I. Radičová a spol. , už mlčte alebo to choďte povedať inam, tam. . . !

17. marca 2022, ferro, Nezaradené

Túto pani a jej podobných, som prednedávnom spomínal v jednom zo svojich názorových článkov, žiaľ bol zablokovaný!

Budem stručný, ostrý, nekompromisný, ale nadmieru ma to rozčuľuje to ich farizejstvo, pokrytectvo, neskutočne paušálna proti ruská nenávistná propaganda a tak ešte raz – Iveta Radičová a všetci vám podobní, vojnoví štváči, ktorí si neželáte ukončiť vojenský konflikt na Ukrajine mierovou cestou, cestou permanentného dialógu s ruskou stranou, ako rovný s rovným, ale len a len dodávkou zbraní do rúk kade komu na Ukrajine.

Vy, ktorí denno denne prezentujete len a len následok niečoho a nepoviete národu slovenskému aj príčinu tohto ruského vojenského vpadnutia na územie suverénnej Ukrajiny! Dôvody sú tabu? Áno? A prečo?!

Nuž, ale iné som chcel.

V piatok 11.03.2022 sa konalo v Bratislave akési „občianske“ zhromaždenie pod vzletným názvom „Mier Ukrajine“, kdes všetci vystupujúci zdravili prítomných „Sláva Ukrajini“ a predbiehali sa v tom, kto najviac propagandistickej špiny nahádže paušálne na všetkých Rusov doteraz chodiacich po tomto svete, terajších a hlavne tých budúcich, ktorí sa ešte ani nenarodili!

Vrcholom všetkého bolo, keď sa na pódium postavila I. Radičová a svoj príhovor k „tisíckam“ zhromaždených, začala aj takto „…Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa…“

Áno? Nuž dobre.

Tak navrhujem I. Radičovej, aby išla aj na tieto svetové miesta, do týchto miest, postavila sa na námestie, na pódium a do megafónu hlasným, jasným, hrdým hlasom, ako to urobila toť v Bratislave povedal tie isté slová.

 

Radičová postavte sa na námestie Belehradu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 1999 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Bagdadu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2003 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Kábulu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2001 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie vietnamského Hanoja , na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 1964 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

Radičová postavte sa na námestie Líbyjského Tripolisu, na pódium a hlasno zhromaždeným povedzte, že v roku 2011 – „Mráz prichádza z Kremľa! Smrť prichádza z Kremľa“. Čo myslíte. Iveta, ako dlho tam budete s týmto svojim bludom stáť?

 

A takto by ste mohli I. Radičová a spol. pokračovať všade inde po svete, kde „mráz a smrť“ neprišli z Kremľa, ale z bieleho „Kremľa“ na opačnej strane sveta.

Je mi z takejto špinavej propagandy naozaj nevoľno a neviem sa s tým zmieriť, že informácie sú tak jednostranné len preto lebo niekto chce RF nieže poraziť, potupiť, ponížiť ale komplet vymazať z mapy sveta…!!! Ten veľký a chrabrý národ, ktorý absolútne najväčšou mierou nás zbavil za cenu miliónov životov vlastných občanov, najzrúdnejšieho zla, kedy aké po svete chodilo – diabolského nemeckého nacizmu!!!

A keď sa im takouto hnusnou, špinavou, farizejskou propagandou podarí (čomu však neverím) zničiť a vymazať z máp sveta veľkú Rus, tak aké máme my malé Slovensko záruky, že jedného dňa nebudeme aj mi tým bielym „Kremľom“ tiež raz vymazaný, ako štát, ako národ z povrchu zemského?!

HNUS a ešte raz nechutný HNUS!!!