Rusov ženieme do náručia Číny a prosperity, nás do ešte väčšieho područia USA a biedy!

24. mája 2022, ferro, Nezaradené

Dávno pred tým, ako som napísal svoj prvý verejný článok, tu na blog Pravda, som tvrdil a stále to platí, že s Rusmi sa nebojuje, ale vyjednáva!

Že USA nevedia žiť v mieri, z mieru, z mierových časov, v čase mieru, ale výhradne z vojen a vo vojnách, ďaleko od ich pevninského územia!

Celkom jasne to povedal aj americký exminister zahraničných vecí Henry Kissinger, toť na stretnutí „mocných“, na Svetovom ekonomickom fóre vo švajčiarskom Davose.

Kissinger hovorí – „…s Moskvou je nevyhnutné rokovať.“ A dodáva, že – „…V opačnom prípade riskujú (EÚ/Európa), že Rusko vstúpi do permanentnej aliancie s Čínou.“

Iste, niekto by namietal, že H. Kissinger má už 98 rokov a teda nevie čo hovorí.

Dobre, tak potom prečo všetci počúvajú Georga Sorosa, ktorý je len o niekoľko rokov mladší (91)!!!

Oni síce svorne tvrdia, že Sorosa nepočúvajú, ale dennodenná skutočnosť je iná!

Iste, v pozadí sú aj iné figúrky ako napr. Klaus Schwab, Bill Gates a pod.

Podstata veci spočíva v tom, podľa môjho názoru a presvedčenia, že USA začali svoju vojnu voči ZSSR/Rusku, ihneď po ukončení II. sv. vojny, potom ich na istý čas pribrzdilo obdobie „studenej vojny“, ale po rozpade Východného socialistického bloku európskych štátov a po rozpade ZSSR, sa ofenzíva USA voči Rusku rozvinula naplno, o čom svedčí neustále rozširovanie NATO, zo 16 členov NATO v roku 1990 na súčasných 30!!! A vždy len smerom na východ, vždy bližšie a bližšie k hraniciam Ruska!!!

Od roku 1990 USA úplne zabudli na dialóg s Ruskou federáciou a išli cestou NATOnizácie Európy lepšie povedané militarizáciou Európy zameranej voči Ruskej federácií.

Každým rokom boli väčšie a väčšie požiadavky na členské štáty EÚ/NATO, aby sa zvyšovali vojenské výdavky, vraj pre lepšie zabezpečenie vlastnej obranyschopnosti! A voči komu sme sa mali brániť, keď Rusko o nás vyše tridsať rokov ani len nezavadilo?!

My toto o sebe, vo vzťahu k Rusku, môžeme povedať to isté?!

A dnes „žneme“ úrodu na východ od nás!

Áno, až tu dospela tá anglo-saská spupnosť, povýšenectvo, nenávisť voči Rusom(všetkým Slovanom) a hlavne kapitalistická nenásytnosť!!!

Západ nevie už dlhé desaťročia prekusnúť, že Rus je tak veľká zem, že Rus je doslova vo všetkom sebestačná, že Rus je slovanská, že Rus je hrdá a vlastenecká!!!

Západ nevie zabudnúť Rusku najme to, že v II. sv. vojne porazil jedného z nich, jedného z anglo-sasov – hitlerovské nacistické Nemecko!!!

 

Dnešná situácia je asi takáto – My, „vyspelý“ Európsky Západ (možno vyspelý technológiami, ale celkom isto zaostalí rozumom, ako nezničiť samých seba) robíme presne to, čo nedávno povedal Sergej Lavrov o Číne, že Čína neskáče ako USA pískajú, avšak my všetci, celá EÚ, skáčeme presne v rytme USA piskotu!!!

Kto to nevidí a necíti práve v tieto ostatné dni, tak tomu už niet pomoci!

A teda Rusko celkom jasne mieri so svojou spoluprácou na Východ a na Juh – teda orientuje sa na užšiu spoluprácu s Čínou, s Indiou, s niektorými veľkými štátmi Južnej Ameriky a s mnohými štátmi, USA a Západom, zbedačenej Afriky!!!

Rusi s Čínou a spol. majú tendenciu vytvoriť nové svetové spoločenstvo, ktoré nebude mať najmenšiu konkurenciu! V NIČOM!!!

My sa odpojíme od lacného plynu a lacnej ropy z Ruska a napojíme sa na oveľa drahšie energetické suroviny z USA a morských ropných plošín!

Rusko, Čína a spol. budú prekvitať, budú smerovať k blahobytu a My totálni hlupáci sa zavesíme dobrovoľne na „šnúrku od gatí“ USA a budeme sa seba trýzniť drahými energetickými surovinami, budeme sa seba trýzniť drahými potravinami, budeme sa seba trýzniť rôznymi „pandémiami“ a bude nám „dobre“!!!

A bude nám dobre?

NIE, bude nám zle, ako nám ešte nikdy tak zle nebolo!

Preto na záver vyzývam všetkých rozumných ľudí, ktorým Západná a USA proti ruská propaganda ešte úplne nezatemnila mozog, pardon rozum lebo mozog má každý, ale rozum nie, aby sme sa zbavili tej pomyselnej nadradenosti na Ruskom, nad Rusmi a začali tvrdo tlačiť na našich volených zástupcov, aby prestali s Ruskom BOJOVAŤ a začali s nim ROKOVAŤ!!!

Lebo len toto je cesta von z tejto dnešnej mizérie!!!

Na teraz len toľko, aj keď téma je to obšírna, zároveň nie tak jednoduchá, ako som ju vyššie v stručnosti načrtol, ale mierové rokovania s Ruskom je potrebné započať IHNEĎ!!!

A tieto rokovania viesť nie z pozície nadradeného, ale výlučne z pozície sebe rovného/sebe rovných!!!

Žiadne zbytočné podmienky, žiadne sankcie, ale jasné férové, obojstranne akceptovateľné, obojstranne výhodné  DOHODY!!!

Zahoďme tu anglo-saskú ješitnosť, spupnosť a nadutosť, je nám len a len na príťaž!!!

 

Zdroj:

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/627832-kissinger-ukrajina-by-sa-mohla-vzdat-casti-uzemia/