Čaputovej fakty áno a fakty iných nie?

6. decembra 2022, ferro, Nezaradené

Ej veru, zvláštny to meter!

Ej veru, „demokracia“, ako bič!

Ej veru, Ústava SR „platí“ pre všetkých „rovnako“!

Ej veru, nevzdám sa!

Ej veru, budem prinášať aj iné fakty, ako len tie ktoré prináša Čaputová!

Ej veru, budem písať články na základe faktov i napriek tomu, že niekto „demokraticky“ rozhodne, že síce sú to nevyvrátiteľné, verifikovateľné fakty, ale pre dnešnú neoliberálnu „vládu“ a Čaputovú sú to pravdy/fakty s nežiadúcim obsahom!

Nie, nejdem sa vyplakať, len idem poukázať na to, že fakty z dielne neoliberálnej Čaputovej nielenže môžu zaznieť, ale sú významovo nadhodnocované a tie fakty, ktoré sú rovnako jednoznačne neodškriepiteľnými faktami, ale sú nežiadúce, tak tie nielenže nemôžu zaznieť, ale sú jednoznačne nasilu potláčané!

Áno, píšem o mojom  včerajšom článku, v ktorom som uviedol nič viac a nič menej, len fakty faktov a rečníckou otázkou som žiadal, aby tieto fakty faktov Čaputová, Heger, Naď a spol. spochybnili resp. vyvrátili!

A čo sa stalo?

Stalo sa „len“ to, že článok bol okamžite stiahnutý z verejného priestoru!

V poriadku, beriem na vedomie, avšak nesúhlasím a ostro protestujem proti takémuto deleniu faktov, na fakty so žiadúcim obsahom a na fakty s obsahom nežiadúcim!

Toto sa nenazýva demokracia, ale celkom jednoznačne totalitná, diktátorsko-despotická cenzúra…

 

V článku som uviedol tieto fakty:

 

 

Toto boli mnou odprezentované fakty na ktoré žiadam Čaputovú, Hegera, Naďa a spol. o odpoveď, či je toto pravda resp., či sú toto pravdy na základe nevyvrátiteľných, jasne verifikovateľných faktov, aj podľa nich…lebo aj od toho, ako budú na tieto fakty faktov odpovedať, závisí, ako sa na základe týchto faktov budú aj naďalej politicky správať a politicky konať…

 

Tu by som mohol tento článok ukončiť, ale na záver položím ešte tieto otázky a chcem od kompetentných Čaputovej, Hegera, Matoviča a spol. jasné odpovede:

 

 

Nuž a takýchto otázok je neúrekom a postupne dôjde na všetky…

…a na všetky jedného dňa dostaneme jasné odpovede…