Manželka Joe Bidena, nech Slovensko obíde veľkým oblúkom!

3. mája 2022, ferro, Nezaradené

Na Pravda.sk, som si dňa 02.5.2022 prečítal takúto titulku – „Americká prvá dáma navštívi Slovensko“ – Jill Bidenová (JB) https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/625256-americka-prva-dama-navstivi-slovensko/

 

Nuž bol som zvedavý, čo prvá dáma USA JB, bude hľadať, na tak, pre Američanov nebezpečnom území v strede Európy.

Hlavne, ak nejde o obyčajného/radového Američana, ale rovno o ich prvú dámu!

Prvá dáma USA JB, sa doma od svojho manžela nedozvedela, že v Európe zúri vojna Ukrajina(USA)/Ruská federácia?!

A že tu zúri preto lebo USA si tu vybavujú svoje mocenské chúťky a po ovládnutí štátov EÚ si brúsia zuby, aj a hlavne na Ruskú federáciu?!

Prvá dáma USA si nie je vedomá, že väčšia časť, ak nie podstatne väčšia časť národa slovenského a občanov SR, si nepraje prítomnosť U.S. Army na našom území a že absolútna nadpolovičná väčšina národa slovenského si aj naďalej praje, aby sme plyn a ropu dovážali z Ruskej federácie za lacný rubeľ a nie tie ich skvapalneniny za násobne vyššiu cenu v ich US dolároch, aby sa im dobre žilo…???!!!

Ale idem ďalej.

Z uvedeného článku sa dozvedám, že prvá dáma USA by mala SR navštíviť v dňoch 08. až. 09. mája.

Tak som sa potešil, že konečne niekto z USA, sa príde na náš slovenský Slavín, v deň víťazstva nad nemeckým nacizmom a fašizmom, pokloniť, aj našim osloboditeľom – Červenej armáde bývalého Sovietskeho zväzu!

Že spolu s „našou prezidentkou“ Zuzanou Čaputovou pôjdu (pešo!) na Slavín položiť vence vďaky, padlým hrdinom, hrdinskej sovietskej Červenej armády a že sa im na znak hlbokej vďaky, poklonia až po samú, samučičkú zem!

Nuž a pri tejto príležitosti by malo Slovenské národné divadlo uviesť ruskú klasiku – Labutie jazero od  Piotra Iľjiča Čajkovského, ktorý sa narodil presne pred 182 rokmi – 08. mája 1840, kde v čestnej lóži, bok po boku, by sedela Jill s „našou“ Zuzanou!

 

Ale cieľ návštevy JB na Slovensku je veľa, oveľa „prozaickejší“!

 

V článku sa píše – „Hlavnou témou jej cesty do Európy v dňoch 5. až 9. mája, keď okrem Slovenska navštívi aj Rumunsko, bude podpora pre ukrajinských utečencov.“

 

Takže JB sa unúva do stredu Európy na to, aby sa tu stretla a akosi podporila ukrajinských utečencov! A práve na Slovensku!

A čo tí Ukrajinci, ktorí chcú byť utečencami v USA, tých už doma na pôde USA, JB navštívila resp. sa tam s nimi už stretla a aj ich patrične podporila?!

Pre mňa osobne je toto nemiestna provokácia zo strany USA administratívy!

Ak prvá dáma chce spoznať a stretnúť sa s Ukrajincami, tak nech sa páči, nech navštívi Kyjev.

Nech navštívi priamo Zelenského, ku ktorému teraz vedú všetky „mierové“ cesty tak, ako tomu bolo doteraz v prípade Ríma!

A ešte lepšie by bolo, keby prvá dáma USA, JB, nelenila a zašla sa pozrieť na tých Ukrajincov, ktorí hovoria po rusky v Doneckej a Luhanskej oblasti a nech si ide pozrieť tie zverstvá, ktoré tam na miestnom, rusky hovoriacom obyvateľstve vykonali príslušníci AZOV bataliónu a iných ukrajinských vojenských a polovojenských zoskupení od roku 2014, aj za prispenia(?) USA – dodávky zbraní, ich výcvik a pod.!!!

 

Záver:

 

Takže, ako slobodný občan, slobodného štátu – Slovenskej republiky, vyzývam JB, aby Slovenskú republiku, s týmto jej „humanitárnym“ cieľom, aby na našom zvrchovanom území cynicky podporovala Ukrajincov, ktorí opustili svoje príbytky, hlavne z dôvodu, že USA tam dlhé roky vykonávali svoju proti ruskú rozvratnú činnosť – aby Slovenskú republiku obišla na široko ďaleko a zbytočne neprovokovala!!!

A ešte jedna otázka na JB – ako chce týchto Ukrajincov nachádzajúcich sa dnes na území SR povzbudiť? Čo im ponúkne?

Ponúkne im mierové riešenie konfliktu alebo im ponúkne ďalšie USA „mierové“ zbrane, prostredníctvom svojho manžela…???!!!