Založ si blog

Parlamentná opozícia, dnes o 13: 00 hod. dajte Čaputovej pocítiť akou je „prezidentkou“ a kde by malo byť jej miesto na našej politickej scéne!

Dnes o 13:00 hod. sa Čaputová postaví pred poslancov slovenského národného parlamentu a vystúpi so „svojou“ „októbrovou“ Správou o stave republiky.

 

„októbrovou“ preto lebo toto bol jej prvotný zámer, kedy mala v parlamente predniesť „svoju“ Správu o stave republiky,  dôkaz napr. TU – „Prezidentka vystúpi so správou o stave republiky v októbri“ – https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-vystupi-so-spravou-o-stave/662994-clanok.html

 

Čo ju tak zdržalo???

Malo sa za tu dobu ešte niečo udiať, čo musí byť obsahom „jej“ Správy o stave SR?!

 

Zatiaľ sa môžem len domnievať, ale isto iste to bude zrejme z toho, čo prečíta dnes o 13:00 hod. v pléne slovenského národného parlamentu a teda obsahu „jej“ precitliveného prejavu, sa budem podrobnejšie venovať až následne!

 

Dnes chcem o niečom inom.

 

Týmto mojim článkom, vyzývam tú časť opozičných poslancov parlamentu SR, ktorí už niekoľkokrát boli Čaputovej pred „jej“ palácom odkázať, čo si o nej myslia, čo si o nej myslia tí občania SR, ktorí sa na týchto demonštráciách, protestoch zúčastnili/zúčastňovali a nie len pred „jej“ palácom, ale aj inde po Slovensku, aby jej za nás naživo, dali jasne/hlasne najavo, všetky tie vaše/naše výhrady voči jej domácej, ale aj zahraničnej „politicko-štátnickej“ činnosti, ktoré robí/vykonáva v „národno-štátnom záujme“ SR…!!!

 

Je zrejme, že v čase, kedy opozícia protestovala pred Čaputovej „prezidentským“ palácom, sa ona v ňom nenachádzala a tak si to nemohla (nechcela, nemala tu silu, si to ísť osobne vonku vypočuť lebo presadzuje tie „správne“ hodnoty, výhradne v národno-štátnom záujme SR?!) naživo  vypočuť.

Avšak dnes o 13:00 hod. v parlamente SR, si to vypočuť môže a to v priamom prenose pred všetkými občanmi SR!

Parlamentnej opozícií, ktorá je v absolútnom politickom rozpore s Čaputovou, odporúčam, keď nechcú pred svojimi voličmi a sympatizantmi stratiť svoju tvár, tvár z pouličných protestoch pred prezidentským palácom, kde boli nielen hlasní, ale aj nadmieru kritickí, aby počas jej vystúpenia neodchádzali z rokovacej sály, ale aby tam zotrvali a počas jej vystúpenia so „svojou“ Správou o stave SR, jej zakaždým, rázne a nahlas (pískaním, dupotaním, búchaním o lavice a pod. a to už pri samotnom vstupe do rokovacej sály) dali jasne na javo, že s tým, čo číta nesúhlasia, že nesúhlasia s jej vnútornou politikou, ani politikou na vonok SR…!!!

A nie, nie je to prejav neúcty, ba ani prejav chrapúnstva, to žiadnom prípade NIE!

Toto je prejav slovenskej politickej opozície o tom, že s ňou absolútne nesúhlasia, že Čaputová značnú časť slovenskej opozície nielenže totálne ignoruje, ale ju aj dehonestuje, doslova sama osobne kriminalizuje (viď. poslanec parlamentu SR – Ľuboš Blaha!), nerokuje s ňou, nestretáva sa s ňou…!!!

 

Áno, dnes opoziční poslanci nášho slovenského národného parlamentu, máte možnosť (tak ju nepremárnite!), aby ste za nás všetkých, čo s Čaputovej politikou nesúhlasíme, čo si ju na pozícii hlavy nášho suverénneho štátu neprajeme a nie je nás málo (predpokladám, že všetci tí čo ju v marci 2019 nevolili, teda viac ako  76%!!!, možno pribudli aj ďalší z tých, čo ju vtedy volili…) jej ukázať vašu/našu nespokojnosť s jej výkonom „prezidentských“ povinnosti a právomoci!

 

V Ý Z V A :

 

VÁŽENÍ PARLAMENTNÍ OPOZOČNÍ POSLACI, TEJ ČASTI OPOZÍCIE, KTORÍ STE JEDOZNAČNE POLITICKI VYHRANENÍ VOČI POLITICKEJ ČINNOSTI ČAPUTOVEJ NA POZÍCII „prezidentky“ SLOVENSKEJ REPUBLIKY, DNES POČAS JEJ VYSTÚPENIA V ROKOVACEJ SÁLE NÁŠHO SLOVENSKÉHO NÁRODNÉHO PARLAMENTU JEJ DAJTE JASNE NAJAVO ZA VÁS/ZA NÁS VĚSTKÝCH, ŽE STAČILO A ŽE JE NAČASE, ABY NA POZÍCII HLAVY NAŠEJ DRAHEJ VLASTI SKONČILA!!!

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.