom parlamente, aby ste zložili novú Vládu SR, s novým mandátom od oprávnených voličov SR, tak potom áno, potom si tie MiGi-29 pošlite na Ukrajinu…

ALE INAK NIE A DAJTE OD NICH SVOJE VOJNOVO-ŠTVÁČSKE RUK PREČ!!!

 

Aj tieto stíhačky, sú majetkom nás všetkých a teda o ich osude budeme rozhodovať MY všetci a nie len vy, malá nepodstatná skupinka vojnových štváčov lebo aj takto sa chcete lokajsky votrieť do priazne USA/NATO a centrále EÚ!!!

 

Myslím, že z mojej strany stačilo na to, aby rozumne zmýšľajúci občan-volič Slovenskej republiky pochopil, čo som vyššie napísaným chcel povedať.

A tým, ktorí neporozumeli resp. porozumieť nechcú/nechceli, tak tým ešte raz stručne – Najskôr „predčasné“ Parlamentné voľby 30.9.2023 a potom tí, čo z nej vzídu, ako víťazi a ako nová slovenská Vláda, tak potom tí, na základe svojho predvolebného programu, s ktorým presvedčili občanov-voličov SR, že ich volili v hojnom počte, môžu legitímne robiť zahraničnú politiku smerom aj k Ukrajine a to buď tým, že budú mať mandát na posielanie všetkého vojenského Ukrajincom čo máme a čo vieme alebo budú mať mandát „len“ na to, aby začali okamžite aktivity na diplomatické riešenie vojenského konfliktu na Ukrajine v rámci EÚ, NATO, ale aj v OSN, OBSE…, a okamžite zastavili akúkoľvek vojenskú pomoc Ukrajine zo strany Slovenskej republiky…!!!