Založ si blog

Parlamentná opozícia, dnes o 13: 00 hod. dajte Čaputovej pocítiť akou je „prezidentkou“ a kde by malo byť jej miesto na našej politickej scéne!

Dnes o 13:00 hod. sa Čaputová postaví pred poslancov slovenského národného parlamentu a vystúpi so „svojou“ „októbrovou“ Správou o stave republiky.

 

„októbrovou“ preto lebo toto bol jej prvotný zámer, kedy mala v parlamente predniesť „svoju“ Správu o stave republiky,  dôkaz napr. TU – „Prezidentka vystúpi so správou o stave republiky v októbri“ – https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-vystupi-so-spravou-o-stave/662994-clanok.html

 

Čo ju tak zdržalo???

Malo sa za tu dobu ešte niečo udiať, čo musí byť obsahom „jej“ Správy o stave SR?!

 

Zatiaľ sa môžem len domnievať, ale isto iste to bude zrejme z toho, čo prečíta dnes o 13:00 hod. v pléne slovenského národného parlamentu a teda obsahu „jej“ precitliveného prejavu, sa budem podrobnejšie venovať až následne!

 

Dnes chcem o niečom inom.

 

Týmto mojim článkom, vyzývam tú časť opozičných poslancov parlamentu SR, ktorí už niekoľkokrát boli Čaputovej pred „jej“ palácom odkázať, čo si o nej myslia, čo si o nej myslia tí občania SR, ktorí sa na týchto demonštráciách, protestoch zúčastnili/zúčastňovali a nie len pred „jej“ palácom, ale aj inde po Slovensku, aby jej za nás naživo, dali jasne/hlasne najavo, všetky tie vaše/naše výhrady voči jej domácej, ale aj zahraničnej „politicko-štátnickej“ činnosti, ktoré robí/vykonáva v „národno-štátnom záujme“ SR…!!!

 

Je zrejme, že v čase, kedy opozícia protestovala pred Čaputovej „prezidentským“ palácom, sa ona v ňom nenachádzala a tak si to nemohla (nechcela, nemala tu silu, si to ísť osobne vonku vypočuť lebo presadzuje tie „správne“ hodnoty, výhradne v národno-štátnom záujme SR?!) naživo  vypočuť.

Avšak dnes o 13:00 hod. v parlamente SR, si to vypočuť môže a to v priamom prenose pred všetkými občanmi SR!

Parlamentnej opozícií, ktorá je v absolútnom politickom rozpore s Čaputovou, odporúčam, keď nechcú pred svojimi voličmi a sympatizantmi stratiť svoju tvár, tvár z pouličných protestoch pred prezidentským palácom, kde boli nielen hlasní, ale aj nadmieru kritickí, aby počas jej vystúpenia neodchádzali z rokovacej sály, ale aby tam zotrvali a počas jej vystúpenia so „svojou“ Správou o stave SR, jej zakaždým, rázne a nahlas (pískaním, dupotaním, búchaním o lavice a pod. a to už pri samotnom vstupe do rokovacej sály) dali jasne na javo, že s tým, čo číta nesúhlasia, že nesúhlasia s jej vnútornou politikou, ani politikou na vonok SR…!!!

A nie, nie je to prejav neúcty, ba ani prejav chrapúnstva, to žiadnom prípade NIE!

Toto je prejav slovenskej politickej opozície o tom, že s ňou absolútne nesúhlasia, že Čaputová značnú časť slovenskej opozície nielenže totálne ignoruje, ale ju aj dehonestuje, doslova sama osobne kriminalizuje (viď. poslanec parlamentu SR – Ľuboš Blaha!), nerokuje s ňou, nestretáva sa s ňou…!!!

 

Áno, dnes opoziční poslanci nášho slovenského národného parlamentu, máte možnosť (tak ju nepremárnite!), aby ste za nás všetkých, čo s Čaputovej politikou nesúhlasíme, čo si ju na pozícii hlavy nášho suverénneho štátu neprajeme a nie je nás málo (predpokladám, že všetci tí čo ju v marci 2019 nevolili, teda viac ako  76%!!!, možno pribudli aj ďalší z tých, čo ju vtedy volili…) jej ukázať vašu/našu nespokojnosť s jej výkonom „prezidentských“ povinnosti a právomoci!

 

V Ý Z V A :

 

VÁŽENÍ PARLAMENTNÍ OPOZOČNÍ POSLACI, TEJ ČASTI OPOZÍCIE, KTORÍ STE JEDOZNAČNE POLITICKI VYHRANENÍ VOČI POLITICKEJ ČINNOSTI ČAPUTOVEJ NA POZÍCII „prezidentky“ SLOVENSKEJ REPUBLIKY, DNES POČAS JEJ VYSTÚPENIA V ROKOVACEJ SÁLE NÁŠHO SLOVENSKÉHO NÁRODNÉHO PARLAMENTU JEJ DAJTE JASNE NAJAVO ZA VÁS/ZA NÁS VĚSTKÝCH, ŽE STAČILO A ŽE JE NAČASE, ABY NA POZÍCII HLAVY NAŠEJ DRAHEJ VLASTI SKONČILA!!!

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.