Čaputová vykoná pre Ukrajincov maximum, aj nemožné a pre Slovákov ani len to minimálne minimum!

5. októbra 2022, ferro, Nezaradené

Včera (04.10.2022) len 45 poslancov našej Slovenskej národnej rady rozhodlo o tom, že 90% občanov SR, ktorí sú za to, aby Matovič skončil na pozícií „ministra“ financií SR, sa má im prispôsobiť/poddať a vyše 2/3 občanov-voličov SR, tých ktorí sú za predčasné PV, sa ma taktiež ukľudniť lebo ich bude vôľa a nie vôľa ľudu, ktorí ich tam zvolili!!!

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/hlasovanie/hlasovanie&ID=48513

A teda aj po včerajšku, si bude Matovič naďalej hovieť vo svojom „ministerskom“ kresle a Slovensko/Slováci budú naďalej padať hlbšie a hlbšie do beznádeje a všeobecného úpadku!

A na toto všetko sa Čaputová pozerá s „nadhľadom“, ako by sa ani nechumelilo!

Ona sa absolútne bezstarostne vyberie do Petržalky za seniormi…

V republike je kríza všetkého druhu a ona s úsmevom na tvári, bez štipky zodpovednosti za terajší stav nášho štátu a celej spoločnosti, bez štipky politickej hanby, si robí PR akcie!!!

Niečo neskutočné!

A teraz k jej vzťahu k Ukrajine/Ukrajincom v porovnaní s jej vzťahom k Slovensku/Slovákom.

Čaputová do aleluja neustále opakuje, že ona vykoná všetko čo bude v jej silách, aby sa Ukrajine/Ukrajincom dostalo všetkého načo majú právo/nárok.

Tak napríklad vo svojom prejave k ukrajinskému parlamentu, k ukrajinskému ľudu jej srdcu najbližšiemu, dňa 31.5.2022 ich aj takto povzbudzuje – „…Hovorím k veľkému národu veľkej krajiny…, …máte právo samostatne rozhodovať o svojej budúcnosti…“

Naozaj, Čaputová?

A Slovenský národ je pre vás akým národom? Nie rovnako veľkým, minimálne svojim významom, ako ste to povedali o ukrajinskom národe?

A majú aj Slováci právo samostatne rozhodovať o svojej budúcnosti?

Ale idem ďalej.

Čaputová v príhovore k Ukrajincom povedala aj toto – „…postaráme sa…, …o vaše ženy a deti. Tak dlho ako to budú potrebovať…“

A slovenské ženy a deti si nezaslúžia, aby v dnešnej neľahkej dobe bolo najskôr postarané o ne?

Čaputová zároveň ukrajinskému ľudu prízvukuje, že Putin fantazíruje a je ten resp. Rusi sú tí, ktorí – „Fantazírujú o svete, ktorý existuje iba v hlavách tých, ktorí neveria v

slobodu jednotlivca. Tých, ktorí neveria v právo národov a krajín vybrať si vlastné

smerovanie a vlastný osud.“

 

Niečo „úžasné“ s akou vervou sa vie Čaputová prihovárať cudziemu národu, ako presne vie načo Ukrajinci majú právo a ako sa ho majú vehementne domáhať, pričom ona im bude do roztrhania tela pomáhať (bez nášho súhlasu a za naše peniaze!), ale nič podobné nevypustí z úst smerom k národu slovenskému!!!

Už dvakrát mala možnosť dať Slovákom možnosť, aby si sami slobodne a demokraticky vybrali v predčasných parlamentných voľbách cestu, akou chcú ísť ďalej, ale ona to nevykonala!

Ona sa k tomu postavila alibisticky a poslala to na Ústavný súd SR!!!

Tak sa jej pýtam, jej vlastnými sovami, ktoré adresovala ukrajinskému ľudu – ona tiež patrí medzi tých fantazírujúcich, čo neveria v právo národa slovenského vybrať si vlastné smerovanie a vlastný osud???

To ona a pár jednotlivcov vo „vláde“ SR a v národnom parlamente SR, sú tí, čo budú určovať zvyšným 5. miliónom Slovákom akým majú ísť smerom a aký majú mať osud???

NIE a ešte raz NIE!

Stačilo!

Dosť bolo!

Slováci majú rovnaké právo ako Ukrajinci a ako ktorýkoľvek iný slobodný, zvrchovaný národ sveta, si zvoliť vlastné smerovanie a vlastný osud!

Slováci majú jednoznačné právo na predčasné parlamentné voľby a to ihneď pretože už nechcú mať vo „vláde“ čo tam je a rovnako nechcú mať v prezidentskom paláci to, čo tam dnes je!!!

Slováci nie sú o nič menej ako Ukrajinci a Čaputová, keď to nechce pochopiť a vziať to na vedomie, tak nech ona a jej podobní veria v to, že Slováci si to právo vydobyjú všetkými zákonnými a ústavnými prostriedkami, či sa to jej/im, páči alebo nie!!!