Všetci v Európe chcú mier, chápu to, len starý unavený Džou nie!

16. februára 2022, ferro, Nezaradené

Starý unavený Džou z akéhosi najbelšieho domu sveta, kdesi pánu bohu za chrbtom resp. za oceánom, raz povedal, že Ruská federácia isto iste vojensky napadne Ukrajinu 16.2.2022.

Dnes je v kalendári dátum 16.2.2022.

Ruská federácia Ukrajinu vojenský nenapadla a jasne to odôvodnila pre starého unaveného Džoua tým, že vojny sa v stredu nezačínajú!

Takže starý unavený Džou má/mal smolu lebo si neuvedomil, že ním prezentovaný útok Rusov na Ukrajincov jednoznačne na 16.2.2022 je streda.

Nabudúce poprosím starého unaveného Džoua alebo jeho okolie, nech ho na to upozornia, aby skôr kým stanový termín ruskej vojenskej agresie, nech je to kde koľvek vo svete, sa najskôr uistil v kalendári či to náhodou nie je streda a teda nech si svoju „víziu“ posunie buď o deň skôr, teda aby to bol utorok alebo o deň neskôr, nech je to aspoň štvrtok!

Starý unavený Džou sa však len tak ľahko nepoddá a svetu odkazuje, že stále existuje možnosť, že Rusko zaútočí na Ukrajinu.

Nuž tu vyslovujem svoje prianie, aby sa naplnila tá možnosť pre starého unaveného Džoua, ktorú nielenže nevylučujú, ale dokonca na to vyzývajú senátori USA kongresu, aby starý unavený Džou bol podrobený lekárskemu vyšetreniu na stareckú demenciu tzv. Montrealský kognitívny test!

Takže áno Džou, najskôr lekárske vyšetrenie a potom reči o vojenských „chúťkach“ Ruskej federácie!!!

Halóóó – Dobre ráno Európa, dobre ráno svet!!!

Ešte Vám nedochádza, s kým máte v podobe starého unaveného Džoua do činenia?!

A keď to viete, tak prečo to nepoviete nahlas (?) napr. – „Hľa cisár je nahý“ alebo adresnejšie, ako sa dnes v „demokratickom“ západnom svete nosí – transparentnejšie – „Hľa, starý unavený Džou sa zbláznil“!!!

Ja viem, že naši pro USA zapredanci niečo také nemôžu zvolať lebo len toť nedávno so starým unaveným Džouom podpísali „mierovú“ Dohodu o „neútočení“ na Ruskú federáciu…!!!

 

Zdroje:

https://dennikstandard.sk/165765/biden-stale-existuje-moznost-ze-rusko-zautoci-na-ukrajinu/

https://ereport.sk/chcu-ponizit-prezidenta-usa-republikani-bidena-vyzvali-aby-preukazal-ze-nie-je-dementny/