Odborári, pracujúci všetkých odvetví spojte sa! Inak to nemá význam.

19. júna 2022, ferro, Nezaradené

Protest zamestnancov školstva, ktorý sa konal tento týždeň pred NR SR (15.6.), bol čo do počtu zúčastnených, naozaj masívny.

Samozrejme, že zapredanecké, dovolené média, písali o účasti v počte niekde medzi 2000 až 3000 účastníkov.

Z videí však jasne vyplýva, že účasť bola minimálne 5 násobne vyššia! (https://www.youtube.com/watch?v=WBRuhz-Dwqw&ab_channel=Aktu%C3%A1lnenaSlovensku )

Zachytil som však aj také názory, veľmi zlé názory na to, aby sa dosiahla prospešná vec pre všetkých občanov SR, bez rozdielu – pád vlády a pád Čaputovej, že prečo zase protestujú učitelia, či aj iní si nezaslúžia vyššie mzdy a lepšie pracovné podmienky.

Áno, aj iní si zaslúžia vyššie mzdy a lepšie podmienky na prácu, lepšie podmienky na život, optimisticky výhľad do budúcnosti aj v spolupráci s veľmocami na východ od nás, nie len na Západ od nás, ale takto sa to nerobí a takto sa to nedosiahne.

Ba práve naopak, školským zamestnancom je potrebné za túto akciu, za tento proti vládny protest vyjadriť úctu a našu plnú podporu!

Začínajú sa silnejšie ozývať pracujúci v zdravotníctve – lekári, zdravotné sestry, zdravotníci a pod.

Začínajú sa čoraz hlasnejšie ozývať aj iní pracujúci v našom štáte!

Nuž v poriadku, ale robiť protesty takto oddelene, naozaj nie je to, čo by nejakým väčším spôsobom zahýbalo dnešnou „vládnou“ diktátorsko-despotickou, absolútne menšinovou a absolútne pre občanov SR, nedôveryhodnou skupinkou diletantov!!! (sami sa takýmito výrazmi častujú)

O to horšie, že dnes sú u nás na Slovensku dovolené len také „objektívne“ média, ktoré dnešnej „vládnej“ zlomoci napomáhajú aj takými článkami a reportážami, ktoré takéto protesty dehonestujú, zosmiešňujú, jednoducho ich prezentujú navonok tak, že to bolo len také stretnutie sa, skupinky nespokojencov (opíc, dezolátov, ožranov, pro ruských agentov a trollov…!), že to nie je masívne, že to nie je v každom väčšom meste SR a pod.

A tomuto je potrebné urobiť/vykonať koniec!

A ako?

Nuž takto!

Vyzývam všetkých odborárskych bossov, aby si sadli za jeden rokovací stôl a dohodli sa na uskutočnení spoločných protestoch a nie takto jednotlivo!

A to ihneď po skončení prázdnin!!! (počas leta to nemá význam, ľudia sú ešte stále na tom dobre(?) a sú rozlezení!)

O protestoch nie na jednom mieste, ale na viacerých miesta a to tak, ako je to v jednej nemenovanej reklame – „TERAZ A NARAZ“!!!

Do týchto rokovaní a protestov zapojiť aj napr. Jednotu dôchodcov, Zväz protifašistických bojovníkov, ale aj Maticu Slovenskú, ktorá doslova živorí, lebo nejakej/akejsi Cichanovskej posielame milióny a na východ od nás dokonca miliardy…!!!

A ak sa uskutočnia takéto spoločné, vzájomne koordinované protesty, tak na uliciach nebude 15-20 tisíc protestujúcich, ale v jeden okamžik ich budú státisíce, možno aj milióny!!!

A táto masívna sila národa slovenského a občanov SR, zmetie túto „vládu“ a „prezidentku“, v politickom okamihu!!!

Preto na záver tohto môjho názorového článku, vyzývam všetkých, ktorých spomínam vyššie v texte – „ODBORÁRI, PRACUJÚCI VŠETKÝCH ODVETVÍ a SPOL. – SPOJTE SA!“

 

PS:

Možno by bolo načim pozvať/zapojiť do týchto protivládnych protestov aj Zamestnávateľské zväzy a organizácie napr. na čele s klubom 500 lebo oni nemôžu existovať bez pracujúcich a naopak platí to isté!!!

Naopak, bez koho sa existovať dá resp., ďalej sa dá existovať a budúcnosť máme zabezpečenú  jedine len a bez dnešnej despoticko-diktátorskej „vlády“, s Čaputovou na čele!!!