Čaputová je na seba hrdá, že zabezpečuje ďalšiu arogantnú protiruskú propagandu!

13. apríla 2022, ferro, Nezaradené

Veselo sa maže!

Tak nech!

Môj článok s názvom – „Eduard Heger to chce bez servítky. Tak nech sa páči, bude to bez servítky!“ – je preč lebo sa v ňom píše o faktoch o ukrajinskej mega korupcií, ktorá zasahuje všetky úrovne riadenia Ukrajiny, pravdepodobne V. Zelenského nevynímajúc???!!!

Tie fakty sú tu – https://www.eca.europa.eu/Lists/ECADocuments/INSR21_23/INSR_fight-against-grand-corruption-in-Ukraine_SK.pdf

Takže krátko.

ZČ dnes zverejnila na FB status, ako je hrdá, že posiela na Ukrajinu slovenských odborníkov, aby pomohli Zelenskému odhaľovať „vojenské zločiny“ ruskej armády!

Niečo neskutočné!

ZČ doslova píše toto – „Slovensko pomôže Ukrajine zabezpečovať dôkazy o vojnových zločinoch a zločinoch proti ľudskosti na územiach, z ktorých sa odsunuli ruské jednotky.“

To čo si mám pod tým predstaviť, že – „pomôžeme zabezpečovať dôkazy o vojnových zločinoch ruskej armády…“???

Totiž aby bolo jasné, hlavne pre ZČ – dôkazy sa nezabezpečujú, ale odhaľujú a to naozajstnými nezávislými odborníkmi a tí slovenskí nie sú ani náhodou nezávislí!!!

Takže ďalšia propaganda a hlúpe gesto zo strany ZČ!!!

Je v životnom záujme všetkých Slovákov, aby ZČ a spol. skončili čím skôr lebo nás dovedú do takej biedy, aká tu nebola ani mesiac po skončení druhej svetovej vojny!!!